SURVİOR KIZLAR ERKEKLER yarışmasında ki kızlar ve epilasyon....

ya bence sadece çekimlerde orada bunlar 5 yıldızlı otelde keyiflerince tatil yapıolar bence kaydirigubbakcemile3

Acun ılıcalıya gazetecinin biri ya bu kızlar çok bakımlı.siz bizi yiyorsunuz,nasıl oluyor demiş....
Acun da siz öyle göründüklerine bakmayın hepsi çok pis kokuyor demiş..
Gazeteci adaya gittiğinde görmüş ki kızların hepsi cidden leş gibi kokuyorlarmış..:roflol:

hehehe aynı şey benimde aklıma geldi valla ş,imdi izledimde kızlarda kıl tüy hiç bişey yok valla

benimde aklıma gelmişti sempatiksalakcinni bence hepsinin lazer yaptırıp o süreci beklemeleri zor ne zaman yarışmaya katılacakları belli olduda ne zaman lazere başlayıp bitirdiler ne zaman sonuç aldılar ... haftalık kişisel bakım yapılıyodur onlara ...

Canımslarr... daha önceki survior yarışmasında da çok merak edildi bu konular. Bayan oldukları için belirli günlerde birileri onların temel bakımını yapıyormuş.

ona imkan tanıyolardır bence ki imkan vermeliler tv de okadar insanın içinde kıllı kıllı dolaşacak değiller bu zamanda kaydirigubbakcemile3....dün dikkatimi çekti benimde heralde böyle olsa gerek dedim....bayanssulusmileyemek yemiyolarsa bayılır onlar ya tansiyon oynar yerinden ama yemiyolar gibi Allah bilcek artıkcokacimcoook

yok be bu bölümde hamburgere dei gibi saldırdılar :)))
gecende çikolataya aynısını yapmışlardı görmemişlerkaydirigubbakcemile3

ayyyyyy iğrenç:umursamaz:

ayy benimde dikkatimi çekiyo nasıl öyle pırıl pırıllar, kesin arada birileri gidip tüyleri için bakım yapıyor onlara

Geçen hafta arkadaşla izlerkene ben de dedim
bunlar tüy işini nasıl hallediyo
hadi tüyü geç aybaşını ne yapıyolar, hepsi yarı çıpak zati
ne kullanıyolar, nasıl temiz kalıyolar, ıyyyyyy:sinifsinif:

sedanın dıp boyası hıcmı gelmıyo
bellıkı boyuyolar
ama çok zayfladılar yaaa
gızem cok guzel olmuş zayflayıncaa..bende ınanmıyom gece orda yattıklarına falan,vardır otelbilmiyorumkismile

adet geciktirici iğneler var canım..3 aylık..lucrin gibi...

herhalde özel bakım yerleri vardır herşeyide kameralara yansıtcak halleri yokya evet sayın seyirciler şimdi sıra sedanın kaşlarında gizemin epilasyonundamı diycekler :)
2.3 tanesi lazerli olsun hepsimi epialsyon yaptrıdı bunların hiçmi kaşları bıyıkları çıkmıyo özel bakım için kuaför geliyodur kesin

ayy bunu bende çok merak ediyorum yaa. ne bu kıl tüyden çektiğimiz. varsa bi yolu bizede anlatsınlarr yanii

her izlediğimde aklıma takılıyo walla şu tüy meselesi.ama sonuçta bunlar bayan televizyonda bir sürü kişi tarafından izleniyorlar erkeklerin sakalları falan neyse ama bence kızların tüyleri falan için mutlaka bir şeyler yapmalarına izin veriyolardır yoksa bu kadar gün pürüzsüz olması imkansız bacakları geçtim bikini bölgesi de var yani..hepsi lazer yaptırmadı ya:))

Bunu tek merak eden benim sanıyodum bunlar nasıl kılsız dolasıyor dıyordum..bı cıkma donemı var kılın ozamn kucuk kucuk gorunuyor.nasıl boyle puruzsuz cok merak edıyodum ama benım gıbı merak edenler varmıs:))))))))) bencee toptan lazere gıtmıs olmazlar yaa bu kadar tesadufte olmaz hepsı gıtmıs yada sartlar arasında lazer epılasyon yaptırmıslarımı alıyorlar:)))))))))))))))))))))

valla bende ilk yarışmadan beri onu düşünüyordum kıl tüyde neysede ya regli olunca napıyorlar suya falan giriyorlar suyu boyar ayoll CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…