ben banyo bile ödül olarak verildi diye biliorum ki kişisel bakım yapamazlar herhalde ama bacakları fln pürüzsüz hepsi toptan lazere gitmiştirkaydirigubbakcemile3
ay bilmiyorum ama ne koltuk altı ne bikini kenarları prüzüsüz harika bneim ağdada yaptırsam 2-3 haftaya çıkıyor sinir oldum kızlar orda manken gibi o bakımsızlıkta ama bencede kızlra özel bir bakım yeri vardır ya
bende lazere gittim ama bende işe yaramadı bu kızlar cok sanslı tümü birde tüysüz ama kaşları bile cıkımıomu yani
Yaptırınca öğrenicem :kedi: kaydirigubbakcemile3a evt lazeri duydumda hepsimi lazer yaptırmış katılacagını ne zamn öğreniyorlar lazer de kesn sonuç süre alıyor
hadi yaa..umutlanmıştım...:çok üzgünüm:bende lazere gittim ama bende işe yaramadı bu kızlar cok sanslı tümü birde tüysüz ama kaşları bile cıkımıomu yani
bencede kaşlarada mı lazer yaptırdılar :)))
Yaptırınca öğrenicem :kedi: kaydirigubbakcemile3
hadi yaa..umutlanmıştım...:çok üzgünüm:
bakın şu karınca yağı kremimi ne..ondan kaşlarıma uygulamıştım.zaten normalde de sadece azcık ortayı alırım.çok az rötüş yaparım.Öyle kaş aldın bile denmez..ama karınca yumurtası yağı kremi tekrar çıkmamasını sağlamadı ama çok çok yavaş çıkmasını sağladı..ayda 1 alırım ortasını..onu da yakın aynaya baktığımda ben görürüm 1-2 tüy şeklinde...
ide hepsimi ole kaşına falan yağ sürmüş biri ikisi deil ki hepsi kaymak gibi
ya bence sadece çekimlerde orada bunlar 5 yıldızlı otelde keyiflerince tatil yapıolar bence kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?