- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Ondan önce de şiveli yazan vardı, kendi Tosya'lıydı ama şive Ege'yle Trakya karışımı bir şeydi sanki, kimlik bunalımı yaşıyormuş da nereli olduğuna karar veremiyormuş gibi bir hali vardı, unuttum kullanıcı adını o yüzden yazamayacağım:)))
Şu an 3 kitaba başladım Gülseren budayıcıoğlu
1. Günahın 3rengi
2.madalyonun öteki yüzü
3.kral kayıp ederse
Herkese tavsiye ederim
Geçen ay Camdaki Kız’ı bitirmiştim ben de , o da çok güzeldi. Bunlar da aklımda bulunsun
Şu an 3 kitaba başladım Gülseren budayıcıoğlu
1. Günahın 3rengi
2.madalyonun öteki yüzü
3.kral kayıp ederse
Herkese tavsiye ederim
3üçüncü kitap a başladım olacaktı yanlış anlaşıldıÜçüne aynı anda mı başladınız? Tek tek okusaydınız keşke :)))
3üçüncü kitap a başladım olacaktı yanlış anlaşıldı
YouTube kanalı da var, orada aynı şekilde güzel konulara değiniyor.3üçüncü kitap a başladım olacaktı yanlış anlaşıldı
Hangisi seni derinden etkilediGeçen ay Camdaki Kız’ı bitirmiştim ben de , o da çok güzeldi. Bunlar da aklımda bulunsun ☺
Hangisi derken karakterler mi?Hangisi seni derinden etkiledi
EvetHangisi derken karakterler mi?
Valla Müdirem az çekmedim cımbızındanAz yatmadım mapusun ıslak taşlarında Sen gönlümüzün kraliçesisin. Senin neren zalım
He valla, yok yok sen değilsin, kullanıcı adını hatırlasam yazacağım da o kadar troll geldi ki bu ara, hangi birini aklımda tutayım, geçenlerde de yine şive yapmaya kalkan biri geldi, taklit ettikleri şivede istikrarlı olsalar yakalanmayacaklar ama Ege'den başlayıp Trakya'ya, oradan Karadeniz'e gidince ne oluyoruz dedirtiyorlar :))Tosya mı
Benim de tosyalı olduğumu zanneden arkadaşlar olmuş burada, ben değilim o haahahaah
Hatırlayan vardır inşallah ya çok merak ettim :))
Vallahi utandım teşekkür ederim marilyn.
He valla, yok yok sen değilsin, kullanıcı adını hatırlasam yazacağım da o kadar troll geldi ki bu ara, hangi birini aklımda tutayım, geçenlerde de yine şive yapmaya kalkan biri geldi, taklit ettikleri şivede istikrarlı olsalar yakalanmayacaklar ama Ege'den başlayıp Trakya'ya, oradan Karadeniz'e gidince ne oluyoruz dedirtiyorlar :))
Tek, tek okudumÜçüne aynı anda mı başladınız? Tek tek okusaydınız keşke :)))
Gözünü pörtleten kayınannede de böyle şive değişikliği vardı. O mu acabaVallahi utandım teşekkür ederim marilyn.
He valla, yok yok sen değilsin, kullanıcı adını hatırlasam yazacağım da o kadar troll geldi ki bu ara, hangi birini aklımda tutayım, geçenlerde de yine şive yapmaya kalkan biri geldi, taklit ettikleri şivede istikrarlı olsalar yakalanmayacaklar ama Ege'den başlayıp Trakya'ya, oradan Karadeniz'e gidince ne oluyoruz dedirtiyorlar :))
Gözünü pörtleten kayınannede de böyle şive değişikliği vardı. O mu acaba
Yok polisiye sevmiyorum, okusam üzülür akşam uyuyamamBen pek Türk yazar okumuyorum, polisiye gerilim okursanız tavsiyede bulunayım :)
Yok polisiye sevmiyorum, okusam üzülür akşam uyuyamam
Fakeler de git gide ustalaşıyor ayırt etmekte zorlanmaya başladımKesin o konuyu açanla babyshower konusunu açan aynı kişidir o zaman, biraz avrupa yakası selin, biraz makbule takılıp gidiyor :)) selin de kv ye kayın anne diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?