Sürükleyici 'BDV' Konuları

Tosya mı
Benim de tosyalı olduğumu zanneden arkadaşlar olmuş burada, ben değilim o haahahaah
Hatırlayan vardır inşallah ya çok merak ettim :))

Beni şu üç Kız kardeşlerin zalim annesi çok etkiledi,

Valla Müdirem az çekmedim cımbızından Az yatmadım mapusun ıslak taşlarında Sen gönlümüzün kraliçesisin. Senin neren zalım
Vallahi utandım teşekkür ederim marilyn.
Tosya mı
Benim de tosyalı olduğumu zanneden arkadaşlar olmuş burada, ben değilim o haahahaah
Hatırlayan vardır inşallah ya çok merak ettim :))
He valla, yok yok sen değilsin, kullanıcı adını hatırlasam yazacağım da o kadar troll geldi ki bu ara, hangi birini aklımda tutayım, geçenlerde de yine şive yapmaya kalkan biri geldi, taklit ettikleri şivede istikrarlı olsalar yakalanmayacaklar ama Ege'den başlayıp Trakya'ya, oradan Karadeniz'e gidince ne oluyoruz dedirtiyorlar :))

Camdaki Kız da Nalan karakterinden çok etkilenmiştim. Nalanın aşkından, aşkı için çabalamasından.. neyse spoiler olmasın

Geçenlerde şey vardı bir tane de, babyshower konusu, onun şive de muhteşemdi 81 ili gezdi. Biraz da Avrupa yakası makbule havası vardı :)))

Gözünü pörtleten kayınannede de böyle şive değişikliği vardı. O mu acaba

Gözünü pörtleten kayınannede de böyle şive değişikliği vardı. O mu acaba

Kesin o konuyu açanla babyshower konusunu açan aynı kişidir o zaman, biraz avrupa yakası selin, biraz makbule takılıp gidiyor :)) selin de kv ye kayın anne diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…