• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürükleyici 'BDV' Konuları

Ondan önce de şiveli yazan vardı, kendi Tosya'lıydı ama şive Ege'yle Trakya karışımı bir şeydi sanki, kimlik bunalımı yaşıyormuş da nereli olduğuna karar veremiyormuş gibi bir hali vardı, unuttum kullanıcı adını o yüzden yazamayacağım:)))

Tosya mı :KK70:
Benim de tosyalı olduğumu zanneden arkadaşlar olmuş burada, ben değilim o haahahaah 😂
Hatırlayan vardır inşallah ya çok merak ettim :))

Beni şu üç Kız kardeşlerin zalim annesi çok etkiledi,

Valla Müdirem az çekmedim cımbızından :KK70:Az yatmadım mapusun ıslak taşlarında :KK45::rolleyes: Sen gönlümüzün kraliçesisin. Senin neren zalım :bicak:
:KK23:Vallahi utandım teşekkür ederim marilyn.
Tosya mı :KK70:
Benim de tosyalı olduğumu zanneden arkadaşlar olmuş burada, ben değilim o haahahaah 😂
Hatırlayan vardır inşallah ya çok merak ettim :))
He valla, yok yok sen değilsin, kullanıcı adını hatırlasam yazacağım da o kadar troll geldi ki bu ara, hangi birini aklımda tutayım, geçenlerde de yine şive yapmaya kalkan biri geldi, taklit ettikleri şivede istikrarlı olsalar yakalanmayacaklar ama Ege'den başlayıp Trakya'ya, oradan Karadeniz'e gidince ne oluyoruz dedirtiyorlar :))

Camdaki Kız da Nalan karakterinden çok etkilenmiştim. Nalanın aşkından, aşkı için çabalamasından.. neyse spoiler olmasın ☺️

He valla, yok yok sen değilsin, kullanıcı adını hatırlasam yazacağım da o kadar troll geldi ki bu ara, hangi birini aklımda tutayım, geçenlerde de yine şive yapmaya kalkan biri geldi, taklit ettikleri şivede istikrarlı olsalar yakalanmayacaklar ama Ege'den başlayıp Trakya'ya, oradan Karadeniz'e gidince ne oluyoruz dedirtiyorlar :))

Geçenlerde şey vardı bir tane de, babyshower konusu, onun şive de muhteşemdi 81 ili gezdi. Biraz da Avrupa yakası makbule havası vardı :)))

Gözünü pörtleten kayınannede de böyle şive değişikliği vardı. O mu acaba 🤔

Gözünü pörtleten kayınannede de böyle şive değişikliği vardı. O mu acaba 🤔

Kesin o konuyu açanla babyshower konusunu açan aynı kişidir o zaman, biraz avrupa yakası selin, biraz makbule takılıp gidiyor :)) selin de kv ye kayın anne diyordu :KK70:

Back
X