- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 25
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Konun taşınır ama nereye bende bilmiyorum banlanirsan dışarıdan bol bol okursunArkadaşlar iyi akşamlarrrr
Bugun evde tekim ve sanırım sabahlicam yapacak hiç bişeyde yok geceyi bdvde konu okuyarak geçirmeyi düşünüyorumo yuzden şöyle bi sürükleyici, konu sahibinin yorumlarda sonra ki olayları anlattığı bir konu varsa link atar mısınız?
Çok eskiden bir konu vardı hiç unutmam kadının eşi komşusunun kız kardeşiyle kampa mı motor gezisine mi ne gitmişti kask almıştı sanırım kız hamile çıkmıştı sonradan. o tarz konular olabilir elinizde varsa link alabılır mıyım
YÖNETİCİYE DİPNOP: Normalde mobilden giriyorum ilk defa pcden girdiğim için burada nasıl başka yerde konu açılır bulamadım umarım ban yemem
Bozma salon kadini cizgini sen yine deAhahaha bu ne lan desem hanfendi çizgimden kaymış mı olurum şaka mısın abla sen
Sıkıcı mahallesinde yeni dedikodu malzemesi bulan düzenbaz amcalar teyzeler gibiYani şimdi gereksiz duyar diyebilirsiniz ama insanlar bu ‘sürükleyici konuları’ yaşarken acı çekiyor. Bu kadar iştahla kaoslu konu beklemeniz hiç hoş gelmedi bana. Film izlemenizi öneririm.
Yok mu bana dedikodulu konu diye konu açmak da ne biliyim. Sürükleyici konu demiş adına daBozma salon kadini cizgini sen yine deBanlanirsin falan
Burdaki her uyeyi anlamakla ugrasirsan cok yorulursunYok mu bana dedikodulu konu diye konu açmak da ne biliyim. Sürükleyici konu demiş adına da
Banlanırsam banlanayımda ablacım sen arıza mısın? ben eğleniyorum da kakara kukara gülüyorum mu dedim yada oyle bi konu atın mı dedim? amaç okumak yanı sen okumayıp napıyosun canım ablacım soylesenemillet derdini anlatıyor çözüm arıyor amaç sizi eğlendirmek değil
bu saate kadar zaten dizi film izledim tek eglencem burası değil yani tatlımİnsanın tek eğlencesinin bura olması ne acı.
Bu saate kadar hep dizi veya film izledim zaten artık baydı bayaFilm tavsiye edin der gibi olmuş .Film demisken bence film izleyerek geçirin .BDV ye bugünlük ara verin fazla doz BDV zehirlenme yapabilir
sende buraya dedikodu okumaya gelmiyor musun?Yok mu bana dedikodulu konu diye konu açmak da ne biliyim. Sürükleyici konu demiş adına da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?