Sürükleyici 'BDV' Konuları

yasasinozgurluk

Tatlım yalnız o evrim değil, FONDÖTEN!!
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
490
721
33
25
Arkadaşlar iyi akşamlarrrr

Bugun evde tekim ve sanırım sabahlicam yapacak hiç bişeyde yok geceyi bdvde konu okuyarak geçirmeyi düşünüyorum o yuzden şöyle bi sürükleyici, konu sahibinin yorumlarda sonra ki olayları anlattığı bir konu varsa link atar mısınız?
Çok eskiden bir konu vardı hiç unutmam kadının eşi komşusunun kız kardeşiyle kampa mı motor gezisine mi ne gitmişti kask almıştı sanırım kız hamile çıkmıştı sonradan. o tarz konular olabilir elinizde varsa link alabılır mıyım

YÖNETİCİYE DİPNOP: Normalde mobilden giriyorum ilk defa pcden girdiğim için burada nasıl başka yerde konu açılır bulamadım umarım ban yemem

Konun taşınır ama nereye bende bilmiyorum banlanirsan dışarıdan bol bol okursun

Yani şimdi gereksiz duyar diyebilirsiniz ama insanlar bu ‘sürükleyici konuları’ yaşarken acı çekiyor. Bu kadar iştahla kaoslu konu beklemeniz hiç hoş gelmedi bana. Film izlemenizi öneririm.
Sıkıcı mahallesinde yeni dedikodu malzemesi bulan düzenbaz amcalar teyzeler gibi

Ay ben bu genç nesil için çok kafa yoruyorum nerde gereksiz konular, olaylar oradalar,
Tarih merakı yok, yabancı dil merakı yok, meslek meslek edinme merakı yok haz aldıkları konu aşk dizisi, kozmetik, selfie

hgfhgfhgf hgfhhghgfh hgfhgfh hfghghgfh
millet derdini anlatıyor çözüm arıyor amaç sizi eğlendirmek değil
Banlanırsam banlanayımda ablacım sen arıza mısın? ben eğleniyorum da kakara kukara gülüyorum mu dedim yada oyle bi konu atın mı dedim? amaç okumak yanı sen okumayıp napıyosun canım ablacım soylesene ? burada 4 5 sene onceki konular hala duruyor karşına çıktığında napıyosun okuyup gülüyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…