- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
Sanırsam kendin TT olmak istiyorsun ama zor daha atraksiyonlu konu açman lazımdı .Eltili görümceli kayinvalideli filan .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu saate kadar hep dizi veya film izledim zaten artık baydı baya
Kaos kelimesi nerede geçti?Yani şimdi gereksiz duyar diyebilirsiniz ama insanlar bu ‘sürükleyici konuları’ yaşarken acı çekiyor. Bu kadar iştahla kaoslu konu beklemeniz hiç hoş gelmedi bana. Film izlemenizi öneririm.
Biraz dedikodu mastürbasyonu yapayım hemi de “konulu” olsun diye gelmiyorum ama gördüğüm kadarıyla gelenler varsende buraya dedikodu okumaya gelmiyor musun?
Alakası bıle yok sadece basit bir şey istemiştim abarttılar yok kaos konusu istiyorsun yok insanlar onu yazarken acı çekiyor vsSanırsam kendin TT olmak istiyorsun ama zor daha atraksiyonlu konu açman lazımdı .Eltili görümceli kayinvalideli filan .
Abla falan yazması bana da o hissi verdibanada sanki erkekmişsin sanki gibi geldi, geldin dalganı mı geçmeye?
Yöneticiler öyle bir şeyden süphelenirse telefon numarası zaten var arayabilirlerbanada sanki erkekmişsin sanki gibi geldi, geldin dalganı mı geçmeye?
18 yaşındayım genelde burada olanların çoğu büyük olduğuiçin yazdım. Eski konulara bakarsanız orada da yazmışlığım varAbla falan yazması bana da o hissi verdi
Bu evliliğin pek uzun süreceğini sanmıyorum
Öğretmen sağlık personeli olanlar daha da dikkatli olmalı evlenirken, adamların gözünde
İyi para kazanan kadın sıfatındasınız adamın davranışları kaba ve duygusuz,
Sanırım senin kafanda da ayrılmalıyım diye bir düşüncen var gibi, otur konuş bu öküzle
İstemiyorsan beni zorla seninle evlilik sürdürmek zorunda değilsin dersin,
Sürekli altan almak sizi duygusal olarakta yıpratacak gibi sanki![]()
10yıldır üyeyim beni arayan olmadı seni mi arayacaklar egooooo ya bakYöneticiler öyle bir şeyden süphelenirse telefon numarası zaten var arayabilirler![]()
ınsanların dertlerıyle eglenıp keyıf yapmak bır hastalıktır haberınız var mı ?Arkadaşlar iyi akşamlarrrr
Bugun evde tekim ve sanırım sabahlicam yapacak hiç bişeyde yok geceyi bdvde konu okuyarak geçirmeyi düşünüyorumo yuzden şöyle bi sürükleyici, konu sahibinin yorumlarda sonra ki olayları anlattığı bir konu varsa link atar mısınız?
Çok eskiden bir konu vardı hiç unutmam kadının eşi komşusunun kız kardeşiyle kampa mı motor gezisine mi ne gitmişti kask almıştı sanırım kız hamile çıkmıştı sonradan. o tarz konular olabilir elinizde varsa link alabılır mıyım
YÖNETİCİYE DİPNOP: Normalde mobilden giriyorum ilk defa pcden girdiğim için burada nasıl başka yerde konu açılır bulamadım umarım ban yemem![]()
18 yaşındayım genelde burada olanların çoğu büyük olduğuiçin yazdım. Eski konulara bakarsanız orada da yazmışlığım var
Ya canım benim kız mı erkek mı olduğunu teyit etmek için arıyorlar boş yapma istersen10yıldır üyeyim beni arayan olmadı seni mi arayacaklar egooooo ya bak
Karısını komşusunun kardeşiyle aldatan, motor gezisine gidip hamile bırakan adam konusu kaos içermiyor mu? Neyse konunuza gelen/gelecek yorumlarda sabaha kadar zaman geçirebilirsiniz. İyi eğlencelerKaos kelimesi nerede geçti?
Derdin ne,
Boş duyar yapan hanım ablalarımız gene nöbet başında belli kibu konuyu açmam saçma gelebilir ama burada ''Millet onları yaşarken acı çekiyor eglence değil'' gibi laflarla duyar kasmayın
kimse kimseye konu atında kim nasıl aldatılmış bi güleyim demedi. Millet zaten okunsun diye yazıyor onları
kımın ne oldugu burdan bakınca bellı oluyor uye arkadasa arıza demıssınız amahgfhgfhgfhgfhhghgfh hgfhgfhhfghghgfh
Banlanırsam banlanayımda ablacım sen arıza mısın? ben eğleniyorum da kakara kukara gülüyorum mu dedim yada oyle bi konu atın mı dedim? amaç okumak yanı sen okumayıp napıyosun canım ablacım soylesene? burada 4 5 sene onceki konular hala duruyor karşına çıktığında napıyosun okuyup gülüyor musun
![]()
yaaaBiraz dedikodu mastürbasyonu yapayım hemi de “konulu” olsun diye gelmiyorum ama gördüğüm kadarıyla gelenler var
İnsanlar buraya bazen dertlerine derman bulmak için bazen kimseye anlatamadıklarını yüzü gözü olmayan tanımadıkları insanlara anlatmak eşe dosta anlatmaktan kolay geldiği için konu açıyorlar.Boş duyar yapan hanım ablalarımız gene nöbet başında belli kibu konuyu açmam saçma gelebilir ama burada ''Millet onları yaşarken acı çekiyor eglence değil'' gibi laflarla duyar kasmayın
kimse kimseye konu atında kim nasıl aldatılmış bi güleyim demedi. Millet zaten okunsun diye yazıyor onları