• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürükleyici 'BDV' Konuları

Bu evliliğin pek uzun süreceğini sanmıyorum
Öğretmen sağlık personeli olanlar daha da dikkatli olmalı evlenirken, adamların gözünde
İyi para kazanan kadın sıfatındasınız adamın davranışları kaba ve duygusuz,
Sanırım senin kafanda da ayrılmalıyım diye bir düşüncen var gibi, otur konuş bu öküzle
İstemiyorsan beni zorla seninle evlilik sürdürmek zorunda değilsin dersin,
Sürekli altan almak sizi duygusal olarakta yıpratacak gibi sanki :KK51:
Yöneticiler öyle bir şeyden süphelenirse telefon numarası zaten var arayabilirler :KK70:
10yıldır üyeyim beni arayan olmadı seni mi arayacaklar egooooo ya bak

Arkadaşlar iyi akşamlarrrr:KK19:

Bugun evde tekim ve sanırım sabahlicam yapacak hiç bişeyde yok geceyi bdvde konu okuyarak geçirmeyi düşünüyorum :KK70: o yuzden şöyle bi sürükleyici, konu sahibinin yorumlarda sonra ki olayları anlattığı bir konu varsa link atar mısınız?
Çok eskiden bir konu vardı hiç unutmam kadının eşi komşusunun kız kardeşiyle kampa mı motor gezisine mi ne gitmişti kask almıştı sanırım kız hamile çıkmıştı sonradan. o tarz konular olabilir elinizde varsa link alabılır mıyım :skandal:

YÖNETİCİYE DİPNOP: Normalde mobilden giriyorum ilk defa pcden girdiğim için burada nasıl başka yerde konu açılır bulamadım umarım ban yemem :KK52:
ınsanların dertlerıyle eglenıp keyıf yapmak bır hastalıktır haberınız var mı ?
yaklasımınız ınanılmaz yanlıs ve rahatsız edıcı bence doktora gıdın sız

Boş duyar yapan hanım ablalarımız gene nöbet başında belli ki o_O bu konuyu açmam saçma gelebilir ama burada ''Millet onları yaşarken acı çekiyor eglence değil'' gibi laflarla duyar kasmayın :D kimse kimseye konu atında kim nasıl aldatılmış bi güleyim demedi. Millet zaten okunsun diye yazıyor onları

Boş duyar yapan hanım ablalarımız gene nöbet başında belli ki o_O bu konuyu açmam saçma gelebilir ama burada ''Millet onları yaşarken acı çekiyor eglence değil'' gibi laflarla duyar kasmayın :KK70: kimse kimseye konu atında kim nasıl aldatılmış bi güleyim demedi. Millet zaten okunsun diye yazıyor onları

Umarım banlanmam demişsiniz ama banlanacaksınız maalesef, eski konuları okurken keşke kuralları da okusanız, forumdaki kişiler ve konularla ilgili yeni başlık açmanız yasak :KK70:

hgfhgfhgf hgfhhghgfh hgfhgfh hfghghgfh

Banlanırsam banlanayımda ablacım sen arıza mısın? ben eğleniyorum da kakara kukara gülüyorum mu dedim yada oyle bi konu atın mı dedim? amaç okumak yanı sen okumayıp napıyosun canım ablacım soylesene :KK70: ? burada 4 5 sene onceki konular hala duruyor karşına çıktığında napıyosun okuyup gülüyor musun :KK70:
kımın ne oldugu burdan bakınca bellı oluyor uye arkadasa arıza demıssınız ama :olamaz: neyse
madem oyle bdv bolumune gırın eskı konulara da bakın hepsı bırbırınden surukleyıcı gelır sıze

Boş duyar yapan hanım ablalarımız gene nöbet başında belli ki o_O bu konuyu açmam saçma gelebilir ama burada ''Millet onları yaşarken acı çekiyor eglence değil'' gibi laflarla duyar kasmayın :KK70: kimse kimseye konu atında kim nasıl aldatılmış bi güleyim demedi. Millet zaten okunsun diye yazıyor onları
İnsanlar buraya bazen dertlerine derman bulmak için bazen kimseye anlatamadıklarını yüzü gözü olmayan tanımadıkları insanlara anlatmak eşe dosta anlatmaktan kolay geldiği için konu açıyorlar.
Ancak senin gibi bazıları okunmak için konun açıyor. Onun da gavurca bir adı var ama hem yaşın küçük büyüyünce geçer diye umuyorum hem de hakkaten şöyle ottan bi başlık için ban yemeye değmez.

Back
X