- 21 Haziran 2021
- 23
- 11
- 3
- 22
- Konu Sahibi Esra Yenice
-
Donla monla sürtünmek zaten çok itici bi sex eylemi değil mi? Yapacaksanız düzgün yapın demi amaMillet seks yapıp aylarca gebe kalamıyor karşim.
Don ve eşofmanla üstten sürtünmeyle mide bulantin varsa anca tiksinmissindir
Olabilir evet Çünkü tek kaldigin zamanlar bunu düşündüğümde fazla oluyor arkadaşlarımla iken felan hissetmiyorumMillet seks yapıp aylarca gebe kalamıyor karşim.
Don ve eşofmanla üstten sürtünmeyle mide bulantin varsa anca tiksinmissindir
Sadece erkegin hacı sakir sevdası gecmis olur iste tövbe ya sabah sabah akgjfjgjfDonla monla sürtünmek zaten çok itici bi sex eylemi değil mi? Yapacaksanız düzgün yapın demi ama
Geçmiş olsun.Randevu aldım gideceğim
Bazen düsünmek daha seksi gelirOlabilir evet Çünkü tek kaldigin zamanlar bunu düşündüğümde fazla oluyor arkadaşlarımla iken felan
Madem durum bu ne diye sürtüp durduğunu illa anlatıyorsunHayır düşünmüyorum fakat kasıklarım ağrıyor ve kül rengi bir diskim geliyor farklı bir durum da olabilir bu yüzden korkuyorum
Hacı Şakir sevdası mı ahajahshsjsSadece erkegin hacı sakir sevdası gecmis olur iste tövbe ya sabah sabah akgjfjgjf
Hea alfjfkfkdkgjHacı Şakir sevdası mı ahajahshsjs
Seni tuttum minare çavuş dmfmfmfmfmfmfncnfmf mdmfmfmfmffmmf bu ne dmdmdmfmmffmfmfmAcilen tekrar sürtüşmeniz lazım. Ama bu sefer yünlü içlik de giymelisiniz, kıvılcım çıkacak ona göre. Sarkılma tek tarafta olunca asimetrik oluyor cık hiç hoş değil, öteki tarafıda sarkıltmak için bu şart
Kızlık zarında bir problem yoksa imkanı yok asla kalamazsın hamile filan öyle basit değil doktora git yinedeMerhaba arkadaslar ben erkek arkadasim ile surtunme yoluyla (esofman ve camasir varken ) ikimizde de nir iliski yasadim. Suan midem bulaniyor ve vajinamin sağ tarafında sarkillma gibi bir sey var neden sizce çok korkuyorum... Lütfen bir şeyler diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?