- 28 Temmuz 2022
- 48
- -128
- 34
-
- Konu Sahibi akdnizlibri
Merhaba kadınlar klübü üyeleri. İlişkide sürtünürken prezervatif kullanmak gerekiyor mu? Hastalık bulaşma riski var mı? İnternetten araştırdım net bir şey bulamadım.
Hahaha ya zaten pek bir şey hissetmiyorsun ki hepten olaydan koparasın hahahahhahahaVajinanıza steril biz bez koyup üstünde surtunebilirisniz
Ay ayrıldık zaten de hahaha bundan sonrası için sorayım bilgi alayım dedimo iş genelde sürtünme ile kalmaz. siz garanti olsun diye prezervatif kullanın bence
Ya hahahahah kahkaha attımYok yok yastik iyidir
Valla bende çok okudum o konuları, kınamıyorum ama maalesef bizde cinsel eğitim verilmiyor ve önyargı çok. Bilmek gerek, öğretmek gerekBurada sürtündük hamile miyim konularını o kadar çok görüyoruz ki, ister istemez uyarma ihtiyacı duyuyor insan ksdjfd
Geçebilir. Tedbirinizi alın tabi kiArkadaşlar dalga geçmeyelim lütfen hahaha ciddi soruyorum yaaa. İnternette baktım yok sadece merak ettim ilerisi için
Hiç cinsellik yaşamadıysanız kendinizi aşılattırınHadi yaaa, bu konuda bir kadın kendini nasıl koruma altına alabilir?
Ne aşısı, ismi nedir?Hiç cinsellik yaşamadıysanız kendinizi aşılattırın
Yastıkta his olmaz. Bezde olur. Streç film de iyi ama o da etkileşimi sınırlandırır en iyisi steril bez.Yok yok yastik iyidir
Aslında doğru yani. Ha bezin üstünde yatakta yastıkta sürtünmussun ha pipinin.Hahaha ya zaten pek bir şey hissetmiyorsun ki hepten olaydan koparasın hahahahhahaha
Ya böyle dertlere kalacağınıza mesela sürtünmeyin? Tertemiz oh missArkadaşlar dalga geçmeyelim lütfen hahaha ciddi soruyorum yaaa. İnternette baktım yok sadece merak ettim ilerisi için
Gardasildi sanırım. Kadın doğum uzmanına danışabilirsin. Önlem almakta fayda varNe aşısı, ismi nedir?
Teşekkür ederimGardasildi sanırım. Kadın doğum uzmanına danışabilirsin. Önlem almakta fayda var
Hiç sevişmeyelim mi bacım hahaha gelmişiz 25 yaşınaYa böyle dertlere kalacağınıza mesela sürtünmeyin? Tertemiz oh miss
Ya böyle dertlere kalacağınıza mesela sürtünmeyin? Tertemiz oh miss
Ay bir şey daha soracağım, ben ilk başta baskı hissettim. Baskı var dedim sonra geri geçildi sanırım ne oldu anlamadım. Sürtünme oldu mu anlamadım çünkü bir şey hissetmedim o an. Sürtünmede baskı hissediliyor mu? Yoksa ıslanmadan dolayı aşırı kaygan öı oluyor ve hissedilmiyorYastıkta his olmaz. Bezde olur. Streç film de iyi ama o da etkileşimi sınırlandırır en iyisi steril bez.
Aslında doğru yani. Ha bezin üstünde yatakta yastıkta sürtünmussun ha pipinin.
Bana ne canım ne yaparsanız yapın ama bilinçli yapın sırf 25 yaşında olduğunuz için yapmayın.Hiç sevişmeyelim mi bacım hahaha gelmişiz 25 yaşınahiç yaşamayalım mı bir şey
Adama prezervatif taktirip kasiklari da strec filmle kaplayinEee kadın olarak kendimizi nasıl koruyacağız, var mı bildiğiniz bir yöntem?
Hahaha tamam bir dahakine aklımda olsun. Aşı fikri için teşekkür ederimAdama prezervatif taktirip kasiklari da strec filmle kaplayin
Saka bir yana ancak hpv asisi ile korunulur
Size neolaya baslarken ne diyorsunuz merak ediyorum gosteririm ama sadece surttururum mu
surtunurken size hastalik bulasip bulasmamasindan bize neSize ne