surtunme yoluyla iliski

Bazen bu sebepler yüzünden kocamla bile birlikde olmaya korkuyorum. Ne bileyim, İhanet etmediyini diye. Bir tek koruyucu var, tamamdır diye düşünyorlar. Bi araşdırsalar,rahim ağzı kanseri diye, by kadar nasıl korkmuyorlar. Dediyim gibi,hatta erkeklerin de tekeşli olması gereken bir dünyadağız.
Cesaretmi, cahillik mi, bilemedim.

Kimler anne olmayı hakkediyor işte özetlediniz burada bravo. Cahillik, aptallık ile yaşam felakettir. Teşekkür ederiz bu önemli konuyu açtığınız için. Korunmasız, rastgele cinselliği yaşayan herkes hamile kalmadım diye sevinmeyin vücudunuz virüslerle kaplanmış olabilir ve siz korkunç bir bedel ödeyebilirsiniz. Burada bebek müjdesi için hayatını verecek anne adayları var. ONlara çok ayıp bu yazdıklarınız. Bebekten korkulmaz. O işi yapıyor ve sonucu bebekle sonuçlanıyorsa o işin sorumluluğunu ve keyfini aldığınız kadar buyurun bebeğin de sorumluluğunu alın. Ben? Ben alırım, dünyayı karşıma alırım bir melek için. Dedim ya laboratuvarımda bir tek hücrenin ölümüne müsade etmiyorum deli gibi mücadele ediyorum. Korkuyorum ya bebek olursa diyenlere cevap vermeyeceğim

cok haklısınız yaptıgım bu hata evet bir bebege sebep olmayacak ama belkide vucuduma yaptıgım cok buyuk bir kotuluk belki bir virüs kaptım ve istedigim zaman da anne olamayacagım belki bunun bedelini canımla odeyecegim ama her sey birer tecrube oluyor her insana bu da bana buyuk bir ders oldu bakın 100 den fazla kısıule konuştum 20 den fazla konu okudum yüzlerce doktoru dinledim ama hala korkuyorum bu korku ömür billah yetti bana her şey zamanında yaşanmalıymış.

Aynen. Canı biz yaratnadığımız gibi alamayız da. Keyfi uğuruna kürtajlar dehşetdir. 19 yıllık evliliyimde tek bir kürtajım yokdur. Kocama başında söylədim kürtaj yapmam diye.Ölüm tehlikesi karşısında izin var kürtaja. Başka da yok. Daha bir kez istemsiz hamile kalmadım. Bu mümkün ama. Ayrıca, elə bir toplumda yaşıyoruz ki, erkekler suçlanmıyor, kadınlar suçlanıyor.Onlar için deymez bu fedakarlığa. Neden bir kadın erkeyin keyfi için hasta olmalı ki?.
Nacizanə, yapmayın bunu çocuklar. 17 yaşında kızım var. Canım yandığı için yazdım. Kimsenin işine karışmak haddime deyil. Amma yaşını göz önüne getirib bir anne gibi yazdım

Adet oldun demi yapma böyle şeyler tehlikeli sularda yüzme bidahaki sefer bırakmaz yakanı üzülürsün

sonuç negatif çıkmış ve sende zaten içine girmediğini söylüyorsun, olması bile imkansız şu an.

Tekrar yapmanı tavsiye etmem. Ama illaki tekrar sürtünme olayını ilerde yaparsan tavsiyelerim şunlar. Alt tarafında kesinlikle külot ve eşofman altı yada pijama olsun. Sakın bunları çıkarma. Üst tarafını çıkarır mısın bilemem ama korunmak için alt kıyafetini sakın çıkarma. Partnerin külodunu yada alt giysisini çıkarmayacaksa kesinlikle prezervatif taksın çünkü boşalınca giysisi kirlenir. Külodunu çıkarıp o şekilde sürtünme olacaksa bir rulo kağıt havluyu hazır bulundurun. Boşalırsa kağıt havlu ile spermleri silersiniz Bu tavsiyem herkese.

Helal, kitabını yazmış ablam bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…