- Konu Sahibi asyauugurr
-
Sürtünme yoluyla hamile kalamazsınmerhaba ben 17 yasindayim erkek arkadasimla iki hafta once surtunmeyle iliski yasadik kesinlikle icine girme gibi bir durum olmadi sadece ustten surtundu ve kesinlikle bosalma olmadi zevk suyu ihtimali kafami kurcaladi bugun yani 13 gun sonra erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti hamilemiyim dir ve reglime 4-5 gun kaldi lutfen cevaplayin. lutfen kizmayin hayatimda ilk defa boyle bir sey yaptim yanlis oldugunun farkindayim
kizlik zarindan cok kormuyorum aslinda en cok korktugumSürtünme yoluyla hamile kalamazsın
ve sürtünmeyle kızlık zarı bozulmaz bende sürtünme yaşadım sevgilimle ama bozulmadı kızlık zarı
Tmm da boşalsa bile hamile kalamasın o spermlerin yol alması ne kadar biliyormusunkizlik zarindan cok kormuyorum aslinda en cok korktugum
sey hamilelikti aptallik yaptim boyle bi hata yaparaj suan da regl olmayi bekliyorum
aslinda basta bana da bu ihtimal cok sacma geldi sonradan insan ister istemez korkuyor zaten bosalma olmadi belki zevk suyu gelmistir o da bi ihtimalTmm da boşalsa bile hamile kalamasın o spermlerin yol alması ne kadar biliyormusun
Yo yo zevk suyu olmuştur da ama biz normal ilişkide hamile kalamıyoruz sen sürtünmeye mi hamile kalacaksınaslinda basta bana da bu ihtimal cok sacma geldi sonradan insan ister istemez korkuyor zaten bosalma olmadi belki zevk suyu gelmistir o da bi ihtimal
Sürtüne sürtüne alev alacaksınız bir gün. Bir şey yapmadan önce biraz temel eğitim alın. Neyle hamile kalacaksın sürtünme sıcaklığıyla mı?merhaba ben 17 yasindayim erkek arkadasimla iki hafta once surtunmeyle iliski yasadik kesinlikle icine girme gibi bir durum olmadi sadece ustten surtundu ve kesinlikle bosalma olmadi zevk suyu ihtimali kafami kurcaladi bugun yani 13 gun sonra erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti hamilemiyim dir ve reglime 4-5 gun kaldi lutfen cevaplayin. lutfen kizmayin hayatimda ilk defa boyle bir sey yaptim yanlis oldugunun farkindayim
kizmayin diye ozellikle belirtmistimSürtüne sürtüne alev alacaksınız bir gün. Bir şey yapmadan önce biraz temel eğitim alın. Neyle hamile kalacaksın sürtünme sıcaklığıyla mı?
Hayir olmamistir adet olursun korkmatovbe ettim bir daha yapmam cok da pisman oldum zayen ama bir sey olmamistie degilmi
azar yemek istesem aile buguklerime danisirdim burda insanlar birbirine yardimci oluyor diye actim bu sayfayiHamilelik var mı bilmem ama biriniz birgün sürtünürken ateş çıkartacak
tesekkur ederimO kadar kolay hamile kalınmaz. Hele hele bakire bir kızın sürtünmeyle içine canlı sperm alması çok zor. Hamile değilsin salla. Olur öyle şeyler gençken.
Azarlamadım dalga geçtimazar yemek istesem aile buguklerime danisirdim burda insanlar birbirine yardimci oluyor diye actim bu sayfayi
Yapma.oyle.seylermerhaba ben 17 yasindayim erkek arkadasimla iki hafta once surtunmeyle iliski yasadik kesinlikle icine girme gibi bir durum olmadi sadece ustten surtundu ve kesinlikle bosalma olmadi zevk suyu ihtimali kafami kurcaladi bugun yani 13 gun sonra erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti hamilemiyim dir ve reglime 4-5 gun kaldi lutfen cevaplayin. lutfen kizmayin hayatimda ilk defa boyle bir sey yaptim yanlis oldugunun farkindayim
komik degil gercekten korkumdan burdaki insanlara sory soruyorum yardimci olmayacaksaniz cevap verip insanlarin kafasini bulandirmayibAzarlamadım dalga geçtim
Yapma.oyle.seylermerak etme.hamile deyilsindir.
Bu yaşta bu cesaret biraz fazla değil mi?merhaba ben 17 yasindayim erkek arkadasimla iki hafta once surtunmeyle iliski yasadik kesinlikle icine girme gibi bir durum olmadi sadece ustten surtundu ve kesinlikle bosalma olmadi zevk suyu ihtimali kafami kurcaladi bugun yani 13 gun sonra erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti hamilemiyim dir ve reglime 4-5 gun kaldi lutfen cevaplayin. lutfen kizmayin hayatimda ilk defa boyle bir sey yaptim yanlis oldugunun farkindayim
farkindayim gercekten de ciddiye aliyoeum bu soylediklerinizi sadece suan ki durum icin test negatif buna ragmen hamilelik ihtimali varmidirBu yaşta bu cesaret biraz fazla değil mi?
Sana bir abla tavsiyesi, bedenine sahip çık ilerde pişman olacağın şeylerden sakın ve iyi düşün çok düşün. Hamile kalma gibi talihsizlikler yaşamamak için önlemler al asla bir erkeğin vicdanına bırakma kendini. İLiski yasayacagim veya surtunmeye devam edeceğim diyorsan eğer korun!
Test negatifse hamilelik yoktur.farkindayim gercekten de ciddiye aliyoeum bu soylediklerinizi sadece suan ki durum icin test negatif buna ragmen hamilelik ihtimali varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?