- 21 Kasım 2022
- 247
- 47
- 18
- 19
- Konu Sahibi asyauugurr
-
bir sey olmamistie degil mi asiri korkuyorumHamile değilsin
tovbe ettim bir daha yapmam cok da pisman oldum zayen ama bir sey olmamistie degilmiHamile degilsin birdaha surtunme
farkindayim bir daha olmayacak kizlik zarima bir zarar geldiginj dusunmuyorum herhangi bir kanama olmadi zaten sadece suan bu ihtimalden korktumDaha çok küçüksün böyle şeyler yapma iki gün sonra da kızlık zarımi nerde diktiririm sevgilim beni kullandi yazarsın. Aklını başına al!
Olmamıştır. Düşünmen gereken bence sürtünme değil. Yapma böyle şeyler. İlerde çok sıkıntı çekebilirsin. Yaşın daha çok küçük.tovbe ettim bir daha yapmam cok da pisman oldum zayen ama bir sey olmamistie degilmi
Kendini koru diyorum boyle sevgiliden seni kullanmak istiyor olabilir. Daha doğru yanlış ayırt edebilecek yaşta değilsinfarkindayim bir daha olmayacak kizlik zarima bir zarar geldiginj dusunmuyorum herhangi bir kanama olmadi zaten sadece suan bu ihtimalden korktum
farkindayim cok tesekkur ederim anlik bir hata oldu tekrar o kisma gelmej istedi ama izin vermedim sadece suan bir sey olur mu korkusu var bendeOlmamıştır. Düşünmen gereken bence sürtünme değil. Yapma böyle şeyler. İlerde çok sıkıntı çekebilirsin. Yaşın daha çok küçük.
Zorlayabilirdi farkında ol. Psikolojik olarak çok farklı bir travmada olabilirdin. Cinsellik için daha erken.Lütfen kimseye güvenme bu konuda,kapıyı aralık bırakma.Her şey zamanında güzel.farkindayim cok tesekkur ederim anlik bir hata oldu tekrar o kisma gelmej istedi ama izin vermedim sadece suan bir sey olur mu korkusu var bende
yemin wderim zaten cok pismanim suan sadece bu korkum var bende ommadigini dusunuyorum ama burdaki kadinlsra sormaj istedimAblacım daha reşit bile değilsin ne sürtünmesi Allah aşkınahamile değilsindir
tamam gercekten boyle bilem biriyle konusmak cok iyi geldi dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim sadece suanlik bir sey yoktur dimi ablaZorlayabilirdi farkında ol. Psikolojik olarak çok farklı bir travmada olabilirdin. Cinsellik için daha erken.Lütfen kimseye güvenme bu konuda,kapıyı aralık bırakma.Her şey zamanında güzel.
Tamam üzme kendini. İçeri girme ve boşalma olmadıysa ihtimali bile yoktur. Rahat ol. Adetin gecikirse de bil ki strestenyemin wderim zaten cok pismanim suan sadece bu korkum var bende ommadigini dusunuyorum ama burdaki kadinlsra sormaj istedim
stresim bugun testi yapinca biraz gecti burda ki bilenler de cevap verince nerdeyse yok olacak ihtimala geldi cok tesekkur ederimTamam üzme kendini. İçeri girme ve boşalma olmadıysa ihtimali bile yoktur. Rahat ol. Adetin gecikirse de bil ki stresten
Yoktur yoktur.tamam gercekten boyle bilem biriyle konusmak cok iyi geldi dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim sadece suanlik bir sey yoktur dimi abla
cok tesekkur ederimNormal birlesme olunca hamile kalamiyoruz surtunmeyle hamile kalmak imkansiz. Normal duzenli seks hayatı olan insanlar bile aylarca uğraşıyor. Lütfen yargılanıyor gibi hissetme. Tam olarak emin olmadığın şeyleri yapma. Cok sevdigin aşkından olduğun evlenceginden emin olduğun biri bile olsa sonuçlarına katlanamayacagin şeyler yapma. Erkekler bugün sürtünme ister yarın beraber olalım derler öbür gün başka bişey ister. Set cekmezsen daha büyük sıkıntı ve stres çekersin.
Herkes yazmış ama hamile olma ihtimalin asla yok, kendine sinir stres yapma.
Kendine ve hayatına değer kıymet ver.
Bugün sürtünme şeklinde devam edelim derken yarın bı gün bı bakmışsın gerçekten hamile kalmışsın.
Ket vur, ve tehlikeli işlere girisme.
Tekrar söylüyorum.
Kendini ve hayatını sev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?