- 21 Kasım 2022
- 247
- 47
- 18
- 19
- Konu Sahibi asyauugurr
-
tamamdir tesekkur ederimTest negatifse hamilelik yoktur.
Strese bağli adetin gecikebilir bunu da hesaba kat, adet günü yine test yap negatifse negatiftir.
yok gercekten vu site sayesinde icim cok rahatladi regl olacagim gunu bekliyorum zaten birkac gun kaldiNe desek ikna olmayacaksın.
Hamile değilsin yine de sen bilirsin ...
Regl oldun muyok gercekten vu site sayesinde icim cok rahatladi regl olacagim gunu bekliyorum zaten birkac gun kaldi
merhaba ben 17 yasindayim erkek arkadasimla iki hafta once surtunmeyle iliski yasadik kesinlikle icine girme gibi bir durum olmadi sadece ustten surtundu ve kesinlikle bosalma olmadi zevk suyu ihtimali kafami kurcaladi bugun yani 13 gun sonra erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti hamilemiyim dir ve reglime 4-5 gun kaldi lutfen cevaplayin. lutfen kizmayin hayatimda ilk defa boyle bir sey yaptim yanlis oldugunun farkinda
yok gercekten vu site sayesinde icim cok rahatladi regl olacagim gunu bekliyorum zaten birkac gun kaldi
Regl döneminden 7 ile 12 gün sonra erken gebelik testini tekrar edin şayet adetiniz olmazsa. 17 yaşında cehalete inanmıyorum bir bilim insanı olarak, bu sebeple bu korkuya başka anlam veriyorum ve bildiğiniz birşey var ve korkuyorsanız adetten 13 gün önce yapılan testler yanlış sonuç verir. Testinizi adet gecikmesinden 7 gün sonra, 10 ve 12 gün arasında 2 kere tekrarlayın. HIV başta birçok ölümcül hatta ileride anne olmanızı kesinlikle engelleyecek cinsel yolla bulaşan hastalıkların varlığını da bilerek hareket edin.stresim bugun testi yapinca biraz gecti burda ki bilenler de cevap verince nerdeyse yok olacak ihtimala geldi cok tesekkur ederim
Regl döneminden 7 ile 12 gün sonra erken gebelik testini tekrar edin şayet adetiniz olmazsa. 17 yaşında cehalete inanmıyorum bir bilim insanı olarak, bu sebeple bu korkuya başka anlam veriyorum ve bildiğiniz birşey var ve korkuyorsanız adetten 13 gün önce yapılan testler yanlış sonuç verir. Testinizi adet gecikmesinden 7 gün sonra, 10 ve 12 gün arasında 2 kere tekrarlayın. HIV başta birçok ölümcül hatta ileride anne olmanızı kesinlikle engelleyecek cinsel yolla bulaşan hastalıkların varlığını da bilerek hareket
hayie gercen ay 25 inde olmustum daha tam gelmedi gunumRegl oldun mu
Ee daha varmış sen neden endişelendinhayie gercen ay 25 inde olmustum daha tam gelmedi gunum
elimde olmadan acabalara kapildikmeger olursa ne yapacagimi bilmiyorumEe daha varmış sen neden endişelendin
Bu kadar korkuyorsan yapmasaydınelimde olmadan acabalara kapildikmeger olursa ne yapacagimi bilmiyorum
benim aklima gelmemisti ki hicBu kadar korkuyorsan yapmasaydın
Kim sana söyledi hamile kalabileceğinibenim aklima gelmemisti ki hic
ben google a baktim bir anda bir suru sey gordum korkuya kapildimKim sana söyledi hamile kalabileceğini
Google dan bisürü tahmin yaratıyorben google a baktim bir anda bir suru sey gordum korkuya kapildim
evet bende ihtimal uzerine korktum.cunku ne bosalma oldu ne icime girme gibi bir durum oldu ne de kizlik zarima bir sey oldu hicbiri olmadi ama ister istemez korktum arkadaslarimda icin rahat etsin test yapalimGoogle dan bisürü tahmin yaratıyor
Bide arkadaşlarına mı söyledin ilişkiye girdiğinievet bende ihtimal uzerine korktum.cunku ne bosalma oldu ne icime girme gibi bir durum oldu ne de kizlik zarima bir sey oldu hicbiri olmadi ama ister istemez korktum arkadaslarimda icin rahat etsin test yapalim
dediler . surtunmeden 13 gun sonra erken genelik testi yaptim cevap negatif cikti
Arkadaşlarda kötü haber tellahıdır zatenBide arkadaşlarına mı söyledin ilişkiye girdiğini
beraber buyudugum tek insana anlattimBide arkadaşlarına mı söyledin ilişkiye girdiğini
sizce su durumsa bir sey var midirArkadaşlarda kötü haber tellahıdır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?