• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

surtunme yoluyla iliski

Ne desek ikna olmayacaksın.
Hamile değilsin yine de sen bilirsin ... :işsiz:

merhaba ben 17 yasindayim erkek arkadasimla iki hafta once surtunmeyle iliski yasadik kesinlikle icine girme gibi bir durum olmadi sadece ustten surtundu ve kesinlikle bosalma olmadi zevk suyu ihtimali kafami kurcaladi bugun yani 13 gun sonra erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti hamilemiyim dir ve reglime 4-5 gun kaldi lutfen cevaplayin. lutfen kizmayin hayatimda ilk defa boyle bir sey yaptim yanlis oldugunun farkinda

yok gercekten vu site sayesinde icim cok rahatladi regl olacagim gunu bekliyorum zaten birkac gun kaldi
stresim bugun testi yapinca biraz gecti burda ki bilenler de cevap verince nerdeyse yok olacak ihtimala geldi cok tesekkur ederim
Regl döneminden 7 ile 12 gün sonra erken gebelik testini tekrar edin şayet adetiniz olmazsa. 17 yaşında cehalete inanmıyorum bir bilim insanı olarak, bu sebeple bu korkuya başka anlam veriyorum ve bildiğiniz birşey var ve korkuyorsanız adetten 13 gün önce yapılan testler yanlış sonuç verir. Testinizi adet gecikmesinden 7 gün sonra, 10 ve 12 gün arasında 2 kere tekrarlayın. HIV başta birçok ölümcül hatta ileride anne olmanızı kesinlikle engelleyecek cinsel yolla bulaşan hastalıkların varlığını da bilerek hareket edin.

farkindayjn ama ben reglima 3 gun kala bunu yaptim ve bu sekilde hamile kalinma ihtimali vaemi bunun hakkinda bilgi verir misinzi
Regl döneminden 7 ile 12 gün sonra erken gebelik testini tekrar edin şayet adetiniz olmazsa. 17 yaşında cehalete inanmıyorum bir bilim insanı olarak, bu sebeple bu korkuya başka anlam veriyorum ve bildiğiniz birşey var ve korkuyorsanız adetten 13 gün önce yapılan testler yanlış sonuç verir. Testinizi adet gecikmesinden 7 gün sonra, 10 ve 12 gün arasında 2 kere tekrarlayın. HIV başta birçok ölümcül hatta ileride anne olmanızı kesinlikle engelleyecek cinsel yolla bulaşan hastalıkların varlığını da bilerek hareket

Google dan bisürü tahmin yaratıyor
evet bende ihtimal uzerine korktum.cunku ne bosalma oldu ne icime girme gibi bir durum oldu ne de kizlik zarima bir sey oldu hicbiri olmadi ama ister istemez korktum arkadaslarimda icin rahat etsin test yapalim
dediler . surtunmeden 13 gun sonra erken genelik testi yaptim cevap negatif cikti

evet bende ihtimal uzerine korktum.cunku ne bosalma oldu ne icime girme gibi bir durum oldu ne de kizlik zarima bir sey oldu hicbiri olmadi ama ister istemez korktum arkadaslarimda icin rahat etsin test yapalim
dediler . surtunmeden 13 gun sonra erken genelik testi yaptim cevap negatif cikti
Bide arkadaşlarına mı söyledin ilişkiye girdiğini

Back