• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

surtunme yoluyla iliski

merhaba ben 17 yasindayim erkek arkadasimla iki hafta once surtunmeyle iliski yasadik kesinlikle icine girme gibi bir durum olmadi sadece ustten surtundu ve kesinlikle bosalma olmadi zevk suyu ihtimali kafami kurcaladi bugun yani 13 gun sonra erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti hamilemiyim dir ve reglime 4-5 gun kaldi lutfen cevaplayin. lutfen kizmayin hayatimda ilk defa boyle bir sey yaptim yanlis oldugunun farkindayim
Sürtünme yoluyla hamile kalamazsın
ve sürtünmeyle kızlık zarı bozulmaz bende sürtünme yaşadım sevgilimle ama bozulmadı kızlık zarı

Sürtünme yoluyla hamile kalamazsın
ve sürtünmeyle kızlık zarı bozulmaz bende sürtünme yaşadım sevgilimle ama bozulmadı kızlık zarı
kizlik zarindan cok kormuyorum aslinda en cok korktugum
sey hamilelikti aptallik yaptim boyle bi hata yaparaj suan da regl olmayi bekliyorum

aslinda basta bana da bu ihtimal cok sacma geldi sonradan insan ister istemez korkuyor zaten bosalma olmadi belki zevk suyu gelmistir o da bi ihtimal
Yo yo zevk suyu olmuştur da ama biz normal ilişkide hamile kalamıyoruz sen sürtünmeye mi hamile kalacaksın

merhaba ben 17 yasindayim erkek arkadasimla iki hafta once surtunmeyle iliski yasadik kesinlikle icine girme gibi bir durum olmadi sadece ustten surtundu ve kesinlikle bosalma olmadi zevk suyu ihtimali kafami kurcaladi bugun yani 13 gun sonra erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti hamilemiyim dir ve reglime 4-5 gun kaldi lutfen cevaplayin. lutfen kizmayin hayatimda ilk defa boyle bir sey yaptim yanlis oldugunun farkindayim
Sürtüne sürtüne alev alacaksınız bir gün. Bir şey yapmadan önce biraz temel eğitim alın. Neyle hamile kalacaksın sürtünme sıcaklığıyla mı?

Hamilelik var mı bilmem ama biriniz birgün sürtünürken ateş çıkartacak

Hamile değilsin. Bu yaşta düşünmen hayal etmen gereken başka şeyler var.

O kadar kolay hamile kalınmaz. Hele hele bakire bir kızın sürtünmeyle içine canlı sperm alması çok zor. Hamile değilsin salla. Olur öyle şeyler gençken.

Yapma.oyle.seyler 😡merak etme.hamile deyilsindir.

Bu yaşta bu cesaret biraz fazla değil mi?

Sana bir abla tavsiyesi, bedenine sahip çık ilerde pişman olacağın şeylerden sakın ve iyi düşün çok düşün. Hamile kalma gibi talihsizlikler yaşamamak için önlemler al asla bir erkeğin vicdanına bırakma kendini. İLiski yasayacagim veya surtunmeye devam edeceğim diyorsan eğer korun!

Bu yaşta bu cesaret biraz fazla değil mi?

Sana bir abla tavsiyesi, bedenine sahip çık ilerde pişman olacağın şeylerden sakın ve iyi düşün çok düşün. Hamile kalma gibi talihsizlikler yaşamamak için önlemler al asla bir erkeğin vicdanına bırakma kendini. İLiski yasayacagim veya surtunmeye devam edeceğim diyorsan eğer korun!
farkindayim gercekten de ciddiye aliyoeum bu soylediklerinizi sadece suan ki durum icin test negatif buna ragmen hamilelik ihtimali varmidir

farkindayim gercekten de ciddiye aliyoeum bu soylediklerinizi sadece suan ki durum icin test negatif buna ragmen hamilelik ihtimali varmidir
Test negatifse hamilelik yoktur.
Strese bağli adetin gecikebilir bunu da hesaba kat, adet günü yine test yap negatifse negatiftir.

Back