• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme yoluyla ilişki

Ku
Aaa kızıyorum ama ben senin tarafında olmuştum halbu ki :duduk: Kız sen fotonu kaldır genede annen baban görürse nolucak allah muhafaza. Kaldırda kimse görmesin ağaç çicek fotosu koyuver.
Kusura bakmayın ya. Haklısınız benim ilk konum, silerim cevap aldıktan sonra diye düşünüyordum

Hanımlar sakin, geyikten kıvılcım çıkar, kıvılcım ban yapar.

Konu sahibesi,
belli ki çok tecrübesiz ve gençsiniz, hamile olma ihtimaliniz benim Mars'a gitme ihtimalim kadar düşük, yani yüzde sıfır.

Lütfen bir kadın nasıl hamile kalır öğrenip öyle birliktelik yaşayın, korkup sonradan pişman olacağınız hiçbirşeyi de yapmayın, sonra her hafta acaba hamile miyim diye konu açarken bulursunuz kendinizi.
Abla ya ,asaletin titretiyor gece gece :)

Ku

Kusura bakmayın ya. Haklısınız benim ilk konum, silerim cevap aldıktan sonra diye düşünüyordum
Silme niye siliyon fotonu değiştir kullan gene. İlerde başka bir sorunun olduğunda tekrar mı hesap açıcaksın. Kaldır fotonu hemen kimse görmeden bak bakalım hangimizin fotosu var profilde?

Abla ya ,asaletin titretiyor gece gece :)
Sorma her yerimden asalet akıyor.

Konu sahibesi,
sizi deşifre edecek görsellerden kaçının lütfen, isim soyad, mail, telefon vb kişisel bilgiler de paylaşmayın asla, zira sitede yazdığınız hiçbirşey silinemez yasaktır.
Kendi güvenliğiniz için kullanıcı adınız ve çiçek böcek görselli bir avatarla anonim olmayı tercih edin.

Back