• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme yoluyla ilişki

Adet düzensizliği var bir de çok ağır ilaçmış kullanınca daha kötü durumlar yaşamak istemiyorum
Senin kullanmak istediğin ilaç ağırmış evet yan etkileri fazla, önce adet düzensizliğinle ilgili muayene olman gerekiyor, gerekli ilacı doktor verir zaten. Kafana göre ilaç kullanma, sağlığına zarar verebilirsin.

Ay bide foto koymuş yaa ! Kimin fotoğrafı o ? başkasınınsa hemen kaldır ..şu konuyu açıp kendi fotoğrafını koyma cesareti gösteremezsin .kimi zor durumda bırakmaya çalışıyorsun ? Hiç sevmiyorum bunu Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bir bakar mısın üyelik gerçek mi ? Birileri karalanmaya çalışılıyor sanki ..

Ay bide foto koymuş yaa ! Kimin fotoğrafı o ? başkasınınsa hemen kaldır ..şu konuyu açıp kendi fotoğrafını koyma cesareti gösteremezsin .kimi zor durumda bırakmaya çalışıyorsun ? Hiç sevmiyorum bunu Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bir bakar mısın üyelik gerçek mi ? Birileri karalanmaya çalışılıyor sanki ..
Birilerini karalamaya çalışmıyorum. Gerçekten tedirgin olduğum için konu açtım ve geri silmeyi düşünüyordum. Gecenin bu saatinde uyumayıp kimi kararlıyım

Hiç o açıdan düşünmedim ama bence kendi fotoğrafıdır baksana bakire olduğu halde ilişkiye girdik diyor:KK57:

Bakire insan ilişkiye nasıl girsin kız, zaten ilişkiye giriyosan bakire değilsindir. Neyse sen bu işlerden uzak dur kandırırlar seni bak ilişkiye girmiyoz diye bi bakmışsın ki girmişsin :KK17:
Yani içime girmedi sürtünerek yaptık biraz kilotumda Beyaz bir leke olunca da tedirgin oldum

Birilerini karalamaya çalışmıyorum. Gerçekten tedirgin olduğum için konu açtım ve geri silmeyi düşünüyordum. Gecenin bu saatinde uyumayıp kimi kararlıyım
Geri bas :) silme diye birşey yok bu forumda ..sen silersin ama geri gelir .fotoğraf seninse de hoş değil . Durumu öğrenmesini istemediğin biri belki fotoğrafından tanıyacak seni ?

Hiç o açıdan düşünmedim ama bence kendi fotoğrafıdır baksana bakire olduğu halde ilişkiye girdik diyor:KK57:
Sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ama içime girmedi daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum. Bu forumu uzun süredir takip ediyorum bazılarına gerçekten haksızlık ediyorsunuz. Gecenin bu saatinde tedirgin olup sadece yardım almak istemiştim halbu ki

Sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ama içime girmedi daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum. Bu forumu uzun süredir takip ediyorum bazılarına gerçekten haksızlık ediyorsunuz. Gecenin bu saatinde tedirgin olup sadece yardım almak istemiştim halbu ki
Yavrucak cevap versene senin fotoğrafın mı değil mi? Eğer senin değilse suçtur bu. Acilen kaldırmalısın!

Aaa kızıyorum ama ben senin tarafında olmuştum halbu ki :duduk: Kız sen fotonu kaldır genede annen baban görürse nolucak allah muhafaza. Kaldırda kimse görmesin ağaç çicek fotosu koyuver.

Hanımlar sakin, geyikten kıvılcım çıkar, kıvılcım ban yapar.

Konu sahibesi,
belli ki çok tecrübesiz ve gençsiniz, hamile olma ihtimaliniz benim Mars'a gitme ihtimalim kadar düşük, yani yüzde sıfır.

Lütfen bir kadın nasıl hamile kalır öğrenip öyle birliktelik yaşayın, korkup sonradan pişman olacağınız hiçbirşeyi de yapmayın, sonra her hafta acaba hamile miyim diye konu açarken bulursunuz kendinizi.

Back