Hayır hamile olmak istemiyorum hamile kalmaktan korkuyorum. hamile kalmak icin sperm lazım diyorsunuz, zevk suyunda sperm yok mu?Hamile mi olmak istiyorsun ben seni anlamadım kihayır hamile kalman için SPERM lazım içine boşalma olmuş olması lazım sonra o spermlerin yüzüp yüzüp varacağı yere varıp döllenmesi lazım öyle zevk suyundan falan hamile kalamazsın
Arkadaşım zevk suyundaki spermle ben bile hamile kalamam, o kadar imkansız yani. Umarım bu sizi ikna etmiştir.Hayır hamile olmak istemiyorum hamile kalmaktan korkuyorum. hamile kalmak icin sperm lazım diyorsunuz, zevk suyunda sperm yok mu?
Okuyorum ki azda olsa bilgin var ve zaten düzgün bir adet döngüm yok diyorsun şimdi birde ekstra bir stres yaşıyorsun ondan gecikiyorHayır hamile olmak istemiyorum hamile kalmaktan korkuyorum. hamile kalmak icin sperm lazım diyorsunuz, zevk suyunda sperm yok mu?
Yok kız o kadar basit olmasın o zaman doğurdukça doğururuzAynen valla 1 buçuk sene boyunca olsun diye uğraştım ne zahmetler çektim şimdi 7 haftalık hamileyimmillet de yok sürtündüm der yok eli değdi yok ayağı g*tume kaçtı keşke hamile kalmak bu kadar basit olsa
Zevk suyunun içinde sperm yokk...Hayır hamile olmak istemiyorum hamile kalmaktan korkuyorum. hamile kalmak icin sperm lazım diyorsunuz, zevk suyunda sperm yok mu?
Yok kız o kadar basit olmasın o zaman doğurdukça doğururuz
teşekkür ederim içimi rahatlattınız, yani hamile değilim değil mi? ve yaklaşık ne zaman adet olurum 4 gündür gecikiyordoğru diyorsun sonra mazallah zevk suyundan falan hamile kalırız
Değilsiniz..stresten ötürü gecikiyordur yada içtiğiniz herhangi bi ağrı kesici ilaçta gecikme yapabilirteşekkür ederim içimi rahatlattınız, yani hamile değilim değil mi? ve yaklaşık ne zaman adet olurum 4 gündür gecikiyor
Ne zaman adet olurum diye de sormazsın beeeteşekkür ederim içimi rahatlattınız, yani hamile değilim değil mi? ve yaklaşık ne zaman adet olurum 4 gündür gecikiyor
Bi kaç güne kese hatta haftaya kalp atışını bile duyabilirsin.Adetim hala gecikiyor, bugun 6. gecikme günüm hamile değilsin dediniz fakat adet olamıyorum ve sanırım ilk defa bu kadar çok gecikti başka bir belirti yok
lütfen dalga geçmeyin ben adetım geciktigi icin ve ilk defa bu kadar geciktigi icin stres oluyorum sadece korkuyırymBi kaç güne kese hatta haftaya kalp atışını bile duyabilirsin.
Korkuyorsan bundan sonra yapacaklarını zevkin uğruna değil hayatın ve korkuların uğruna yaparsın ki buraya birdaha böle soru sormak zorunda kalmazsınlütfen dalga geçmeyin ben adetım geciktigi icin ve ilk defa bu kadar geciktigi icin stres oluyorum sadece korkuyırym
Zaten yaptığım için çok pişman oldum bir daha asla böyle bir şey yapmam, şuan için korkuyorum hamile miyim değil miyim adetim 6 gündür gecikiyor ve ilk defa bu kadar cok geciktiKorkuyorsan bundan sonra yapacaklarını zevkin uğruna değil hayatın ve korkuların uğruna yaparsın ki buraya birdaha böle soru sormak zorunda kalmazsın
Tekrar test yaptınız mı?Zaten yaptığım için çok pişman oldum bir daha asla böyle bir şey yapmam, şuan için korkuyorum hamile miyim değil miyim adetim 6 gündür gecikiyor ve ilk defa bu kadar cok gecikti
Stresten canm hamile kalmak o kadar basit bişe değil içime giren çıkan yok diyorsun tabi doğruysa o şekilde olmaz korkma sal kendiniZaten yaptığım için çok pişman oldum bir daha asla böyle bir şey yapmam, şuan için korkuyorum hamile miyim değil miyim adetim 6 gündür gecikiyor ve ilk defa bu kadar cok gecikti
Dogurdugu cocugu merak ettim neye bensiyor