- 6 Ocak 2023
- 3.606
- 8.210
- 40
Adet oldunuzmu merak ettimZaten yaptığım için çok pişman oldum bir daha asla böyle bir şey yapmam, şuan için korkuyorum hamile miyim değil miyim adetim 6 gündür gecikiyor ve ilk defa bu kadar cok gecikti
Hayır hala olmadımAdet oldunuzmu merak ettim
Adet oldunuzmu merak etZaten yaptığım için çok pişman oldum bir daha asla böyle bir şey yapmam, şuan için korkuyorum hamile miyim değil miyim adetim 6 gündür gecikiyor ve ilk defa bu kadar cok gecikti
Kac gün geciktiHayır hala olmadım
Yok bi de doğur istersen ferihaMide bulantısı dün çok stres oldum stresten kaynaklı oldugunu dusunuyorum ve geçti mide bulantım
merhaba bende şu anda senle aynı durumdayım ve benim de 20 gün gecikti sen regl oldunmu?6 gün gecikti
Hamile değilsiniz.3 gün önce erkek arkadaşımla sürtünerek çıplak şekilde ilişki yaşadım, 3 gün önce normalde adet olma günümdü, Boşalma olmadı, İçe girme olmadı, Bakireyim, zevk suyundan korkuyorum, zevk suyu gelmiş olabilir sürtünürken, 4 gündür adetim gecikiyor regli olmuyorum, midem bulanıyor. stresten olabilir mi bilmiyorum hamile miyim bilmiyorum lütfen yardım edin çok korkuyorum. Normalde de adetim gecikir veya erken olur, fakat şuan bir ilişki yaşadıgım icin ve geciktiği için çok stres yapıyorum lütfen yardım edin
Merhaba soru sormak istiyorum bnde zevk suyundan hamile kalınırsa bebeğim sağlıklı olur mu acaba bilen varsa cevap verebilir miAma reglim 4 gündür gecikiyor ve bazı kişiler hamilesin diyor reglim normalde de gecikir düzenli bir adet dönemim yok fakat cok korkuyorum
ne oldu hamile kaldinmi? adet oldunmu?3 gün önce erkek arkadaşımla sürtünerek çıplak şekilde ilişki yaşadım, 3 gün önce normalde adet olma günümdü, Boşalma olmadı, İçe girme olmadı, Bakireyim, zevk suyundan korkuyorum, zevk suyu gelmiş olabilir sürtünürken, 4 gündür adetim gecikiyor regli olmuyorum, midem bulanıyor. stresten olabilir mi bilmiyorum hamile miyim bilmiyorum lütfen yardım edin çok korkuyorum. Normalde de adetim gecikir veya erken olur, fakat şuan bir ilişki yaşadıgım icin ve geciktiği için çok stres yapıyorum lütfen yardım edin
3 gün önce erkek arkadaşımla sürtünerek çıplak şekilde ilişki yaşadım, 3 gün önce normalde adet olma günümdü, Boşalma olmadı, İçe girme olmadı, Bakireyim, zevk suyundan korkuyorum, zevk suyu gelmiş olabilir sürtünürken, 4 gündür adetim gecikiyor regli olmuyorum, midem bulanıyor. stresten olabilir mi bilmiyorum hamile miyim bilmiyorum lütfen yardım edin çok korkuyorum. Normalde de adetim gecikir veya erken olur, fakat şuan bir ilişki yaşadıgım icin ve geciktiği için çok stres yapıyorum lütfen yardım edinsonuc nasil oldu hamile kalmadin
Zevk suyu gelse bile içeri girmemiş nasıl hamile olma ihtimali olabilir?Reglim geciktiği için ve bir ilişki yaşadığım için strese girdim, zevk suyunda sperm var sonuçta, zevk suyunun gelmiş olmasından korkuyorum, hamile kalmaktan korkuyorum
Ben de aynı şekilde bunu yaşadım regl bekliyorum ve açıkçası korkunca insan herşeyi düşünüyorZevk suyu gelse bile içeri girmemiş nasıl hamile olma ihtimali olabilir?
Siz üremeyinn mümkünse3 gün önce erkek arkadaşımla sürtünerek çıplak şekilde ilişki yaşadım, 3 gün önce normalde adet olma günümdü, Boşalma olmadı, İçe girme olmadı, Bakireyim, zevk suyundan korkuyorum, zevk suyu gelmiş olabilir sürtünürken, 4 gündür adetim gecikiyor regli olmuyorum, midem bulanıyor. stresten olabilir mi bilmiyorum hamile miyim bilmiyorum lütfen yardım edin çok korkuyorum. Normalde de adetim gecikir veya erken olur, fakat şuan bir ilişki yaşadıgım icin ve geciktiği için çok stres yapıyorum lütfen yardım edin