- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
Her zaman olmaz zaten ara ara olur. 3 velet doğurdum ben mi bileceğim burdakiler mi?Mide bulantısı dün çok stres oldum stresten kaynaklı oldugunu dusunuyorum ve geçti mide bulantım
Hamilelikte her dk mide bulantısı olmaz. Geçti sanarsın pat daha kötüsü gelirMide bulantısı dün çok stres oldum stresten kaynaklı oldugunu dusunuyorum ve geçti mide bulantım
Benim yorumlarımı görmüyor musunuz?Mide bulantısı dün çok stres oldum stresten kaynaklı oldugunu dusunuyorum ve geçti mide bulantım
Canınıza yazık değil mi? Alt tarafı bir test alıp yapacaksınız ki yapması da asla zahmetli değil.Mide bulantısı dün çok stres oldum stresten kaynaklı oldugunu dusunuyorum ve geçti mide bulantım
Mide bulantısı da varmış. Yüksek ihtimalle hamilesin. Millet 2 kat korunuyor sen sürtünüyorsun. Ne olmasını bekliyo
Kız benim de 2. YoldaHer zaman olmaz zaten ara ara olur. 3 velet doğurdum ben mi bileceğim burdakiler mi?
4 gün gecikme ile idrar testi kesin sonuç vermez en az 15 gün geçmesi gerekBenim yorumlarımı görmüyor musunuz?4 gün gecikme ile test yaparsanız hamile misiniz yoksa değil misiniz belli olur.
Ben en çok test yapmayıp da kendilerine eziyet etmelerine üzülüyorum.Penis vajinayı koklamış o bile yeter bakireliğin gitmesine. Tüh hem bakirelik gitti hem hamile kaldı kız
Yiooo verir gayet deKız benim de 2. Yoldaama i
4 gün gecikme ile idrar testi kesin sonuç vermez en az 15 gün geçmesi gerek
Seninkiler de mi sürtünme yoluyla olduHer zaman olmaz zaten ara ara olur. 3 velet doğurdum ben mi bileceğim burdakiler mi?
Hayır eşim yanımdan geçiyordu. O anda rüzgar esti. Nasıl olduysa hamile kaldım. Allah'ın işine bakSeninkiler de mi sürtünme yoluyla oldu
AhahahahahTebrik ederim Hamilesinsürtünerek hamile kalanlar olarak tarihe yazıldınız keşke bende hamile kalmak için kocama iki sürtünseydim daha hızlı sonuç verirmiş
yani sürtünerek içe girmeden ve boşalma olmadan sadece zevk suyundan hamile kalma olasılığı yok mu hamile değil miyim?Tebrik ederim Hamilesinsürtünerek hamile kalanlar olarak tarihe yazıldınız keşke bende hamile kalmak için kocama iki sürtünseydim daha hızlı sonuç verirmiş
Tamamdır teşekkür ederim test yaptıracağım. Çok stres oluyorum ve korkuyorum hamile miyim değil miyim diye, test yaptırmak en iyisiBenim yorumlarımı görmüyor musunuz?4 gün gecikme ile test yaparsanız hamile misiniz yoksa değil misiniz belli olur.
Allah AllahHayır eşim yanımdan geçiyordu. O anda rüzgar esti. Nasıl olduysa hamile kaldım. Allah'ın işine bak
Var tabi kiyani sürtünerek içe girmeden ve boşalma olmadan sadece zevk suyundan hamile kalma olasılığı yok mu hamile değil miyim?
Bizim burda büyüklerin bir sözü vardır biliyon muyani sürtünerek içe girmeden ve boşalma olmadan sadece zevk suyundan hamile kalma olasılığı yok mu hamile değil miyim?
Gercekten çok pişman oldum yaşadığıma da ben böyle olacağımı bilmiyordum yaşadıktan sonra ne yaptığımı neyin altına girdiğimi anladım bir daha asla yaşamam bu şekilde birşey, sadece hamile kalmaktan korkuyorum ihtimal var diyorlarBizim burda büyüklerin bir sözü vardır biliyon muyiyemeyecegin b.kun altına girme derler. Hamile falan değilsin. Bu sana ders olsun. Bilmediğin işlere karışmazsın artık. Bilinç çok önemli.
Hamile mi olmak istiyorsun ben seni anlamadım kiyani sürtünerek içe girmeden ve boşalma olmadan sadece zevk suyundan hamile kalma olasılığı yok mu hamile değil miyim?
Aynen valla 1 buçuk sene boyunca olsun diye uğraştım ne zahmetler çektim şimdi 7 haftalık hamileyimAhahahahahonca zahmete giriyoruz demi