Sürtünme yoluyla ilişki yaşadım regli olmuyorum hamile miyim lütfen yardım edin

Peki ya hamile olma ihtimalim hiç yok mu, Sonucta bir ilişki yaşadım çıplak şekilde, boşalma olmadı fakat zevk suyu gelmiş olabilir, adetim 5 gündür gecikiyor ve çok korkuyorum
Tebrikler hamilesin. Bebişimin küçülen kıyafetlerini sana saklayayım da masrafa girme. Tövbe tövbeee kız deli misin öyle hamile kalınmaz korkmaaaa

Reglim geciktiği için ve bir ilişki yaşadığım için strese girdim, zevk suyunda sperm var sonuçta, zevk suyunun gelmiş olmasından korkuyorum, hamile kalmaktan korkuyorum
Bu kadar şeyi bilip de böyle bir konu açmak da ne bileyim yani

Bir kısım bu şekilde hamile kalamazsın hamile değilsin diyor, Bir kısım hamilesin diyor, zevk suyunda sperm olduğunu biliyorum fakat içe girmeden surtunerek zevk suyundan hamile kalınır mı, ihtimali nedir bilmiyorum, reglim 4 gündür gecikiyor, başka bir şeyim yok, sadece reglim geciktiği için strese giriyorum korkuyorum, ve net bilgi almak içinde tecrübeli bilgili kişilere sormak istedim.

Hamile değilsin korkma içine giren çıkan olmamış boşalma yok burayı diğer buna benzer konulardan bahsediyorum keşke okusaydın da açmasaydın bu konuyu yani stres yaptığın için adetin gecikti korkma sal kendini bak en kısa zamanda adet olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…