Var tabi hamilesin hayırlı olsun basla hazırlıklaraPeki ya hamile olma ihtimalim hiç yok mu, Sonucta bir ilişki yaşadım çıplak şekilde, boşalma olmadı fakat zevk suyu gelmiş olabilir, adetim 5 gündür gecikiyor ve çok korkuyorum
Aman hergun 2 3 tanesi surtunuyo geliyo yazik yani hava sicak yapmayin alev alcaniz diyorum dinleyen nerdeeeeKaç para ulan bi gebelik testi. Git test yap.
Adet dönemlerim normalde de gecikir, Kaç gün boyunca adet dönemim gecikirse gebe testi yaptırmam gerekirHamilesin. Yoksa adet olurdun
Suan yaparsan dogru sonucu alirsnAdet dönemlerim normalde de gecikir, Kaç gün boyunca adet dönemim gecikirse gebe testi yaptırmam gerekir
Lütfen daha fazla strese sokmayın, gercekten korkuyorum ve stres oluyorum, stresten dolayı adetimin geciktiğini düşünüyorumVar tabi hamilesin hayırlı olsun basla hazırlıklara
İlişkiyi tam olarak nerede yaşamışsın? Birleşme yok, boşalma yok? Sürtünmeyi ilişkiden mi sayıyorsunuzPeki ya hamile olma ihtimalim hiç yok mu, Sonucta bir ilişki yaşadım çıplak şekilde, boşalma olmadı fakat zevk suyu gelmiş olabilir, adetim 5 gündür gecikiyor ve çok korkuyorum
Sürtünerek zevk suyundan hamile kalma olaslığı nedirİlişkiyi tam olarak nerede yaşamışsın? Birleşme yok, boşalma yok? Sürtünmeyi ilişkiden mi sayıyorsunuz
Tebrikler hamilesin. Bebişimin küçülen kıyafetlerini sana saklayayım da masrafa girme. Tövbe tövbeee kız deli misin öyle hamile kalınmaz korkmaaaaPeki ya hamile olma ihtimalim hiç yok mu, Sonucta bir ilişki yaşadım çıplak şekilde, boşalma olmadı fakat zevk suyu gelmiş olabilir, adetim 5 gündür gecikiyor ve çok korkuyorum
Bu kadar şeyi bilip de böyle bir konu açmak da ne bileyim yaniReglim geciktiği için ve bir ilişki yaşadığım için strese girdim, zevk suyunda sperm var sonuçta, zevk suyunun gelmiş olmasından korkuyorum, hamile kalmaktan korkuyorum
Bu konunun bir üst modeli var,3 tane test yaptım negatif, 2 ay adet oldum ama midem bulanıyor hamile miyim diyeKaç para ulan bi gebelik testi. Git test yap.
Var bacım. Ondanda gebelik ihtimali var.Sürtünerek zevk suyundan hamile kalma olaslığı nedir
Yaklaşık olarak yüzde 85 diyebilirizSürtünerek zevk suyundan hamile kalma olaslığı nedir
Sanki Google'a soruyorsunuz.ahahahahsSürtünerek zevk suyundan hamile kalma olaslığı nedir
Yok yok aynı kişi yapıp yapıp korkuyor benceAman hergun 2 3 tanesi surtunuyo geliyo yazik yani hava sicak yapmayin alev alcaniz diyorum dinleyen nerdeeee
Korkuyosunuz ama maşallah herseyide yapmaya meraklaniyosunuzLütfen daha fazla strese sokmayın, gercekten korkuyorum ve stres oluyorum, stresten dolayı adetimin geciktiğini düşünüyorum
Sfsjsvsbsvsvkız gel bak ne buldum yineMoni moni