Hamile değilsin diyerek seni sakinleştirmek istiyorlar. %89 gebesin. Bu işin şakası olmaz niye önlem almıyorsun ki. ? Erkek arkadaşınla ciddi bi konuşma yapıp geleceğinizle ilgili önemli kararlar almaya baslamalisiniz. Hem geçmiş olsun hem hayirli olsunBir kısım bu şekilde hamile kalamazsın hamile değilsin diyor, Bir kısım hamilesin diyor, zevk suyunda sperm olduğunu biliyorum fakat içe girmeden surtunerek zevk suyundan hamile kalınır mı, ihtimali nedir bilmiyorum, reglim 4 gündür gecikiyor, başka bir şeyim yok, sadece reglim geciktiği için strese giriyorum korkuyorum, ve net bilgi almak içinde tecrübeli bilgili kişilere sormak istedim.
Bu gecikme süresi TEST yapmanız için yeterli.Bir kısım bu şekilde hamile kalamazsın hamile değilsin diyor, Bir kısım hamilesin diyor, zevk suyunda sperm olduğunu biliyorum fakat içe girmeden surtunerek zevk suyundan hamile kalınır mı, ihtimali nedir bilmiyorum, reglim 4 gündür gecikiyor, başka bir şeyim yok, sadece reglim geciktiği için strese giriyorum korkuyorum, ve net bilgi almak içinde tecrübeli bilgili kişilere sormak istedim.
3 gün önce erkek arkadaşımla sürtünerek çıplak şekilde ilişki yaşadım, 3 gün önce normalde adet olma günümdü, Boşalma olmadı, İçe girme olmadı, Bakireyim, zevk suyundan korkuyorum, zevk suyu gelmiş olabilir sürtünürken, 4 gündür adetim gecikiyor regli olmuyorum, midem bulanıyor. stresten olabilir mi bilmiyorum hamile miyim bilmiyorum lütfen yardım edin çok korkuyorum. Normalde de adetim gecikir veya erken olur, fakat şuan bir ilişki yaşadıgım icin ve geciktiği için çok stres yapıyorum lütfen yardım edin
Bazı kişiler hamilesin, diyor gerçeklten cok stres oldum ve korkuyorum umarım dediğiniz gibidirHamile değilsin korkma içine giren çıkan olmamış boşalma yok burayı diğer buna benzer konulardan bahsediyorum keşke okusaydın da açmasaydın bu konuyu yani stres yaptığın için adetin gecikti korkma sal kendini bak en kısa zamanda adet olursun
Ne imkansız?İmkansız. Net
Gebe olman saftirik ama bekaret sadece kızlık zarı değil güzelim. Her şeyi yaptıktan sonra ha içine girmiş ha girmemiş ne farkeder anadan üreme görmüşsünüz birbiriniziNe imkansız?
KorkutmaArkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz? Bal gibi hamile. Hamilesin arkadaşım istemiyorsan şimdiden özel hastanelerde kürtaj araştırmaya başla.
Doğruyu söylemek suç olmuş yazzıklar olsunKorkutma
Penis girmemiş olabilir ama yine de bakire değil.Çıplak sevişirken nasıl vajinaya girmedi o penis. bence girmiştir farketmemişsinizdir. Görüyor musunuz bakirelikte gitti
Ama reglim 4 gündür gecikiyor ve bazı kişiler hamilesin diyor reglim normalde de gecikir düzenli bir adet dönemim yok fakat cok korkuyorumGebe olman saftirik ama bekaret sadece kızlık zarı değil güzelim. Her şeyi yaptıktan sonra ha içine girmiş ha girmemiş ne farkeder anadan üreme görmüşsünüz birbirinizi
Bakireliği geçtim ben hamile kalmaktan korkuyorum gerçekten, korkutmak amaçlı değilde doğru cevabı verir misiniz bi kısım hamilesin diyor bi kısım imkansız diyorPenis girmemiş olabilir ama yine de bakire değil.
Kız herkese anlattın mı stresten gecikmiştir girmediğine ve boşalmadığına eminsen imkansız hamile olman. Evliyim ben güven banaAma reglim 4 gündür gecikiyor ve bazı kişiler hamilesin diyor reglim normalde de gecikir düzenli bir adet dönemim yok fakat cok korkuyorum
Mide bulantısı da varmış. Yüksek ihtimalle hamilesin. Millet 2 kat korunuyor sen sürtünüyorsun. Ne olmasını bekliyordun?Ama reglim 4 gündür gecikiyor ve bazı kişiler hamilesin diyor reglim normalde de gecikir düzenli bir adet dönemim yok fakat cok korkuyorum
Hamilesin diyenler dalga geçiyorBakireliği geçtim ben hamile kalmaktan korkuyorum gerçekten, korkutmak amaçlı değilde doğru cevabı verir misiniz bi kısım hamilesin diyor bi kısım imkansız diyor
Penis vajinayı koklamış o bile yeter bakireliğin gitmesine. Tüh hem bakirelik gitti hem hamile kaldı kızPenis girmemiş olabilir ama yine de bakire değil.
Bakire de değilArkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz? Bal gibi hamile. Hamilesin arkadaşım istemiyorsan şimdiden özel hastanelerde kürtaj araştırmaya başla.
Mide bulantısı dün çok stres oldum stresten kaynaklı oldugunu dusunuyorum ve geçti mide bulantımMide bulantısı da varmış. Yüksek ihtimalle hamilesin. Millet 2 kat korunuyor sen sürtünüyorsun. Ne olmasını bekliyordun?