Sürtünme yoluyla ilişki yaşadım regli olmuyorum hamile miyim lütfen yardım edin

Hamile değilsin diyerek seni sakinleştirmek istiyorlar. %89 gebesin. Bu işin şakası olmaz niye önlem almıyorsun ki. ? Erkek arkadaşınla ciddi bi konuşma yapıp geleceğinizle ilgili önemli kararlar almaya baslamalisiniz. Hem geçmiş olsun hem hayirli olsun

Bu gecikme süresi TEST yapmanız için yeterli.

Çıplak sevişirken nasıl vajinaya girmedi o penis. bence girmiştir farketmemişsinizdir. Görüyor musunuz bakirelikte gitti

Bazı kişiler hamilesin, diyor gerçeklten cok stres oldum ve korkuyorum umarım dediğiniz gibidir

Gebe olman saftirik ama bekaret sadece kızlık zarı değil güzelim. Her şeyi yaptıktan sonra ha içine girmiş ha girmemiş ne farkeder anadan üreme görmüşsünüz birbirinizi
Ama reglim 4 gündür gecikiyor ve bazı kişiler hamilesin diyor reglim normalde de gecikir düzenli bir adet dönemim yok fakat cok korkuyorum

Ama reglim 4 gündür gecikiyor ve bazı kişiler hamilesin diyor reglim normalde de gecikir düzenli bir adet dönemim yok fakat cok korkuyorum
Kız herkese anlattın mı stresten gecikmiştir girmediğine ve boşalmadığına eminsen imkansız hamile olman. Evliyim ben güven bana

Mide bulantısı da varmış. Yüksek ihtimalle hamilesin. Millet 2 kat korunuyor sen sürtünüyorsun. Ne olmasını bekliyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…