Susman test yapsan bile cikmaz ki sonuc ancak 9 gun gectikten sonra birde korkma yani öyle hmen hamile kalinmaz belli bi miktar icine kadar gelmesi lazim korkulacak birsey yok. Eger stres yaparsan reglin gec gelir daha cok korkarsin.Dışarı boşaldı gördüm ama yine de ben ıslak mendil ile iyice sildim ve test yaptım negatif çıktı sormak istedim fikir edinmek için
Analdan hamile kalırsan mutlaka yaz kimliğimi değiştircem
Ha bir de analdan olduğunu bile bile hamile miyim diye soruyorsunuz. E pes yani. Tabii ki hamilesin, tebriklerHa birde analdan oldu zaten
Valla denemedeğim bi o kaldı töbe yarabbimAnaldan mı şimdi farkettim yok artık Analdan oluyorsa bizde deneyelim
Valla denemedeğim bi o kaldı töbe yarabbim
Bi bize zor sanırımBu kadar kolay mı hamile kalmak anlamıyorum.. Sürtünme yolu ile denemek lazım Analdan sonra da
Ya neden öyle düşünüyorsunuz gerçekten çok korktum evet ne derseniz haklısınız madem korkuyordum bu ilişkiyi yaşamamalıydım ama inteenette öyle yorumlar var ki akar su bu tarzı anala olsa o yorumlar üzerine insan tedirgin oluyor birde bakireyim delirdim 1 1 bçk haftadır
Bi şey yaparken her zaman en kötü olasılığı düşün eğer sonuca okey sen yaptığından pişman olmazsın. Yaptıktan sonra düşünmenin malesef bi esprisi kalmıyor. Bi dahakine söyle sevgilin korunsun.Ya neden öyle düşünüyorsunuz gerçekten çok korktum evet ne derseniz haklısınız madem korkuyordum bu ilişkiyi yaşamamalıydım ama inteenette öyle yorumlar var ki akar su bu tarzı anala olsa o yorumlar üzerine insan tedirgin oluyor birde bakireyim delirdim 1 1 bçk haftadır
Hayırlısı ne diyelimBi bize zor sanırım
E tabi ki hamilesin tebrikler tek çizgi hamile oluyor adetten 9 gün önce de çıkıyorMerhaba ben bundan bir hafta önce sevgilim ile analdan sürtünme yolu ile bir ilişki yaşadım boşalmadım dedi kendisi ama elimi attığımda biraz elime beyaz Bi sıvı geldi ne olduğunu anlamdım hemen ıslak mendil ile iyice temizledim sonra ki hafta test yaptm net tek çizgi. Çıktı test yaptım simdi de adetime 9 gün var sizce Bi sorun olur mu hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?