• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SÜRTÜNME VE GEBELİK

testler kesin sonuç verir mi
Onu bilemem cnm bekarim ben sadece bu zamana kadar okudugum bilgilerle seni aydinlatmaya çalıştım. Bazen yanlis sonuc verebiliyormuş testler 2 tane yaparsin icin rahat eder.
Bu kadar sıkma kendini bence sen ilişkiye hazir degilmissin erkek arkadaşının zoruyla olmuş ve bu yuzden cok pismansin ve aklini bulandirip duruyorsun. Bir erkegin iki dkkalık zevki icin kendini boyle üzmeye deger mi? Bir daha tam olarak net olmadigin istemedigin bir seyi yapma.
Canini da sıkma ilan olmuş artik. alırsın bir test olur biter. Bence hamile degilsin.

Onu bilemem cnm bekarim ben sadece bu zamana kadar okudugum bilgilerle seni aydinlatmaya çalıştım. Bazen yanlis sonuc verebiliyormuş testler 2 tane yaparsin icin rahat eder.
Bu kadar sıkma kendini bence sen ilişkiye hazir degilmissin erkek arkadaşının zoruyla olmuş ve bu yuzden cok pismansin ve aklini bulandirip duruyorsun. Bir erkegin iki dkkalık zevki icin kendini boyle üzmeye deger mi? Bir daha tam olarak net olmadigin istemedigin bir seyi yapma.
Canini da sıkma ilan olmuş artik. alırsın bir test olur biter. Bence hamile degilsin.
evet biraz onun isteği yüzünden öyle oldu. tabiki de değmez bidaha yapmam zaten şunu atlatsam İnşallah. teşkkürler canım

Hamile değilsiniz, merak etmeyin. Ama sizi bu kadar gerecek ilişkiyi yaşamaya ne gerek var
bence de yok işte ilk defa oldu bidaha düşmem bu hataya, emin misiniz bundan yani sürtünmeyle zevk suyuyla hamile kalınır mı adet oldum zaten sorun hamileyken de adet olunuyormuş ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

Arkadaşlar erkek arkadaşımla yüzeysel seviştik, yani sürtünerek. Zevk suyundan şüphelendim, sperm içerdiği için. Bunun üstüne benim adetime 10 gün kala kasık ağrım olmuştu sonra geçmişti. Bunun üstüne regli de oldum fakat şundan şüpheleniyorum, yani duydum, insan hamileyken de regl olabiliyormuş. Hamile miyimdir çok korkuyorum lütfen yardımcı olun..
Kurban olam bilgisizseniz veyahut hamilelikten zarınızın patlamasından korkuyorsanız sevişmeyin. Çözüm çok basit. Normalde herkesin kendi hayatı çok karşı değilim lakin bu konuda bilgili olmadığınıza göre yaşınızda küçük. Önce bilgi edinin nasıl hamile kalınır spermler oksijenli havada canlı kalırmı, oradan vajinaya ulaşması ne kadar imkanlıdıe bir öğrenin sonrada sevişcekseniz sevişin. Saygılarımla

Back