- 3 Mayıs 2019
- 129
- 6
- 98
- 25
- Konu Sahibi meilinggg1
testler kesin sonuç verir miSigortan yok mu gizli git. Ya da en basit yolu evinize uzak bir eczaneden git test al ya hastaneyle uğraşma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
testler kesin sonuç verir miSigortan yok mu gizli git. Ya da en basit yolu evinize uzak bir eczaneden git test al ya hastaneyle uğraşma.
DoğruOlsa yazar dalgasina sorular
adet olunca oh be dedim hiç bi test yapmadım bilecanım özel değilse hamile olmadığını hangi yolla öğrendin
işte ben de adet oldum zaten oh be dedim taa ki bugün tlcdeki 9 ay adet olup doğumda öğrenenleri görene kadaradet olunca oh be dedim hiç bi test yapmadım bile
Işte ondan oyleOlsa yazar dalgasina sorular
Sizede iyi gecelerIşte ondan oyle
Neyse iyi geceler
Onu bilemem cnm bekarim ben sadece bu zamana kadar okudugum bilgilerle seni aydinlatmaya çalıştım. Bazen yanlis sonuc verebiliyormuş testler 2 tane yaparsin icin rahat eder.testler kesin sonuç verir mi
evet biraz onun isteği yüzünden öyle oldu. tabiki de değmez bidaha yapmam zaten şunu atlatsam İnşallah. teşkkürler canımOnu bilemem cnm bekarim ben sadece bu zamana kadar okudugum bilgilerle seni aydinlatmaya çalıştım. Bazen yanlis sonuc verebiliyormuş testler 2 tane yaparsin icin rahat eder.
Bu kadar sıkma kendini bence sen ilişkiye hazir degilmissin erkek arkadaşının zoruyla olmuş ve bu yuzden cok pismansin ve aklini bulandirip duruyorsun. Bir erkegin iki dkkalık zevki icin kendini boyle üzmeye deger mi? Bir daha tam olarak net olmadigin istemedigin bir seyi yapma.
Canini da sıkma ilan olmuş artik. alırsın bir test olur biter. Bence hamile degilsin.
Evet nadirde olsa...ama sizde duzgun birlesme dahi olmadi yani ihtimal daha da uzak...sen ikinci uyelik degilsin dimi
Tanidik geldin de...
neden güldünüz
Hamile değilsiniz, merak etmeyin. Ama sizi bu kadar gerecek ilişkiyi yaşamaya ne gerek varneden güldünüz
bence de yok işte ilk defa oldu bidaha düşmem bu hataya, emin misiniz bundan yani sürtünmeyle zevk suyuyla hamile kalınır mı adet oldum zaten sorun hamileyken de adet olunuyormuş ne düşünüyorsunuz bu konu hakkındaHamile değilsiniz, merak etmeyin. Ama sizi bu kadar gerecek ilişkiyi yaşamaya ne gerek var
cevap verin lütfenHamile değilsiniz, merak etmeyin. Ama sizi bu kadar gerecek ilişkiyi yaşamaya ne gerek var
Kurban olam bilgisizseniz veyahut hamilelikten zarınızın patlamasından korkuyorsanız sevişmeyin. Çözüm çok basit. Normalde herkesin kendi hayatı çok karşı değilim lakin bu konuda bilgili olmadığınıza göre yaşınızda küçük. Önce bilgi edinin nasıl hamile kalınır spermler oksijenli havada canlı kalırmı, oradan vajinaya ulaşması ne kadar imkanlıdıe bir öğrenin sonrada sevişcekseniz sevişin. SaygılarımlaArkadaşlar erkek arkadaşımla yüzeysel seviştik, yani sürtünerek. Zevk suyundan şüphelendim, sperm içerdiği için. Bunun üstüne benim adetime 10 gün kala kasık ağrım olmuştu sonra geçmişti. Bunun üstüne regli de oldum fakat şundan şüpheleniyorum, yani duydum, insan hamileyken de regl olabiliyormuş. Hamile miyimdir çok korkuyorum lütfen yardımcı olun..