• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SÜRTÜNME VE GEBELİK

Arkadaşlar erkek arkadaşımla yüzeysel seviştik, yani sürtünerek. Zevk suyundan şüphelendim, sperm içerdiği için. Bunun üstüne benim adetime 10 gün kala kasık ağrım olmuştu sonra geçmişti. Bunun üstüne regli de oldum fakat şundan şüpheleniyorum, yani duydum, insan hamileyken de regl olabiliyormuş. Hamile miyimdir çok korkuyorum lütfen yardımcı olun..
I ignores

Sorma ya delircem inş aynı kişidir aksi daha üzücü çünkü
😁 Ben eglenmene basladım cidden. Yani en azından olumsuz gebelik hikayeleri fılan okumuyorum kafam dagılıyo dusun sene tum stresimi atmaya basladım bakarsın bu sayede surtunmeden bile gebe kalırım 😁😁😁😁

Bu konunun aynısı bir kaç gün önce de açılmıştı. 6 ay geçmesine rağmen ısrarla gizli gebelik yaşıyorum kafasındaydı. Bu kadar ilişki yaşadım ama hiç bu kafaları yaşayamadım ya banada yazıklar olsun 😂😂😂😂
Urartu demıııı bende orda cıldırmıstım yanı 70 gun gecmıs ustunden hala diyor hamılemıyım 😝bunlar aynı kısı deglse bırsey bilmıyorum 😁😁😁

😁 Ben eglenmene basladım cidden. Yani en azından olumsuz gebelik hikayeleri fılan okumuyorum kafam dagılıyo dusun sene tum stresimi atmaya basladım bakarsın bu sayede surtunmeden bile gebe kalırım 😁😁😁😁
Tabi kız bunlar sayesinde telepati yöntemiyle kalcaz bu gidişle ha gayret😄

Urartu demıııı bende orda cıldırmıstım yanı 70 gun gecmıs ustunden hala diyor hamılemıyım 😝bunlar aynı kısı deglse bırsey bilmıyorum 😁😁😁

Kesinlikle aynı kişi 😂😂 iki günde bir güncelliyor kendisini

İnsanlar aylarca yıllarca deniyorlar çocuk sahibi olabilmek için ama olmuyor. Basit bir sürtünme ile gebe kalman imkansıza yakın. Sadece %1 de olsa hamile olma ihtimalin var çünkü tıpta imkansız diye bir şey yok, o kadar. Korkma.

Back