- 3 Mayıs 2019
- 129
- 6
- 98
- 25
- Konu Sahibi meilinggg1
fikri olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yetmedi mi bu kadar fikir sana ya napıyosun sen??fikri olan var mı
yetmedi ki soruyorum rahat değilim ki soruyorum, neden bu kadar rahatsız oldun cevap vermek zorunda değilsin ki.Yetmedi mi bu kadar fikir sana ya napıyosun sen??
Allah bebısını versın kız ne guzel dedinHavalar ısındı artık sürtünmeyin pişik olursunuz yazık
Yaaa bunlar cpgaldı bak hepsi kesin aynı kısı bu aynı sacmalıkla okuduğum 3. PostYetmedi mi bu kadar fikir sana ya napıyosun sen??
Hamile olabılırsın bence süt un fılan gelıyo mu bı bak istersenama hamileyken de regl olunuyomuş test alamam ailemin yanındayım
Sorma ya delircem inş aynı kişidir aksi daha üzücü çünküYaaa bunlar cpgaldı bak hepsi kesin aynı kısı bu aynı sacmalıkla okuduğum 3. Post
I ignoresArkadaşlar erkek arkadaşımla yüzeysel seviştik, yani sürtünerek. Zevk suyundan şüphelendim, sperm içerdiği için. Bunun üstüne benim adetime 10 gün kala kasık ağrım olmuştu sonra geçmişti. Bunun üstüne regli de oldum fakat şundan şüpheleniyorum, yani duydum, insan hamileyken de regl olabiliyormuş. Hamile miyimdir çok korkuyorum lütfen yardımcı olun..
Ben eglenmene basladım cidden. Yani en azından olumsuz gebelik hikayeleri fılan okumuyorum kafam dagılıyo dusun sene tum stresimi atmaya basladım bakarsın bu sayede surtunmeden bile gebe kalırımSorma ya delircem inş aynı kişidir aksi daha üzücü çünkü
Urartu demıııı bende orda cıldırmıstım yanı 70 gun gecmıs ustunden hala diyor hamılemıyım bunlar aynı kısı deglse bırsey bilmıyorumBu konunun aynısı bir kaç gün önce de açılmıştı. 6 ay geçmesine rağmen ısrarla gizli gebelik yaşıyorum kafasındaydı. Bu kadar ilişki yaşadım ama hiç bu kafaları yaşayamadım ya banada yazıklar olsun
Tabi kız bunlar sayesinde telepati yöntemiyle kalcaz bu gidişle ha gayretBen eglenmene basladım cidden. Yani en azından olumsuz gebelik hikayeleri fılan okumuyorum kafam dagılıyo dusun sene tum stresimi atmaya basladım bakarsın bu sayede surtunmeden bile gebe kalırım
Ay ne guzel olur kızzz mınnosumuz gelseeeee valla tum stresim gitti cok guluyorumTabi kız bunlar sayesinde telepati yöntemiyle kalcaz bu gidişle ha gayret
Hele bi gelsin ilk bu kıza vericem müjdeyi bak böyle oluyomuş gülüm diye ahaheeeyAy ne guzel olur kızzz mınnosumuz gelseeeee valla tum stresim gitti cok guluyorum
Insallah ya hayırlısıyla melegımız suan hucre fılandır zıgot emrıyo vs en son evlat olarak gelsin bizeHele bi gelsin ilk bu kıza vericem müjdeyi bak böyle oluyomuş gülüm diye ahaheeey
Urartu demıııı bende orda cıldırmıstım yanı 70 gun gecmıs ustunden hala diyor hamılemıyım bunlar aynı kısı deglse bırsey bilmıyorum
Urartu demıııı bende orda cıldırmıstım yanı 70 gun gecmıs ustunden hala diyor hamılemıyım bunlar aynı kısı deglse bırsey bilmıyorum
Aynen aynen bak dikkat cekıyor iste bide cok yaratıcıKesinlikle aynı kişi iki günde bir güncelliyor kendisini
Amiiiin Allahım inşallahInsallah ya hayırlısıyla melegımız suan hucre fılandır zıgot emrıyo vs en son evlat olarak gelsin bize
teşekkür ederimİnsanlar aylarca yıllarca deniyorlar çocuk sahibi olabilmek için ama olmuyor. Basit bir sürtünme ile gebe kalman imkansıza yakın. Sadece %1 de olsa hamile olma ihtimalin var çünkü tıpta imkansız diye bir şey yok, o kadar. Korkma.