• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SÜRTÜNME VE GEBELİK

Kurban olam bilgisizseniz veyahut hamilelikten zarınızın patlamasından korkuyorsanız sevişmeyin. Çözüm çok basit. Normalde herkesin kendi hayatı çok karşı değilim lakin bu konuda bilgili olmadığınıza göre yaşınızda küçük. Önce bilgi edinin nasıl hamile kalınır spermler oksijenli havada canlı kalırmı, oradan vajinaya ulaşması ne kadar imkanlıdıe bir öğrenin sonrada sevişcekseniz sevişin. Saygılarımla
o kadar haklısınız ki dediklerinize saygı duyuyorum. bir daha olacak bişi değil cahilliğime geldi. beni bilgilendirin lütfen ne düşünüyosunuz bu konu hakkında?

Arkadaşlar erkek arkadaşımla yüzeysel seviştik, yani sürtünerek. Zevk suyundan şüphelendim, sperm içerdiği için. Bunun üstüne benim adetime 10 gün kala kasık ağrım olmuştu sonra geçmişti. Bunun üstüne regli de oldum fakat şundan şüpheleniyorum, yani duydum, insan hamileyken de regl olabiliyormuş. Hamile miyimdir çok korkuyorum lütfen yardımcı olun..
Test yapabilirsin buraya konu açana kadar. Ne bilebiliriz ki nasıl seviştiğinizi?

Bu kadar yazıya bi test yapmışındır
Ama dur tahmin edeyim küçük yer herkes herkesi tanıyo
Eczaneden test alacak yüzün de yok cesaretin de dimi?
Kime yazık peki bunların sonucunda sence??

Bu kadar yazıya bi test yapmışındır
Ama dur tahmin edeyim küçük yer herkes herkesi tanıyo
Eczaneden test alacak yüzün de yok cesaretin de dimi?
Kime yazık peki bunların sonucunda sence??
aynen öyle yapamıyorum test falan yapacak durumda değilim o yüzden yardım istedim, bi fikriniz yoksa eleştirmeye gelmeyin.

aynen öyle yapamıyorum test falan yapacak durumda değilim o yüzden yardım istedim, bi fikriniz yoksa eleştirmeye gelmeyin.
Eleştireyim ki aklın varsa başına gelir belki diye
Sen sürtün o zaman duvarlara da sürtün adamlara da tamam?!!
Burada saf saf(mal mal derdim demiyorum dikkat) ayy hamileyim hamilemiyim hamile kaldım gibi sorular soracağına git adam gibi korun ya da hiç bulaşma bunlara
Bak bak bi de eleştirmeyecek mişim
Kimle ne b..k yersen ye bana ne senin çükünden!!
Senin yüzünden yazık olacak hayatlara üzülüyorum ben!!
Ayy eleştirmeyin beni üüüü
Çok da tın git ağla biraz da aklın başına gelsin
Sevişme demiyorum korun diyorum tamam mı ufaklık
Beynin büyümeden şeyin büyümüş derler buna!!

Eleştireyim ki aklın varsa başına gelir belki diye
Sen sürtün o zaman duvarlara da sürtün adamlara da tamam?!!
Burada saf saf(mal mal derdim demiyorum dikkat) ayy hamileyim hamilemiyim hamile kaldım gibi sorular soracağına git adam gibi korun ya da hiç bulaşma bunlara
Bak bak bi de eleştirmeyecek mişim
Kimle ne b..k yersen ye bana ne senin çükünden!!
Senin yüzünden yazık olacak hayatlara üzülüyorum ben!!
Ayy eleştirmeyin beni üüüü
Çok da tın git ağla biraz da aklın başına gelsin
Sevişme demiyorum korun diyorum tamam mı ufaklık
Beynin büyümeden şeyin büyümüş derler buna!!
iğrenç bir insansın git utan kendinden karaktersiz insanlara laf atıp tutmak ne kadar kolay değil dimi oturduğun yerden!! İNSAN OL ÖNCE İNSANLARI YARGILAMADAN.

iğrenç bir insansın git utan kendinden karaktersiz insanlara laf atıp tutmak ne kadar kolay değil dimi oturduğun yerden!! İNSAN OL ÖNCE İNSANLARI YARGILAMADAN.
Zorla mı sürtündü adam ;)
Hayata bak bi de mağdur edebiyatı 😂😂
Yazık yazık anan babana yazık sana değil
Ne halin varsa gör
Ha bi de insan olmak senin gibi olacaksa ben kendi galaksimde mutluyum ufaklık
Terbiyeli kızımız senii

Zorla mı sürtündü adam :KK66:
Hayata bak bi de mağdur edebiyatı 😂😂
Yazık yazık anan babana yazık sana değil
Ne halin varsa gör
Ha bi de insan olmak senin gibi olacaksa ben kendi galaksimde mutluyum ufaklık
Terbiyeli kızımız senii
sevişince terbiyesiz mi olunuyor? çomar mısın anlamadım ki! ya da yobaz mı demeliyim :) eminim evde kalmış kimsenin yüzüne bakmamış bir kadınsındır :) ama neyse terbiyemi bozmayacağım AA PARDON SEVİŞTİĞİM İÇİN TERBİYESİZDİM ZATEEN.

Ya işte ilişki yaşamadık da zevk suyundan korkuyorum, üstüne adet oldum ama hamileyken de adet olunabiliyormuş çok korkuyorum bu yüzden. Ben zaten adet oldum şimdi de adetime 9 gün var. Çok korkuyorum şehir dışında ailemin yanındayım, doktora gidemem. Lütfen eleştirmeyin ben bu yaptığımdan bin pişmanım..
Evde test yapın madem doktora gidemiyosnz varsa çıkar zaten çoktan

sevişince terbiyesiz mi olunuyor? çomar mısın anlamadım ki! ya da yobaz mı demeliyim :) eminim evde kalmış kimsenin yüzüne bakmamış bir kadınsındır :) ama neyse terbiyemi bozmayacağım AA PARDON SEVİŞTİĞİM İÇİN TERBİYESİZDİM ZATEEN.
Benim n büyük başarım evlenmek de değil sevişmek de tatlım ;)
Sen hanile kalsaydın sanırım bunu başarı olarak görüp adama yapışacaktın 😂😂
Sevişmek suç değil tabi ki korunmayıp hamile kalmak suç yoksa seviş ben sevişmene bişey demedim
Sana göre yobazım başkasına göre modern bıdı bıdı..
Cahile laf anlatmak zor arkadaş
Beyni bel altından yukarı çıkamayan birine ancak bu kadar
Bay baayyy

ya zaten tam bir ilişki olmadı sadece sürtünme oldu o yüzden ben de zevk suyundan korkuyorum işte zor ama bir İHTİMAL dahi olması korkutuyor beni zaten bu olayın üstüne adet gördüm ama hamileyken de adet olunuyormuş
Canım hem sürtünme ile hamilelik hem de hamileyken adet o kadar nadir ki ikisinin birleşmesi bilmem kaç milyonda bir olur. Gönlününferah tut tatilinin tadını çıkar.
Haa yok ben rahat etmem diyorsan ilk fırsatta test al negatifi gör.
Bundan sonra da prezervatifsiz ilişkide bulunma. Hem bu sorunlar için hem de hastalık için önlemini al.

Canım hem sürtünme ile hamilelik hem de hamileyken adet o kadar nadir ki ikisinin birleşmesi bilmem kaç milyonda bir olur. Gönlününferah tut tatilinin tadını çıkar.
Haa yok ben rahat etmem diyorsan ilk fırsatta test al negatifi gör.
Bundan sonra da prezervatifsiz ilişkide bulunma. Hem bu sorunlar için hem de hastalık için önlemini al.
çook ama çok teşekkür ederim size bu güzel öneriniz ve yardımınız için💕

Ya işte ilişki yaşamadık da zevk suyundan korkuyorum, üstüne adet oldum ama hamileyken de adet olunabiliyormuş çok korkuyorum bu yüzden. Ben zaten adet oldum şimdi de adetime 9 gün var. Çok korkuyorum şehir dışında ailemin yanındayım, doktora gidemem. Lütfen eleştirmeyin ben bu yaptığımdan bin pişmanım..
Hamileyken adet olunmaz. Belki milyarda bir böyle bir vaka olmuştur tıp tarihinde, bilemiyorum, ama genel kural olunmaz. Büyüklerden duyulan hikayeler ya korkutma amaçlıdır ya da hamilelikte risklerden ötürü yaşanan kanamalar (eskiler pek kontrole gidemediklerinden) regl sanılmıştır.

Hamileyken adet olunmaz. Belki milyarda bir böyle bir vaka olmuştur tıp tarihinde, bilemiyorum, ama genel kural olunmaz. Büyüklerden duyulan hikayeler ya korkutma amaçlıdır ya da hamilelikte risklerden ötürü yaşanan kanamalar (eskiler pek kontrole gidemediklerinden) regl sanılmıştır.
işte ben de öyle biliyorum ama tlcde bi program var ‘hamile olduğu bilmiyordum’ diye ordan gördüm de korktum ben de ya anlayamadım

Back