• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SÜRTÜNME VE GEBELİK

Yani pisman degilsin o kismi gecelim. Hamile olmaktan korktugun icin suan oyle soyluyosun. Hamile olmadigin kesinlesince devam edeceksin nasilsa. Oyuzden kaldiramayacagin yukun altina girme prezervatif kullanmak cok zor bi'sey degil.
Hamile degilsindir ama olma bu sekilde olanlar da hic yok degil.

Yani pisman degilsin o kismi gecelim. Hamile olmaktan korktugun icin suan oyle soyluyosun. Hamile olmadigin kesinlesince devam edeceksin nasilsa. Oyuzden kaldiramayacagin yukun altina girme prezervatif kullanmak cok zor bi'sey degil.
Hamile degilsindir ama olma bu sekilde olanlar da hic yok degil.

pişman olduğumu söylemiştim. çok korkuyorum bu bana ders oldu napacağımı bilmiyorum

Hamile.degilsindir adet olmussun hemde bu kadar kolay degil hamile kalmak gebelik testi yap kaset testlerden cok basit al eczaneden 5,tl ye falan ama stres de yaparsan adetin gecikir daha fazla strese girme ve bi daha asla pişman olacagın seyleri yapma

Arkadaşlar erkek arkadaşımla yüzeysel seviştik, yani sürtünerek. Zevk suyundan şüphelendim, sperm içerdiği için. Bunun üstüne benim adetime 10 gün kala kasık ağrım olmuştu sonra geçmişti. Bunun üstüne regli de oldum fakat şundan şüpheleniyorum, yani duydum, insan hamileyken de regl olabiliyormuş. Hamile miyimdir çok korkuyorum lütfen yardımcı olun..
13 senelik evliyim, bi kere kazayla gebr kalmadım. Yıllarca dışarı boşalma metodu kullandık. İlk çocugua gebe kalmam 10 ay sürdü, ikinciye 4 aydır deniyoruz daha denk gelemedik. Yani bacım sürtünmeyle falan gebe kaldıysan ver ben bakarım yani meryem misin İsa mı geliyor 😆 bu bekar insanların uç noktadaki korkuları beni benden alıyor 🤨

Cok gecmis olsun canım biran once hayırlısıyla olsun insallah...
Tlc de bir program vardi hatinlar 9 ay anlamıyordu hamile olduklarini dusunsene😐
Gördüm onları geçen inanamadım, bizim bi tanıdık da 5 aylık olmuş haberi yok, gitti cinsiyet öğrendi de geldi, hiç belirti bile yaşamamış

Back