- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.216
- 133
- Konu Sahibi meilinggg1
İlginc merak simdide entresan mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten mi ya cidden kafayı yicem çok pişmanımHamileyken adet gorebilmen icin çift rahimli bi kadin olman gerekir. Buda cok az kadinda goruluyor. Ailende boyle bir vaka yoksa zor bi ihtimal. Hamile falan degilsin. Bir de o sekilde hamile kalmada zor. Bir mucize olmasi lazim hamile olman için.
Evet birazdan da çok tuhaf olacak, bak sen şu işe olacak, hatta burdan yol olacak, çünkü muhattabı konu sahibidir sorularımınİlginc merak simdide entresan mi
Evet spermlerin o sekilde yolu bulup vajinandan girip seni hamile bırakması cok zor. ihtimal var ama zor.gerçekten mi ya cidden kafayı yicem çok pişmanım
ben de bi ilişkimde çok yaşadım bunu. İnan 2 dklık zevk için yaşadığım strese korkuyu değmiyo hayatın alt üst olur valla uzak dur yapma bi daha.yok yok bir daha yapmam ama bi kesinleşse olmadığı reglken bile hamile olunuyormuş yaa
yok yok canım olmaz bir dhaa, sana ne olmuştu ve ne sonuç verd yardımcı ol lütfenben de bi ilişkimde çok yaşadım bunu. İnan 2 dklık zevk için yaşadığım strese korkuyu değmiyo hayatın alt üst olur valla uzak dur yapma bi daha.
Yeterince sormussunuz soruEvet birazdan da çok tuhaf olacak, bak sen şu işe olacak, hatta burdan yol olacak, çünkü muhattabı konu sahibidir sorularımın
hiç böyle bir konu konuşulmadı bilmiyorum ki. işte o ihtimal var zor demeniz bile insanı düşündürüyo imkansız değil çünkü. öyle birden doğum yapanlardan doğum yaparken öğrenenler beni korkuttuAnnen hamileyke
Evet spermlerin yolu bulup vajinandan girip seni hamile bırakması cok zor. ihtimal var ama zor.
Ikinciside o üstune gorme dedikelri cift rahimli kadinalrda oluyor gercekden rahminin bir taragi hamileyken diger tarafindaki yumurtalikhamile degilmissin gibi yumurtlamaya devam ediyor ve hamileykenn bu kadinlar adet goruyor.
Annenden teyzelerinden halada ablanda falan boyle bir vaka yoksa sende de yoktur. Yani hamileylen adet goren varmi ailende duymussundur mutlaka. Canini sıkma bos yere hamile değilsin.
Siz mi karar veriyorsunuz soru sayisinaYeterince sormussunuz soru
Soru degil.dalga geciyor resmenSiz mi karar veriyorsunuz soru sayisina
En iyisi bak ne yap eczaneden gebelik testi almaya veya iste gidip kan testi yaptirmaya cekiniyorsan git bir kadin dogumcuya adetlerim duzensiz oluyor de onlar zaten hem hormon hem ultrason testi yaparla. Ultrasonda da cift rahimli olup olmadiginida ogrenirsin hem.hiç böyle bir konu konuşulmadı bilmiyorum ki. işte o ihtimal var zor demeniz bile insanı düşündürüyo imkansız değil çünkü. öyle birden doğum yapanlardan doğum yaparken öğrenenler beni korkuttu
ya canım haklısın zaten gidebilecek durumda değilim ailem ne alaka der anladın mı özellikle annemEn iyisi bak ne yap eczaneden gebelik testi almaya veya iste gidip kan testi yaptirmaya cekiniyorsan git bir kadin dogumcuya adetlerim duzensiz oluyor de onlar zaten hem hormon hem ultrason testi yaparla. Ultrasonda da cift rahimli olup olmadiginida ogrenirsin hem.
her seferinde korkudan içim içi yedi hamilelik olmadı ama ne salakmışım diyorum nasıl böyle risk alabilmişim kızıyorum kendime. Allah korusun canım uzak dur yapma sakın. Git kendi kendine yap sonuçta cinsel birlike yaşamıyosunyok yok canım olmaz bir dhaa, sana ne olmuştu ve ne sonuç verd yardımcı ol lütfen
Soru degil.dalga geciyor resmen
canım özel değilse hamile olmadığını hangi yolla öğrendinher seferinde korkudan içim içi yedi hamilelik olmadı ama ne salakmışım diyorum nasıl böyle risk alabilmişim kızıyorum kendime. Allah korusun canım uzak dur yapma sakın. Git kendi kendine yap sonuçta cinsel birlike yaşamıyosun
Sigortan yok mu gizli git. Ya da en basit yolu evinize uzak bir eczaneden git test al ya hastaneyle uğraşma.ya canım haklısın zaten gidebilecek durumda değilim ailem ne alaka der anladın mı özellikle annem
Olsa yazar dalgasina sorularBir bildiği vardır,olamaz mi