• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SÜRTÜNME VE GEBELİK

Hamileyken adet gorebilmen icin çift rahimli bi kadin olman gerekir. Buda cok az kadinda goruluyor. Ailende boyle bir vaka yoksa zor bi ihtimal. Hamile falan degilsin. Bir de o sekilde hamile kalmada zor. Bir mucize olmasi lazim hamile olman için.
gerçekten mi ya cidden kafayı yicem çok pişmanım

çok teşekkür ederim benimki endişe ve korku olduğu için her yorumu dikkate alıyorum böyle bişey başına gleen var mı diye

gerçekten mi ya cidden kafayı yicem çok pişmanım
Evet spermlerin o sekilde yolu bulup vajinandan girip seni hamile bırakması cok zor. ihtimal var ama zor.
Ikinciside o üstune gorme dedikleri cift rahimli kadinlarda oluyor gercekden rahminin bir tarafı hamileyken diger tarafindaki yumurtalik hamile degilmissin gibi yumurtlamaya devam ediyor ve hamileyken rahmi böyle olan kadinlar adet goruyor.
Annende teyzelerinde halada ablanda falan boyle bir vaka yoksa sende de yoktur. Yani hamileylen adet goren varmi ailende duymussundur mutlaka. Canini sıkma bos yere hamile değilsin.

Annen hamileyke

Evet spermlerin yolu bulup vajinandan girip seni hamile bırakması cok zor. ihtimal var ama zor.
Ikinciside o üstune gorme dedikelri cift rahimli kadinalrda oluyor gercekden rahminin bir taragi hamileyken diger tarafindaki yumurtalikhamile degilmissin gibi yumurtlamaya devam ediyor ve hamileykenn bu kadinlar adet goruyor.
Annenden teyzelerinden halada ablanda falan boyle bir vaka yoksa sende de yoktur. Yani hamileylen adet goren varmi ailende duymussundur mutlaka. Canini sıkma bos yere hamile değilsin.
hiç böyle bir konu konuşulmadı bilmiyorum ki. işte o ihtimal var zor demeniz bile insanı düşündürüyo imkansız değil çünkü. öyle birden doğum yapanlardan doğum yaparken öğrenenler beni korkuttu

hiç böyle bir konu konuşulmadı bilmiyorum ki. işte o ihtimal var zor demeniz bile insanı düşündürüyo imkansız değil çünkü. öyle birden doğum yapanlardan doğum yaparken öğrenenler beni korkuttu
En iyisi bak ne yap eczaneden gebelik testi almaya veya iste gidip kan testi yaptirmaya cekiniyorsan git bir kadin dogumcuya adetlerim duzensiz oluyor de onlar zaten hem hormon hem ultrason testi yaparla. Ultrasonda da cift rahimli olup olmadiginida ogrenirsin hem.

En iyisi bak ne yap eczaneden gebelik testi almaya veya iste gidip kan testi yaptirmaya cekiniyorsan git bir kadin dogumcuya adetlerim duzensiz oluyor de onlar zaten hem hormon hem ultrason testi yaparla. Ultrasonda da cift rahimli olup olmadiginida ogrenirsin hem.
ya canım haklısın zaten gidebilecek durumda değilim ailem ne alaka der anladın mı😔 özellikle annem

yok yok canım olmaz bir dhaa, sana ne olmuştu ve ne sonuç verd yardımcı ol lütfen
her seferinde korkudan içim içi yedi hamilelik olmadı ama ne salakmışım diyorum nasıl böyle risk alabilmişim kızıyorum kendime. Allah korusun canım uzak dur yapma sakın. Git kendi kendine yap sonuçta cinsel birlike yaşamıyosun

her seferinde korkudan içim içi yedi hamilelik olmadı ama ne salakmışım diyorum nasıl böyle risk alabilmişim kızıyorum kendime. Allah korusun canım uzak dur yapma sakın. Git kendi kendine yap sonuçta cinsel birlike yaşamıyosun
canım özel değilse hamile olmadığını hangi yolla öğrendin

Back