SÜRTÜNME VE GEBELİK

Gördüm onları geçen inanamadım, bizim bi tanıdık da 5 aylık olmuş haberi yok, gitti cinsiyet öğrendi de geldi, hiç belirti bile yaşamamış
Nasıl ya bildiğin hem hamile hem de adet mi görüyorlar. Ve hiç beliti yaşamadan bende dün regli oldum keşke bende de öyle olaydı

ama ben gerçeklerden pay çıkarak korkuyorum kendi kendime uydurmuyorum ki

offf çok korkuyorum bida asla yapmam pişmanım

Hamile kalma riskin çok düşük ama bence bu sana ders olsun çok korkuyorsan kalkışma. Tekrar uygun ortam oluşunca kendini tutman için şu anki stresini ve korkunu hatırla. Ay böyle hamile kalmam diye rahat davranma.

Hamile kalma riskin çok düşük ama bence bu sana ders olsun çok korkuyorsan kalkışma. Tekrar uygun ortam oluşunca kendini tutman için şu anki stresini ve korkunu hatırla. Ay böyle hamile kalmam diye rahat davranma.
yok yok bir daha yapmam ama bi kesinleşse olmadığı reglken bile hamile olunuyormuş yaa

babası kim falan diyosun cidden dalgaya alıyosun ama ben korkuyorum dalga konusu olmak için gelmedim ki sizlere sormak için geldim, 5 yıllık sevgilim
Çok merak ettim 5 yıl içinde bu korkuyu kaç kere yaşadın?

Hamileyken adet gorebilmen icin çift rahimli bi kadin olman gerekir. Buda cok az kadinda goruluyor. Ailende boyle bir vaka yoksa zor bi ihtimal. Hamile falan degilsin. Bir de o sekilde hamile kalmada zor. Bir mucize olmasi lazim hamile olman için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…