- 16 Eylül 2018
- 708
- 1.183
- 33
- Konu Sahibi meilinggg1
-
Beni de annem 4 aylikken ogrendi :) ciddiyim ha :)Benim ablam da adet oldu baya ama hamileydi bi süre sonra öğrendi süpriz oldu onlara da
Ayy yoksa bende mi öyleyim karnım bile büyüdü bu ara haBeni de annem 4 aylikken ogrendi :) ciddiyim ha :)
Bilemedim kiama hamileyken de regl olunuyomuş test alamam ailemin yanındayım
Olur mu olur Allahin işi bu belli olmaz kiAyy yoksa bende mi öyleyim karnım bile büyüdü bu ara ha
Aynen valla haklısınYoktur bir şey takma kafana. Türk filmlerindeki gibi tek seferde hamile kalınmıyor. Bak ben şekil A olarak söylüyorum iki yıldır kalamadım
Yani pisman degilsin o kismi gecelim. Hamile olmaktan korktugun icin suan oyle soyluyosun. Hamile olmadigin kesinlesince devam edeceksin nasilsa. Oyuzden kaldiramayacagin yukun altina girme prezervatif kullanmak cok zor bi'sey degil.
Hamile degilsindir ama olma bu sekilde olanlar da hic yok degil.
He ya 10 aydır deniyoruz çiko kistim var belki de o engel nasip bakalımOlur mu olur Allahin işi bu belli olmaz ki
Sen istiyormusun
offffOlur mu olur Allahin işi bu belli olmaz ki
Sen istiyormusun
bel ağrısı yokHe ya 10 aydır deniyoruz çiko kistim var belki de o engel nasip bakalım
işte belli olmuyormuş zevk suyundan olunur mu kiYoktur bir şey takma kafana. Türk filmlerindeki gibi tek seferde hamile kalınmıyor. Bak ben şekil A olarak söylüyorum iki yıldır kalamadım
13 senelik evliyim, bi kere kazayla gebr kalmadım. Yıllarca dışarı boşalma metodu kullandık. İlk çocugua gebe kalmam 10 ay sürdü, ikinciye 4 aydır deniyoruz daha denk gelemedik. Yani bacım sürtünmeyle falan gebe kaldıysan ver ben bakarım yani meryem misin İsa mı geliyorArkadaşlar erkek arkadaşımla yüzeysel seviştik, yani sürtünerek. Zevk suyundan şüphelendim, sperm içerdiği için. Bunun üstüne benim adetime 10 gün kala kasık ağrım olmuştu sonra geçmişti. Bunun üstüne regli de oldum fakat şundan şüpheleniyorum, yani duydum, insan hamileyken de regl olabiliyormuş. Hamile miyimdir çok korkuyorum lütfen yardımcı olun..
Cok gecmis olsun canım biran once hayırlısıyla olsun insallah...He ya 10 aydır deniyoruz çiko kistim var belki de o engel nasip bakalım
işte belli olmuyormuş zevk suyundan olunur mu kiYoktur bir şey takma kafana. Türk filmlerindeki gibi tek seferde hamile kalınmıyor. Bak ben şekil A olarak söylüyorum iki yıldır kalamadım
gerçekten mi ya ne zaman kaç aylıkken öğrendiBenim ablam da adet oldu baya ama hamileydi bi süre sonra öğrendi süpriz oldu onlara da
bugün o programı gördüm o yüzden böyle telaşlandım zaten napıcam ben yaa offf bu ay da adet olursam gene belli değil kiCok gecmis olsun canım biran once hayırlısıyla olsun insallah...
Tlc de bir program vardi hatunlar 9 ay anlamıyordu hamile olduklarini dusunsene
Herkeşin libidosuna kimse karışamazHavalar ısındı artık sürtünmeyin pişik olursunuz yazık
Gördüm onları geçen inanamadım, bizim bi tanıdık da 5 aylık olmuş haberi yok, gitti cinsiyet öğrendi de geldi, hiç belirti bile yaşamamışCok gecmis olsun canım biran once hayırlısıyla olsun insallah...
Tlc de bir program vardi hatinlar 9 ay anlamıyordu hamile olduklarini dusunsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?