SÜRTÜNME VE GEBELİK

meilinggg1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
129
6
98
25
Arkadaşlar erkek arkadaşımla yüzeysel seviştik, yani sürtünerek. Zevk suyundan şüphelendim, sperm içerdiği için. Bunun üstüne benim adetime 10 gün kala kasık ağrım olmuştu sonra geçmişti. Bunun üstüne regli de oldum fakat şundan şüpheleniyorum, yani duydum, insan hamileyken de regl olabiliyormuş. Hamile miyimdir çok korkuyorum lütfen yardımcı olun..

Güzelim ben böyle birşey duymadım. Regl olmuşsun zaten. Ama şüphelerim varsa gebelik testi yap. Belki psikolojiktir.

Ya işte ilişki yaşamadık da zevk suyundan korkuyorum, üstüne adet oldum ama hamileyken de adet olunabiliyormuş çok korkuyorum bu yüzden. Ben zaten adet oldum şimdi de adetime 9 gün var. Çok korkuyorum şehir dışında ailemin yanındayım, doktora gidemem. Lütfen eleştirmeyin ben bu yaptığımdan bin pişmanım..

Evet üstüne görme diye bişey var düşük ihtimal de olsa, hamile olabilirsiniz herhangi bir belirti var mı

Hiç tereddüt etme. Sürtünerek gebelik olması çok zor. Ve zaten regli olmuşsun. Için rahat olsun. Için rahat etmezsse bu test al evde yap.

Evet üstüne görme diye bişey var düşük ihtimal de olsa, hamile olabilirsiniz herhangi bir belirti var mı
üstüne görme değildi sanırım çünkü normal adetim gibiydi kısa sürmedi ve yoğundu hehangi bi belirti yok sadece kilo aldım hayvan gibi yediğim için

Yoktur bir şey takma kafana. Türk filmlerindeki gibi tek seferde hamile kalınmıyor. Bak ben şekil A olarak söylüyorum iki yıldır kalamadım

üstüne görme değildi sanırım çünkü normal adetim gibiydi kısa sürmedi ve yoğundu hehangi bi belirti yok sadece kilo aldım hayvan gibi yediğim için
Hımm iştahı tetikler tabi eğer öyleyseniz, bel ağrısı kasık ağrısı falan?

Benim ablam da adet oldu baya ama hamileydi bi süre sonra öğrendi süpriz oldu onlara da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…