- 3 Mayıs 2019
- 129
- 6
- 98
- 25
- Konu Sahibi meilinggg1
-
Ama hamileyken de olunuyormuşİmkansıza yakın regl de olmuşsun zaten
Şüphelerim yok sadece duydum regl olunsa daha hamile kalındığını. İlişkiye girmedik sürtünme oldu zevk suyundan korkuyorumGüzelim ben böyle birşey duymadım. Regl olmuşsun zaten. Ama şüphelerim varsa gebelik testi yap. Belki psikolojiktir.
Evet nadirde olsa...ama sizde duzgun birlesme dahi olmadi yani ihtimal daha da uzak...sen ikinci uyelik degilsin dimiAma hamileyken de olunuyormuş
Hiç tereddüt etme. Sürtünerek gebelik olması çok zor. Ve zaten regli olmuşsun. Için rahat olsun. Için rahat etmezsse bu test al evde yap.Arkadaşlar erkek arkadaşımla yüzeysel seviştik, yani sürtünerek. Zevk suyundan şüphelendim, sperm içerdiği için. Bunun üstüne benim adetime 10 gün kala kasık ağrım olmuştu sonra geçmişti. Bunun üstüne regli de oldum fakat şundan şüpheleniyorum, yani duydum, insan hamileyken de regl olabiliyormuş. Hamile miyimdir çok korkuyorum lütfen yardımcı olun..
üstüne görme değildi sanırım çünkü normal adetim gibiydi kısa sürmedi ve yoğundu hehangi bi belirti yok sadece kilo aldım hayvan gibi yediğim içinEvet üstüne görme diye bişey var düşük ihtimal de olsa, hamile olabilirsiniz herhangi bir belirti var mı
hayır değilim ilk defa soruyorum bunu, ama üstüne görme gibi kısa değildi yoğun oldu adetim gibiydiEvet nadirde olsa...ama sizde duzgun birlesme dahi olmadi yani ihtimal daha da uzak...sen ikinci uyelik degilsin dimi
Tanidik geldin de...
ama hamileyken de regl olunuyomuş test alamam ailemin yanındayımHiç tereddüt etme. Sürtünerek gebelik olması çok zor. Ve zaten regli olmuşsun. Için rahat olsun. Için rahat etmezsse bu test al evde yap.
Hımm iştahı tetikler tabi eğer öyleyseniz, bel ağrısı kasık ağrısı falan?üstüne görme değildi sanırım çünkü normal adetim gibiydi kısa sürmedi ve yoğundu hehangi bi belirti yok sadece kilo aldım hayvan gibi yediğim için
Ha bak cogul gebelikse uzun surerhayır değilim ilk defa soruyorum bunu, ama üstüne görme gibi kısa değildi yoğun oldu adetim gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?