• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surtunme ile iliskiden 3 ay 10 gun sonra karindan ultrason ile gebelik olsa gorunurmuydu?

KIz oyle degil o, hamama gidiyosun erkek eger senden once gelip oraya bosaldiysa tasin üstunde sicakliginj koruyo. Ha bahcecide sperm dondurmussun ha mahalle hamaminda taşa salmişsin. Nasi pişip yumurtaya dönmüyo bilmem. Ben bi kere hamama gitmistim. Hamamda karilar nasi bayilir isimli skeci canlandirma serefine nail oldum. 😐 hemen soguk gazoz getirdiler sagolsunlar.
Midem ortamı terk etti. Ne güzel taşın cinsiyetine bağlamışım olayı, niye bozuyorsun? 🥺

Midem ortamı terk etti. Ne güzel taşın cinsiyetine bağlamışım olayı, niye bozuyorsun? 🥺
Kiz taşin cinsiyeti mi olur Allasen? Kum desen anliyim. Hani yazin plajda sicak kuma oturanlarin basina neler geldigini herkes biliyo. Orda olqy sadece kum mesela.

Kiz taşin cinsiyeti mi olur Allasen? Kum desen anliyim. Hani yazin plajda sicak kuma oturanlarin basina neler geldigini herkes biliyo. Orda olqy sadece kum mesela.
Niye olmasın? Taşın başı kel mi?
Bebek plasenta arkasına saklanıyor da taşın cinsiyeti mi olmuyor? Çok saçma.

Back