- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 133
- 33
Evet mutlaka dikkat etsinler, hatta suphelenirlerse ertesi gun hapi dusunulebilirTabii kiz kimin nerden nasil hamile kalicagi belli degil cok tehlikeli. Kukuyu oraya buraya surtmemek lazim iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet mutlaka dikkat etsinler, hatta suphelenirlerse ertesi gun hapi dusunulebilirTabii kiz kimin nerden nasil hamile kalicagi belli degil cok tehlikeli. Kukuyu oraya buraya surtmemek lazim iste
Onunden bile gecmemek lazim mazallahEn iyisi hamama gitmememk
Gel gel konuya giren terlerBu konu hala devam mı ediyor ya
Ben ya sabır diyerek çıkmıştım en sonGel gel konuya giren terler
Bunlar iyi gunlerimiz, biyoloji bolumlerini kapatip ogretmenini bulundurmazlarsa sonuc yan baktiya kadar gidecek.Ben ya sabır diyerek çıkmıştım en son
Midem ortamı terk etti. Ne güzel taşın cinsiyetine bağlamışım olayı, niye bozuyorsun?KIz oyle degil o, hamama gidiyosun erkek eger senden once gelip oraya bosaldiysa tasin üstunde sicakliginj koruyo. Ha bahcecide sperm dondurmussun ha mahalle hamaminda taşa salmişsin. Nasi pişip yumurtaya dönmüyo bilmem. Ben bi kere hamama gitmistim. Hamamda karilar nasi bayilir isimli skeci canlandirma serefine nail oldum. hemen soguk gazoz getirdiler sagolsunlar.
Iyi gün böyleyse kötüyü düşünmek bile istemiyorumBunlar iyi gunlerimiz, biyoloji bolumlerini kapatip ogretmenini bulundurmazlarsa sonuc yan baktiya kadar gidecek.
Kadını bıktırmışsınızMidem ortamı terk etti. Ne güzel taşın cinsiyetine bağlamışım olayı, niye bozuyorsun?
Uzun surmez yavas yavas neticelerini goruyoruzIyi gün böyleyse kötüyü düşünmek bile istemiyorum
Kiz taşin cinsiyeti mi olur Allasen? Kum desen anliyim. Hani yazin plajda sicak kuma oturanlarin basina neler geldigini herkes biliyo. Orda olqy sadece kum mesela.Midem ortamı terk etti. Ne güzel taşın cinsiyetine bağlamışım olayı, niye bozuyorsun?
Hamile o, midesiyle arada selamlasiyo sadece, şu an iliskileri bunla sınırlı.Kadını bıktırmışsınız
Niye olmasın? Taşın başı kel mi?Kiz taşin cinsiyeti mi olur Allasen? Kum desen anliyim. Hani yazin plajda sicak kuma oturanlarin basina neler geldigini herkes biliyo. Orda olqy sadece kum mesela.
Düsününce cok hak verdim kendisinden özür diliyorum huzurunuzdaNiye olmasın? Taşın başı kel mi?
Bebek plasenta arkasına saklanıyor da taşın cinsiyeti mi olmuyor? Çok saçma.
Kendi kaşınmış ama iyi yapmışsınızHamile o, midesiyle arada selamlasiyo sadece, şu an iliskileri bunla sınırlı.
Öğk öğk diye geziyorum.Hamile o, midesiyle arada selamlasiyo sadece, şu an iliskileri bunla sınırlı.
Gidelim.Mune ablanın fazla geyikten banlama ihtimali kaç?
O zaman size iyi gunnerrrrr benim az işim var bxbxbxMune ablanın fazla geyikten banlama ihtimali kaç?