• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surtunme ile iliskiden 3 ay 10 gun sonra karindan ultrason ile gebelik olsa gorunurmuydu?

Peki o kadar biliyorsunuz ya plasenta gebelikte kaçıncı hafta oluşuyor
Ona göre mi doktora inanıp inanmama kararı alacaksınız? Plasentayı boşverin, bebeğin beyin gelişimi daha bu ilk haftalarda başlıyor. Beslenmenize dikkat edin, folik asit almayı ihmal etmeyin. Günlük protein almaya mutlaka özen gösterin.

Rahmin içinde plesenta hazır bekliyor zaten bebiş arkama saklansın diye. Lan bebek yoksa plesenta da yok, plesenta varsa arkasında kesin bebek vardır. Doktor da onu arar bulur. Kalp atışını bulur. Cahil deyince de banlanıyoruz. Ülkenin yarısı elinde akıllı telefonla taş devrinde yaşıyor. Pes vallahi.

Bu arada hamam taşının cinsiyetini neye göre belirliyoruz hamama gidince dikkat edeyim artık 😁

Rahmin içinde plesenta hazır bekliyor zaten bebiş arkama saklansın diye. Lan bebek yoksa plesenta da yok, plesenta varsa arkasında kesin bebek vardır. Doktor da onu arar bulur. Kalp atışını bulur. Cahil deyince de banlanıyoruz. Ülkenin yarısı elinde akıllı telefonla taş devrinde yaşıyor. Pes vallahi.

Bu arada hamam taşının cinsiyetini neye göre belirliyoruz hamama gidince dikkat edeyim artık 😁
Kahveler bejler kiz, griler erkek canim. Iste hamamlarda da hep grili genwlde maalesef. Kimse bu konuyu dusunmemis 😐

Plasenta gözukmuyorsa niye bazi kişiler plasentadna dolayı gozukmuyor dedi

Ya onu biliyorum da doktor plasentanib olduğunu fark etmezse oyle bisey olabilir mi

Mrb bisey sorabilirmiyim
1 ekimde surtunme ile iliskim oldu 1 dk falan sürdü içeri girme olmadı ve zevk suyundan emin değilim iliskiden 54 gun sonra doktor karin ultrasonuna bakti ve kan testi negatif doktora durumu anlatmadım ama gebelik olsaydı gorurdu değilmi bugün iliskiden Tam 3 ay 15 gun geçti her ay düzenli adetimi oldum ve bu süre zarfında 8 tane gebelik teste (prodoctor) yaptım negatif kendimi hamile gibi hissediyorum 1 hafta önce yani iliskiden tam 3 ay 10 gun geçtikten sonra doktora gittim özele kadın ultrasonla karnıma baktı yumurtalik bölümüme kist yok hiç bisey yok temiz dedi ve adetime 5 gun var suan ben hala kendimi hamile gibi hissediyorum karnımda sislik var sizce bisey olsaydı doktor gorurmuydu

Yok anca doğum anında görünür oluyor sürtününce

Plasenta bizim duygu durumumuzla alakali bisey zaten bence. Onu doktor ultrasonla göremez. Falciya gitmek lazim.
Ebe kadınlar gözleriyle ultrason çekip görüyor bir de. Geçen birinin kasık damarının atmadığını görmüş de çekiştirip attırmış damarı.
(Sağlık çalışanı ebelerden çok özür diliyorum, onlarla alakası yok olayın.)

Back