• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surtunme ile iliskiden 3 ay 10 gun sonra karindan ultrason ile gebelik olsa gorunurmuydu?

Herkes dalga geçmiş ama bence gayet olabilecek bir şey. Böyle vakalar var. Sen her gün test yapmaya devam et. Haftada bir de ultrasona gir mutlaka.
Ben de dedim diğer konusunda, her hafta ultrasona gir mutlaka yakalarsınız diye ama bana kızdı dalga geçiyorsun diye.

Yaşayan kadınlar nerde söylede bilelim🤓
Annem. Beni bilmeden doğurmuş. Bir kaç defa şüphelenip doktora gitmiş. Hatta son gittiğinde doğuma bir hafta falan varmış ama görünmemişim. Doktor demiş yok hamile değilsin. Sonra işte piknikte veleybel oynarken ben kalk doğ. Hala anlatırlar nasıl oldu yav diye.

Annem. Beni bilmeden doğurmuş. Bir kaç defa şüphelenip doktora gitmiş. Hatta son gittiğinde doğuma bir hafta falan varmış ama görünmemişim. Doktor demiş yok hamile değilsin. Sonra işte piknikte veleybel oynarken ben kalk doğ. Hala anlatırlar nasıl oldu yav diye.
Bak senin hikayenden sonra inandım başka birisi dese inanmazdım.Mucize bebek.🧿:anne:

Gerçekten var galiba program yoksa bunlar nerden duyuyor görüyorda bu kadar iddiali konuşuyorlar anlamış değilim.🤣
Var ya ben tanıtımını görmüştüm ama sanmıyorum ki o kadınlar sürtünmüş olsunlar çatır çatır sevişmişlerdir. Ayrıca PLASENTALARI var😃

Var ya ben tanıtımını görmüştüm ama sanmıyorum ki o kadınlar sürtünmüş olsunlar çatır çatır sevişmişlerdir. Ayrıca PLASENTALARI var😃
Ya ben sadece böyle bir şey mümkün mü diye sordum dalga geçilecek bir şey degil daha önce hamile olmadım bilmiyorum nasıl bir şey oldugunu

Mrb bisey sorabilirmiyim
1 ekimde surtunme ile iliskim oldu 1 dk falan sürdü içeri girme olmadı ve zevk suyundan emin değilim iliskiden 54 gun sonra doktor karin ultrasonuna bakti ve kan testi negatif doktora durumu anlatmadım ama gebelik olsaydı gorurdu değilmi bugün iliskiden Tam 3 ay 15 gun geçti her ay düzenli adetimi oldum ve bu süre zarfında 8 tane gebelik teste (prodoctor) yaptım negatif kendimi hamile gibi hissediyorum 1 hafta önce yani iliskiden tam 3 ay 10 gun geçtikten sonra doktora gittim özele kadın ultrasonla karnıma baktı yumurtalik bölümüme kist yok hiç bisey yok temiz dedi ve adetime 5 gun var suan ben hala kendimi hamile gibi hissediyorum karnımda sislik var sizce bisey olsaydı doktor gorurmuydu
Gerçekten bu tarz yorumları görünce ,” yok ya bu kadar cahil değildir bilerek yazıyorlar” herhalde diyorum. Sürtünmeyle hamile kalmak hangi canlı biyolojisinde var? Hiç mi açık okuyup araştırmıyorsunuz? Hadi diyelim oldu ki olması imkansız 3 ay boyunca karnında büyümeyecek mi bu bebek kendin her türlü anlardın. Okuyun ya sadece açıp bir şeyler okuyun.

Gerçekten bu tarz yorumları görünce ,” yok ya bu kadar cahil değildir bilerek yazıyorlar” herhalde diyorum. Sürtünmeyle hamile kalmak hangi canlı biyolojisinde var? Hiç mi açık okuyup araştırmıyorsunuz? Hadi diyelim oldu ki olması imkansız 3 ay boyunca karnında büyümeyecek mi bu bebek kendin her türlü anlardın. Okuyun ya sadece açıp bir şeyler okuyun.
Siz plasenta arkasına saklanıp kendini göstermeyen bebekleri duymamışsınız daha. 😂 Okumaya devam edin.

Back