- 17 Ağustos 2023
- 7.684
- 22.181
- 268
Nerde var söyle gidip bakıcamHerkes dalga geçmiş ama bence gayet olabilecek bir şey. Böyle vakalar var. Sen her gün test yapmaya devam et. Haftada bir de ultrasona gir mutlaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde var söyle gidip bakıcamHerkes dalga geçmiş ama bence gayet olabilecek bir şey. Böyle vakalar var. Sen her gün test yapmaya devam et. Haftada bir de ultrasona gir mutlaka.
Ben de dedim diğer konusunda, her hafta ultrasona gir mutlaka yakalarsınız diye ama bana kızdı dalga geçiyorsun diye.Herkes dalga geçmiş ama bence gayet olabilecek bir şey. Böyle vakalar var. Sen her gün test yapmaya devam et. Haftada bir de ultrasona gir mutlaka.
Annem. Beni bilmeden doğurmuş. Bir kaç defa şüphelenip doktora gitmiş. Hatta son gittiğinde doğuma bir hafta falan varmış ama görünmemişim. Doktor demiş yok hamile değilsin. Sonra işte piknikte veleybel oynarken ben kalk doğ. Hala anlatırlar nasıl oldu yav diye.Yaşayan kadınlar nerde söylede bilelim
Ghost babyBen doğurdum hala göremiyorum saklanıyor kerata.
Doğmak ayıp mı?Evet Artemissisipi kınıyorum ayıp değilmi
Gerçekten var galiba program yoksa bunlar nerden duyuyor görüyorda bu kadar iddiali konuşuyorlar anlamış değilim.Tlc de her perşembe saat 19.00 da
Bak senin hikayenden sonra inandım başka birisi dese inanmazdım.Mucize bebek.Annem. Beni bilmeden doğurmuş. Bir kaç defa şüphelenip doktora gitmiş. Hatta son gittiğinde doğuma bir hafta falan varmış ama görünmemişim. Doktor demiş yok hamile değilsin. Sonra işte piknikte veleybel oynarken ben kalk doğ. Hala anlatırlar nasıl oldu yav diye.
saklanmak ayıp saklanmayınDoğmak ayıp mı?
Var ya ben tanıtımını görmüştüm ama sanmıyorum ki o kadınlar sürtünmüş olsunlar çatır çatır sevişmişlerdir. Ayrıca PLASENTALARI varGerçekten var galiba program yoksa bunlar nerden duyuyor görüyorda bu kadar iddiali konuşuyorlar anlamış değilim.
Hic mi görmediniz duymadınız programiGerçekten var galiba program yoksa bunlar nerden duyuyor görüyorda bu kadar iddiali konuşuyorlar anlamış değilim.
Ya ben sadece böyle bir şey mümkün mü diye sordum dalga geçilecek bir şey degil daha önce hamile olmadım bilmiyorum nasıl bir şey oldugunuVar ya ben tanıtımını görmüştüm ama sanmıyorum ki o kadınlar sürtünmüş olsunlar çatır çatır sevişmişlerdir. Ayrıca PLASENTALARI var
HayırHic mi görmediniz duymadınız programi
Kuzum minibusten mi düstün hop ne jxhxhxbAy bırak inanmıyorlar. Dalga geçiyorlar bilmedikleri halde. Ama hanfendi değil ablaaa hooop ablaaa bebek düştü bebek diye bağırmışlar.
Sayılır. Koşuyormuş annem. Veleybol oynuyormuş ya.Kuzum minibusten mi düstün hop ne jxhxhxb
Son kez soruyorum doktor plasentayi cok rahat görür dimi bebek plasentanin arkasinda saklanmaz
Rabbim sen beni neyle sınıyorsunSon kez soruyorum doktor plasentayi cok rahat görür dimi bebek plasentanin arkasinda saklanmaz
Gerçekten bu tarz yorumları görünce ,” yok ya bu kadar cahil değildir bilerek yazıyorlar” herhalde diyorum. Sürtünmeyle hamile kalmak hangi canlı biyolojisinde var? Hiç mi açık okuyup araştırmıyorsunuz? Hadi diyelim oldu ki olması imkansız 3 ay boyunca karnında büyümeyecek mi bu bebek kendin her türlü anlardın. Okuyun ya sadece açıp bir şeyler okuyun.Mrb bisey sorabilirmiyim
1 ekimde surtunme ile iliskim oldu 1 dk falan sürdü içeri girme olmadı ve zevk suyundan emin değilim iliskiden 54 gun sonra doktor karin ultrasonuna bakti ve kan testi negatif doktora durumu anlatmadım ama gebelik olsaydı gorurdu değilmi bugün iliskiden Tam 3 ay 15 gun geçti her ay düzenli adetimi oldum ve bu süre zarfında 8 tane gebelik teste (prodoctor) yaptım negatif kendimi hamile gibi hissediyorum 1 hafta önce yani iliskiden tam 3 ay 10 gun geçtikten sonra doktora gittim özele kadın ultrasonla karnıma baktı yumurtalik bölümüme kist yok hiç bisey yok temiz dedi ve adetime 5 gun var suan ben hala kendimi hamile gibi hissediyorum karnımda sislik var sizce bisey olsaydı doktor gorurmuydu
Siz plasenta arkasına saklanıp kendini göstermeyen bebekleri duymamışsınız daha. Okumaya devam edin.Gerçekten bu tarz yorumları görünce ,” yok ya bu kadar cahil değildir bilerek yazıyorlar” herhalde diyorum. Sürtünmeyle hamile kalmak hangi canlı biyolojisinde var? Hiç mi açık okuyup araştırmıyorsunuz? Hadi diyelim oldu ki olması imkansız 3 ay boyunca karnında büyümeyecek mi bu bebek kendin her türlü anlardın. Okuyun ya sadece açıp bir şeyler okuyun.