• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surtunme ile iliskiden 3 ay 10 gun sonra karindan ultrason ile gebelik olsa gorunurmuydu?

Gensler simdi şöyle, biz aramizda genşleri bilinclendirelim isimli bi skeç yazip burda oynadik. Yazdiklarimizdan hamile kalinmiyo kuma falan oturabilirsiniz. 😐 geyik asla yok zaten hem bilinclendirme bunlar

Ablacım şu grupta kim hamam taşından hamile kalmış bi sor bakalım. Yüzlerde kadın üye öyle hamile kalan varsa elbet söyler size

Mesele avm de yürüyen merdivenlere dokunup eve gelip şeyime dokunup hamilemiyim diyen birisi vardi kk da

Yürüyen merdivenden hamile kalan taştan ikiz hamile kalır

Sen yeni üyesin daha dur bakalım :KK70: :KK70:

Mesele avm de yürüyen merdivenlere dokunup eve gelip şeyime dokunup hamilemiyim diyen birisi vardi kk da

Yürüyen merdivenden hamile kalan taştan ikiz hamile kalır

Sen yeni üyesin daha dur bakalım :KK70: :KK70:
Iste niye eve gelip elini yikamadan swyini tuyuyosun, ya hamile kaldiysa bxbxhxh beni alin burdan 😐

Sizi bu bataklıktan kurtarmaya geldim🤣🦸‍♀️

Aklimi okudun kacin 😆
Gensler simdi şöyle, biz aramizda genşleri bilinclendirelim isimli bi skeç yazip burda oynadik. Yazdiklarimizdan hamile kalinmiyo kuma falan oturabilirsiniz. 😐 geyik asla yok zaten hem bilinclendirme bunlar

Midem ortamı terk etti. Ne güzel taşın cinsiyetine bağlamışım olayı, niye bozuyorsun? 🥺

Göksu perşembe üye olmuş

Nereye düştüm ben sesini duyar gibiyim :KK70:

4 koldan yüklenip kızı üye olduğuna pişman etmissiniz

Insafsizlar sizi :KK20::sinirli:

Mrb bisey sorabilirmiyim
1 ekimde surtunme ile iliskim oldu 1 dk falan sürdü içeri girme olmadı ve zevk suyundan emin değilim iliskiden 54 gun sonra doktor karin ultrasonuna bakti ve kan testi negatif doktora durumu anlatmadım ama gebelik olsaydı gorurdu değilmi bugün iliskiden Tam 3 ay 15 gun geçti her ay düzenli adetimi oldum ve bu süre zarfında 8 tane gebelik teste (prodoctor) yaptım negatif kendimi hamile gibi hissediyorum 1 hafta önce yani iliskiden tam 3 ay 10 gun geçtikten sonra doktora gittim özele kadın ultrasonla karnıma baktı yumurtalik bölümüme kist yok hiç bisey yok temiz dedi ve adetime 5 gun var suan ben hala kendimi hamile gibi hissediyorum karnımda sislik var sizce bisey olsaydı doktor gorurmuydu

Görünmeyebilir

Biz Artemissisipi Artemissisipi ile klinik açmıştık o prof ben asistan olduk

Şırıngadan hamile kalinirmi konusuydu

Ay ya yoksa kot mu yoksa mor dantelli iç çamaşırını ikide bi diyen biri vardı artemis hangisiydi :KK70: :KK70: :KK70:
Kot bebek merkezi açtık ya ne çabuk unuttun?

Back