• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surtunme ile iliskiden 3 ay 10 gun sonra karindan ultrason ile gebelik olsa gorunurmuydu?

Yalan söylüyor o, son adet tarihin 17 Kasım'sa 4.5 aylık. Nisan 17de 5 aylık olacak. Ağustos'ta da doğuracaksınız. Az kalmış bekleyin hele. Doğurmazsanız anlarız hamile misiniz değil misiniz.
Son adet tarihim 23 Eylül 17 kasimda yakinlasma oldu bebek rahime tutunduğu zmaan hesaplanmaz dimi 17 kasımdan hesaplanir

Son adet tarihim 23 Eylül 17 kasimda yakinlasma oldu bebek rahime tutunduğu zmaan hesaplanmaz dimi 17 kasımdan hesaplanir
Hamile olmayan kadın gebelik nasıl hesaplanırın derdinde. Doktora git o söylesin kaç aylık hamilesin.
Tedavi görmeyip bu konuları açmaya devam edeceksin değil mi?

Merhaba öncelikle kandiliniz mübarek olsun 🌹lütfen dalga geçmeden yardımcı olur musunuz okb hastasıyım ve kafamdan dusunceleri atamıyorum elimde değil.17kasimda yakinlasma oldu iliski olmadı sadecee dışarıdan bulaşan spermden korktum 48-50saat sonra ella kullandım adetlerjm düzensiz oldugu için 15 kasımda tarlusal kullanmaya başlamıştım ikisini bir kullandım 22 Kasımda kanama oldu 1 hafta devam etti regl mi oldum ilaçtan dolayi mi anlamadım.3kez doktora gittim yok denildi.ama benim içim rahat etmedi.en son 5 martta gittim.benim sormak istediğim spermler 6 gune kadar vücutta yaşayabiliyor 17 kasımda olan bir şey 24 kasıma kadar yaşayıp 24 kasımda döllenme yapabilir mi? Bir de bebek rahime yerleşmesi 1 hafta falan sürüyormuş gebelik yakınlaşmanın oldugu günden mi rahime girdiği günden mi hesaplanır?normalde adete göre hesaplanıyor ama ben gününü biliyorum ve benim adetlerim düzensiz oluyor.Ben bir şey yapmadığımı biliyorum ama kafamdan atamıyorum kusura bakmayın 😔
Yahu üzerinden 6 ay geçmiş, bebek olsa karnın şişer kıpırtısını hissederdin. Git okb tedavini ol, 9 ay dolunca neye takacaksın kafayı, bak böyle yaşanmaz

Son adet tarihi neymiş?

Son adet tarihi neymiş?
Bi kac hafta beklemek lazim. Dozunu zaten doktor sizin vucudunuzun tepkisine gore ayarlayacak. Bunu obezite gibi dusunun. Rejimin etkisini 1 gunde goremezsiniz. Ama saglikli yasamak icin o diyete baslamak ve devam etmek zaruri.
O cinsiyet belirleme kısmında etken, hamileliği görmede değil.

Okullarda cinsel eğitim şart, görüp öğreniyoruz sayenizde. Plesentadan bebek görünmedi hamile olduğunu bilemedik diyen doktor varsa diploması kesin sahtedir. Şaka gibisiniz ya
Plasenta bebegi ve keseyi gizlemez demiştiniz bebek nasıl arkasına saklanıyor

Plasenta bebegi ve keseyi gizlemez demiştiniz bebek nasıl arkasına saklanıyor
Kesenin gelişmiş hali plesenta zaten çünkü, kızım psikyatriye git ve ilaçları kullan sıyırmışsın sen. Plesenta rahme yapışıktır bebek arkasına falan saklanamaz, olsa olsa o plasenta ön duvara yapışık olur. Doktorun biri aptalca bir açıklama yapmış karşısındakine, sen de ona takmışsın.

Kesenin gelişmiş hali plesenta zaten çünkü, kızım psikyatriye git ve ilaçları kullan sıyırmışsın sen. Plesenta rahme yapışıktır bebek arkasına falan saklanamaz, olsa olsa o plasenta ön duvara yapışık olur. Doktorun biri aptalca bir açıklama yapmış karşısındakine, sen de ona takmışsın.
Konuşmalarına dikkat et doktor mu daha iyi bilecek sen mi

Bilmediğiniz emin olmadığınız şeye cevap vermek zorunda değilsiniz

Konuşmalarına dikkat et doktor mu daha iyi bilecek sen mi

Bilmediğiniz emin olmadığınız şeye cevap vermek zorunda değilsiniz
Senden daha fazla bildiğim kesin, plesentadan bebek görünmemiş, bak sen, peki plesenta neden oradaymış sormuşlar mı kendisine, hamile olmayan insanlarda plesenta olmuyor çünkü. İşine gelene inanmaktan başka bir şey değil bu. Akıl sağlığın yerinde değil, bunu söyleyenlere inan ve psikyatriye git

Back