- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
Saklanır saklanır. Doktora gidince yine hamile değilsiniz derse "iyi bak, plasentanın arkasına saklanmış olmasın sakın" deyin.Son kez soruyorum doktor plasentayi cok rahat görür dimi bebek plasentanin arkasinda saklanmaz
Sizin gibi sürtünmeyle hamile olunmayacağını bilmemekten daha kötü değildir. Öpüşürken de hamile kalırsınız siz bu kafaylaSiz plasenta arkasına saklanıp kendini göstermeyen bebekleri duymamışsınız daha.Okumaya devam edin.
Öpüşürken kaldım evet.Sizin gibi sürtünmeyle hamile olunmayacağını bilmemekten daha kötü değildir. Öpüşürken de hamile kalırsınız siz bu kafayla
Sürtünmeyle hamile kalmak ne ki, hamam taşina oturup hamile kalan tanidigim varSizin gibi sürtünmeyle hamile olunmayacağını bilmemekten daha kötü değildir. Öpüşürken de hamile kalırsınız siz bu kafayla
Kocakarı hikayeleri. Köylerde çok döner bu hikayelerSürtünmeyle hamile kalmak ne ki, hamam taşina oturup hamile kalan tanidigim var
Yalan mi yaniKocakarı hikayeleri. Köylerde çok döner bu hikayeler
Saklaniyorsa da kizmayin cocuga saklambac oynuyordurSon kez soruyorum doktor plasentayi cok rahat görür dimi bebek plasentanin arkasinda saklanmaz
Yok kız doğru. Taş erkekse oturan kadın hamile kalıyor maalesef.Yalan mi yani
KIz oyle degil o, hamama gidiyosun erkek eger senden once gelip oraya bosaldiysa tasin üstunde sicakliginj koruyo. Ha bahcecide sperm dondurmussun ha mahalle hamaminda taşa salmişsin. Nasi pişip yumurtaya dönmüyo bilmem. Ben bi kere hamama gitmistim. Hamamda karilar nasi bayilir isimli skeci canlandirma serefine nail oldum.Yok kız doğru. Taş erkekse oturan kadın hamile kalıyor maalesef.
Ablacım şu grupta kim hamam taşından hamile kalmış bi sor bakalım. Yüzlerde kadın üye öyle hamile kalan varsa elbet söyler sizeYalan mi yani
Yok o ondan degilYok kız doğru. Taş erkekse oturan kadın hamile kalıyor maalesef.
Benim ananem anlatmisti? Siz benim ananeme yalanci mi diyosunuz?Ablacım şu grupta kim hamam taşından hamile kalmış bi sor bakalım. Yüzlerde kadın üye öyle hamile kalan varsa elbet söyler size
Al iste bilen biliyo.Yok o ondan degilbazi hamamlar belli saatlerde kadin, bazi saatlerde erkek musteri agirliyor. Erkeklerden biri oraya cicugu biraktiysa kadin kapiyormus direk o yuzden hamile kaliyor hamama gidenler
Evet diyorumBenim ananem anlatmisti? Siz benim ananeme yalanci mi diyosunuz?
Pes aşiri terbiye yoksunu bi davranis olmüs gitmis kadinin arkasindanEvet diyorum
Tabi ki. Sadece hamam tasi mi ki silindigi Havlu da da suc var oda hamile birakiyor.Al iste bilen biliyo.
Tabii kiz kimin nerden nasil hamile kalicagi belli degil cok tehlikeli. Kukuyu oraya buraya surtmemek lazim isteTabi ki. Sadece hamam tasi mi ki silindigi Havlu da da suc var oda hamile birakiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?