- 17 Ağustos 2023
- 7.684
- 22.181
- 268
Kim demiş ya onu?Ultrasonda gözükmüyorsa peki nerde gözüküyor?Inanmayın böyle şeylere artık.Tamam da gizli gebelik falan var belli olmuyor bebek ultrasonda gözükmüyor diyorlar burda da yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim demiş ya onu?Ultrasonda gözükmüyorsa peki nerde gözüküyor?Inanmayın böyle şeylere artık.Tamam da gizli gebelik falan var belli olmuyor bebek ultrasonda gözükmüyor diyorlar burda da yazıyor
14 -15 haftalik bebek kesin gözükürdü yani plasenta falan saklamazKim demiş ya onu?Ultrasonda gözükmüyorsa peki nerde gözüküyor?Inanmayın böyle şeylere artık.
Ben gizli gebelikle doğmuşum. Annemin karnı bile şişmemiş. Piknikte top oynarken pıt diye doğmuşum herkes şok olmuş.Tamam da gizli gebelik falan var belli olmuyor bebek ultrasonda gözükmüyor diyorlar burda da yazıyor
14 -15 haftalik bebek kesin gözükürdü yani plasenta falan saklamaz
Hamile olduğunu bilmeyenler SÜRTÜNMÜŞ MÜ peki bir de böyle deneyelim bakalım
Siz belki bilmiyorsunuz bunu yasamadiniz ama yaşayan kadınlar varsa niye emin olmadığınız seyle dalga geçiyorsunuz kiBen gizli gebelikle doğmuşum. Annemin karnı bile şişmemiş. Piknikte top oynarken pıt diye doğmuşum herkes şok olmuş.
Sizde mi hamilesiniz?Plasentayi doktor görür yani net bir şekilde ya bilmediğim için soruyorum korktuğum için dalga geçiyorsunuz
Evet bazen olabiliyor, ultrason aletinin sesinden huylanan bebekler mideye bagirsaga falan da kacip saklananlar oluyomus o esnada. Yerinde durmuyo ki velet.Tamam da gizli gebelik falan var belli olmuyor bebek ultrasonda gözükmüyor diyorlar burda da yazıyor
Terbiyesizler cunkü. Ben destekliyorum sizi. Ne diyodunuz onu unuttum amaSiz belki bilmiyorsunuz bunu yasamadiniz ama yaşayan kadınlar varsa niye emin olmadığınız seyle dalga geçiyorsunuz ki
Ben gizli gebelikle doğmuşum. Annemin karnı bile şişmemiş. Piknikte top oynarken pıt diye doğmuşum herkes şok olmuş.
Bende seni destekliyorumTerbiyesizler cunkü. Ben destekliyorum sizi. Ne diyodunuz onu unuttum ama
Yok Arte'nin olayi gercek hatta annesi farketmemis, arkadan biri getirmis hanfendi bu bebek sizden dustu diye. Bxbxhhx boyle de sessiz sakin eziyetsiz bi insan ArtemissisipiYine mi siz
Ne diye dalga geçiyorsunuz hayret
Senin plasentan yok ki sen beni delirtmek mi istiyorsunSiz belki bilmiyorsunuz bunu yasamadiniz ama yaşayan kadınlar varsa niye emin olmadığınız seyle dalga geçiyorsunuz ki
Ay bırak inanmıyorlar. Dalga geçiyorlar bilmedikleri halde. Ama hanfendi değil ablaaa hooop ablaaa bebek düştü bebek diye bağırmışlar.Yok Arte'nin olayi gercek hatta annesi farketmemis, arkadan biri getirmis hanfendi bu bebek sizden dustu diye. Bxbxhhx boyle de sessiz sakin eziyetsiz bi insan Artemissisipi
Yaşayan kadınlar nerde söylede bilelimSiz belki bilmiyorsunuz bunu yasamadiniz ama yaşayan kadınlar varsa niye emin olmadığınız seyle dalga geçiyorsunuz ki
Tlc de her perşembe saat 19.00 daYaşayan kadınlar nerde söylede bilelim