• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surtunme ile iliskiden 3 ay 10 gun sonra karindan ultrason ile gebelik olsa gorunurmuydu?

Bilmiyorum ya bizimki bedavadan göstermişti kendini 7.haftada😂
İşte göstermeyince çikolatayı yiyorsunuz, sonra ultrason esnasında çikolatanın paketini göbeğe yaklaştırıp uzaklaştırıyorsunuz. Bebek saklandığı yerden çıkıyor pakete uzanacağım diye.

Konu eskiymiş spermler hâlâ viyana kapısını zorlamıyordur umarım😂
Fark ettim :D konuyu hortlatanlar utansın 😁 zaten yeni başlık açmış Meryem Ana olası var üyenin tövbe haşa 🤣

Şaka mısınız ya burda 62537363836373 tane kadın yoktur diyor ki bu kadınlar hamilelik geçirmişler hala plasentadan görülmemiş olabilir diyorsunuz ya plasenta hamilelikte oluşan birşey zaten.
Plasentayi doktor görür yani net bir şekilde ya bilmediğim için soruyorum korktuğum için dalga geçiyorsunuz 😔

Plasentayi doktor görür yani net bir şekilde ya bilmediğim için soruyorum korktuğum için dalga geçiyorsunuz 😔
Tlc de ağır yaşamlar da var ondan da etkileniyor musunuz 350 kilo olarak görüyor musunuz kendinizi mesela ? Dalga geçmiyorum ciddiyim bir sonrakinde kadın doğuma değil psikiyatri bölümüne gidin.

Vallahi geçilmeyecek gibi değil, tıp dünyası ikna edememiş sizi, biz nasıl edelim😁

Tlc de ağır yaşamlar da var ondan da etkileniyor musunuz 350 kilo olarak görüyor musunuz kendinizi mesela ? Dalga geçmiyorum ciddiyim bir sonrakinde kadın doğuma değil psikiyatri bölümüne gidin.
Tamam da gizli gebelik falan var belli olmuyor bebek ultrasonda gözükmüyor diyorlar burda da yazıyor

Back