- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapma nolursun 9 ayda zor ikna olurKadin dogurdu gecen ay hamileligi 2.5 sene sürdü
İşte göstermeyince çikolatayı yiyorsunuz, sonra ultrason esnasında çikolatanın paketini göbeğe yaklaştırıp uzaklaştırıyorsunuz. Bebek saklandığı yerden çıkıyor pakete uzanacağım diye.Bilmiyorum ya bizimki bedavadan göstermişti kendini 7.haftada
Konu eskiymiş spermler hâlâ viyana kapısını zorlamıyordur umarımYiğit de ne yiğitmiş beee spermler viyana kapısı gibi terk etmiyor yerlerini işte
Yine kısa sürmüş. Bu şekilde saklanıp da beş yıl sonra doğanlar var. Direkt ana okuluna kayıt yaptırıyorlar hastanede.Kadin dogurdu gecen ay hamileligi 2.5 sene sürdü
Derken ?Ne anlatıyon abla ya
Fark ettim konuyu hortlatanlar utansın zaten yeni başlık açmış Meryem Ana olası var üyenin tövbe haşaKonu eskiymiş spermler hâlâ viyana kapısını zorlamıyordur umarım
Anlaşılmıyor yazdigin karışık yazmışsınDerken ?
Tam anlamamış, daha açık anlatır mısınız demek istiyor. Kendisini etiketleyip ayrıntılı anlatın. Ona göre yorum yapıyor ve yorumları yüzde seksen tutuyor.Derken ?
Plasentadan itibaren yeni konu ya güncelleme geldiKonu eskiymiş spermler hâlâ viyana kapısını zorlamıyordur umarım
Okumaya gücüm yok ruhum darlanıyor bebek doğunca haber verirsinizPlasentadan itibaren yeni konu ya güncelleme geldi
Kahin olduğumuda ekleseydin sonunaTam anlamamış, daha açık anlatır mısınız demek istiyor. Kendisini etiketleyip ayrıntılı anlatın. Ona göre yorum yapıyor ve yorumları yüzde seksen tutuyor.
Plasentayi doktor görür yani net bir şekilde ya bilmediğim için soruyorum korktuğum için dalga geçiyorsunuzŞaka mısınız ya burda 62537363836373 tane kadın yoktur diyor ki bu kadınlar hamilelik geçirmişler hala plasentadan görülmemiş olabilir diyorsunuz ya plasenta hamilelikte oluşan birşey zaten.
Tlc de ağır yaşamlar da var ondan da etkileniyor musunuz 350 kilo olarak görüyor musunuz kendinizi mesela ? Dalga geçmiyorum ciddiyim bir sonrakinde kadın doğuma değil psikiyatri bölümüne gidin.Plasentayi doktor görür yani net bir şekilde ya bilmediğim için soruyorum korktuğum için dalga geçiyorsunuz
Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz.Kahin olduğumuda ekleseydin sonuna
Hayır plasenta görünmez bir şeydir ve bebek de arkasına saklanırsa görünmez olur.Plasentayi doktor görür yani net bir şekilde ya bilmediğim için soruyorum korktuğum için dalga geçiyorsunuz
Vallahi geçilmeyecek gibi değil, tıp dünyası ikna edememiş sizi, biz nasıl edelimPlasentayi doktor görür yani net bir şekilde ya bilmediğim için soruyorum korktuğum için dalga geçiyorsunuz
Tamam da gizli gebelik falan var belli olmuyor bebek ultrasonda gözükmüyor diyorlar burda da yazıyorTlc de ağır yaşamlar da var ondan da etkileniyor musunuz 350 kilo olarak görüyor musunuz kendinizi mesela ? Dalga geçmiyorum ciddiyim bir sonrakinde kadın doğuma değil psikiyatri bölümüne gidin.
Bebek belki astral seyahate gidiyor, bir Yusuf güneye danışmak lazım görmüş müHayır plasenta görünmez bir şeydir ve bebek de arkasına saklanırsa görünmez olur.
Tamam da birileri plasentadan dolayi kese ve bebek gözükmez diyen var bende korktumVallahi geçilmeyecek gibi değil, tıp dünyası ikna edememiş sizi, biz nasıl edelim