- 14 Ocak 2022
- 26
- 2
- 1
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psikolojik psikolojik 3 aydır adet oluyorsun daha neyin kafası bu arkadaş ne gebelik ne hamilelikMrb bisey sorabilirmiyim
1 ekimde surtunme ile iliskim oldu 1 dk falan sürdü içeri girme olmadı ve zevk suyundan emin değilim iliskiden 54 gun sonra doktor karin ultrasonuna bakti ve kan testi negatif doktora durumu anlatmadım ama gebelik olsaydı gorurdu değilmi bugün iliskiden Tam 3 ay 15 gun geçti her ay düzenli adetimi oldum ve bu süre zarfında 8 tane gebelik teste (prodoctor) yaptım negatif kendimi hamile gibi hissediyorum 1 hafta önce yani iliskiden tam 3 ay 10 gun geçtikten sonra doktora gittim özele kadın ultrasonla karnıma baktı yumurtalik bölümüme kist yok hiç bisey yok temiz dedi ve adetime 5 gun var suan ben hala kendimi hamile gibi hissediyorum karnımda sislik var sizce bisey olsaydı doktor gorurmuydu
Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktumPsikolojik psikolojik 3 aydır adet oluyorsun daha neyin kafası bu arkadaş ne gebelik ne hamilelik
HamilesinizBende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
İyi hadi yokmuş bişi geçmiş olsunBende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Keşke öyle kolay olsaydı valla aylarca deneyip bebek sahibi olamayanlara şaka gibi geliyor bunlarBu haftasonu ergenler sürtünmedi sanırım diyordum ki siz geldiniz.
Merak etmeyin hamile değilsiniz
Merhaba plasenta bebegi ve keseyi göstermiyor gebelik anlaşılmıyor diyorlar Tlc kanalında varmis doktor plasentadan dolayi bilememiş böyle bir şey mümkün müGEBELİK yüzde yüz yok bak emin ol yüzde yüz yokkk doktor ultrasonla bakınca direk gebelik olsa görürdü bebeğin saklanma görünmeme ihtimali yok. Bu konuyu unut ve kapat. GEBE DEĞİLSİN
Yani siz Meryem Ana vakasının bir tık ötesinin gerçekleşmesini bekliyorsunuz. Şunun şurasında 6 ay kalmış 9 ayın dolmasına :) azıcık daha beklerseniz kesin emin olursunuz bebek var mıdır yok mudurMrb bisey sorabilirmiyim
1 ekimde surtunme ile iliskim oldu 1 dk falan sürdü içeri girme olmadı ve zevk suyundan emin değilim iliskiden 54 gun sonra doktor karin ultrasonuna bakti ve kan testi negatif doktora durumu anlatmadım ama gebelik olsaydı gorurdu değilmi bugün iliskiden Tam 3 ay 15 gun geçti her ay düzenli adetimi oldum ve bu süre zarfında 8 tane gebelik teste (prodoctor) yaptım negatif kendimi hamile gibi hissediyorum 1 hafta önce yani iliskiden tam 3 ay 10 gun geçtikten sonra doktora gittim özele kadın ultrasonla karnıma baktı yumurtalik bölümüme kist yok hiç bisey yok temiz dedi ve adetime 5 gun var suan ben hala kendimi hamile gibi hissediyorum karnımda sislik var sizce bisey olsaydı doktor gorurmuydu
Yine de ikna edemedin , oysa ki çok açık yazmışsınGEBELİK yüzde yüz yok bak emin ol yüzde yüz yokkk doktor ultrasonla bakınca direk gebelik olsa görürdü bebeğin saklanma görünmeme ihtimali yok. Bu konuyu unut ve kapat. GEBE DEĞİLSİN
Yiğit de ne yiğitmiş beee spermler viyana kapısı gibi terk etmiyor yerlerini işteArkadasim 3 aydir iliski yasamiyorsaniz bu ay neden regl olmayasiniz. Spermler hayata tutunma rekoru mu kiriyor? Ki iliski de olmamis zaten?
İşte "bir delil ile kırk alimi yendim de kırk delil ile bir ... " boşluğu size bırakıyorumŞaka mısınız ya burda 62537363836373 tane kadın yoktur diyor ki bu kadınlar hamilelik geçirmişler hala plasentadan görülmemiş olabilir diyorsunuz ya plasenta hamilelikte oluşan birşey zaten.
Ne anlatıyon abla yaMerhaba plasenta bebegi ve keseyi göstermiyor gebelik anlaşılmıyor diyorlar Tlc kanalında varmis doktor plasentadan dolayi bilememiş böyle bir şey mümkün mü
Boşluğu dolduracak kelime beni ipe götürür böyle absürt bir konu için gidememİşte "bir delil ile kırk alimi yendim de kırk delil ile bir ... " boşluğu size bırakıyorum
Hortlatmış işte plasenta diyor tlc diyor suymuş bişey doğurana kadar soracakBu konu da eski imiş niye hortladı ise
Tlc görse başka bir program için davet edebilir üyeyiHortlatmış işte plasenta diyor tlc diyor suymuş bişey doğurana kadar soracak
Tlc yi bilmem de tv8de kırmızı oda vardı tam ona göreTlc görse başka bir program için davet edebilir üyeyi
Plasentanın arkasına saklanıyor ya bebek hani çikolatayla çıkarıyorlar saklandığı yerden. Siz bilmiyor musunuz?Şaka mısınız ya burda 62537363836373 tane kadın yoktur diyor ki bu kadınlar hamilelik geçirmişler hala plasentadan görülmemiş olabilir diyorsunuz ya plasenta hamilelikte oluşan birşey zaten.
Bilmiyorum ya bizimki bedavadan göstermişti kendini 7.haftadaPlasentanın arkasına saklanıyor ya bebek hani çikolatayla çıkarıyorlar saklandığı yerden. Siz bilmiyor musunuz?