surda dogmasina ne kalmis kiErkek arkadasımla eylül ayında sürtünme ile ilişki yasadık. Yakınlasmadan önce akıntı geldi ondan sonrasında bana temas etti cıplaktık ama en fazla 10 sanıye surmustur sonrasında korumasını taktırdım ama akıntı geldi mi bilmiyorum. 3 aydır adet oluyorum sadece 2 ci ay da adetimin baslagıcı ve sonun da özellikle acıkkahve akıntı olmustu 2 gun kadar. Adet haric akıntım olmadı herhangi. Suan karın deliğimin altında sertlik var gibi psikolojık mı test de yapamıyorum korkuma
O nedemeksurda dogmasina ne kalmis ki
3 aydir adet goruyorsun 1 ayda gecen adeten sayarsan bebegin 4 aylik olcak diyorum az kalmis doguma. arkadadim adet olmussun 4 tane cocuk dogurdum leklenme disinda bisey olmadi ben sanmiyorum grbe kaldigi hamile kalmak o kadr kolay degilO nedemek
Haklısınız ilk defa böyle birsey yasadım ve cok korkuyorum aglıyorum her gun adetim lekeli oldu diye ve sanki az geliyor 2 gun yogun sonrasında azalma oluyor yada ben taktım siz daha iyi bilirsiniz cocuklarınız var3 aydir adet goruyorsun 1 ayda gecen adeten sayarsan bebegin 4 aylik olcak diyorum az kalmis doguma. arkadadim adet olmussun 4 tane cocuk dogurdum leklenme disinda bisey olmadi ben sanmiyorum grbe kaldigi hamile kalmak o kadr kolay degil
Hamile kalan biri adet görnez dimi. Ama hamile oldugu halde adet görenler var diyorlar okuyorum3 aydir adet goruyorsun 1 ayda gecen adeten sayarsan bebegin 4 aylik olcak diyorum az kalmis doguma. arkadadim adet olmussun 4 tane cocuk dogurdum leklenme disinda bisey olmadi ben sanmiyorum grbe kaldigi hamile kalmak o kadr kolay degil
Teşekkür ederim yorumunuz için tecrubesizim ve 2 aydır hergun kendıme ezıyet ettim hala ediyorum ay karnımda hareketlenme var sertlik var diye haklısınızHamile kaldigi halde adet gorme dedigimiz ilk aylarda 1 kere oluyor kisa suruyor ve buna uste gorme deniliyor.. sen 3 aydir adet goruyosun bide psikolojik seninki hamile kalmak okadar kolaymi.. bide surtunmeyle olacak is degil..
Ozaman kendine eziyet edecegin seyler yapma bidaha..Tesekkur ederim hergun
Teşekkür ederim yorumunuz için tecrubesizim ve 2 aydır hergun kendıme ezıyet ettim hala ediyorum ay karnımda hareketlenme var sertlik var diye haklısınız
Asla kendıme buyuk bir ders verdim. Üstüne görme ilk ay da mı oluyor benım normalde 20 sinde olurdu hep son 3 aydır 18 de ve 19 da oldu.Ozaman kendine eziyet edecegin seyler yapma bidaha..
Korumasını taktırdığınız iyi olmuş.Erkek arkadasımla eylül ayında sürtünme ile ilişki yasadık. Yakınlasmadan önce akıntı geldi ondan sonrasında bana temas etti cıplaktık ama en fazla 10 sanıye surmustur sonrasında korumasını taktırdım ama akıntı geldi mi bilmiyorum. 3 aydır adet oluyorum sadece 2 ci ay da adetimin baslagıcı ve sonun da özellikle acıkkahve akıntı olmustu 2 gun kadar. Adet haric akıntım olmadı herhangi. Suan karın deliğimin altında sertlik var gibi psikolojık mı test de yapamıyorum korkuma
Evet ama ondan once bir temas oldu ve akıntısı önceden gelmişti bana bulastı mı acaba ondan taktım hepKorumasını taktırdığınız iyi olmuş.
Şaka yapıyorsanız komik değil, eğer ciddiyseniz hiç komik değil.Evet ama ondan once bir temas oldu ve akıntısı önceden gelmişti bana bulastı mı acaba ondan taktım hep
Hareketlenme de öyle hemen olmaz 4.ay sonunda belli oluyor hareketler. Boşuna kendini korkutmuşsun ama yapma böyle şeyler korkuyorsan. Farzet ki hamile kalsan gerçekten ilişki yaşayıp o zaman ne olacak?Tesekkur ederim hergun
Teşekkür ederim yorumunuz için tecrubesizim ve 2 aydır hergun kendıme ezıyet ettim hala ediyorum ay karnımda hareketlenme var sertlik var diye haklısınız
Asla yapmıycam kendıme cok buyuk ders verdim eziyet ettim kendıme test te yapmadım. haklısınız ama oyle de kalınıyor diye cok yazı okudum korktum kuruntu yaptım.Hareketlenme de öyle hemen olmaz 4.ay sonunda belli oluyor hareketler. Boşuna kendini korkutmuşsun ama yapma böyle şeyler korkuyorsan. Farzet ki hamile kalsan gerçekten ilişki yaşayıp o zaman ne olacak?
hamileyseniz tebrik ederim ben 10 aydır kalamadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?