• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ile ilişki yaşadım hamile miyim?

Haklısınız ilk defa böyle birsey yasadım ve cok korkuyorum aglıyorum her gun adetim lekeli oldu diye ve sanki az geliyor 2 gun yogun sonrasında azalma oluyor yada ben taktım siz daha iyi bilirsiniz cocuklarınız var😣
sanmiyorum canim 2 gunde olsa yogun kanaman olmus

Haklısınız ilk defa böyle birsey yasadım ve cok korkuyorum aglıyorum her gun adetim lekeli oldu diye ve sanki az geliyor 2 gun yogun sonrasında azalma oluyor yada ben taktım siz daha iyi bilirsiniz cocuklarınız var😣
Sadece cok duwunmuwsun ve hormonlar bozulmuw merak etme daha fazla düşünmezsen normale doner

Erkek arkadasımla eylül ayında sürtünme ile ilişki yasadık. Yakınlasmadan önce akıntı geldi ondan sonrasında bana temas etti cıplaktık ama en fazla 10 sanıye surmustur sonrasında korumasını taktırdım ama akıntı geldi mi bilmiyorum. 3 aydır adet oluyorum sadece 2 ci ay da adetimin baslagıcı ve sonun da özellikle acıkkahve akıntı olmustu 2 gun kadar. Adet haric akıntım olmadı herhangi. Suan karın deliğimin altında sertlik var gibi psikolojık mı test de yapamıyorum korkuma
3 aydır adet oluyosun eğer böyle hamile kalırsan bebeğin bütün masrafları bana ait😅:halay:

Sadece cok duwunmuwsun ve hormonlar bozulmuw merak etme daha fazla düşünmezsen normale doner
Kesinlikle kendimı cok dinledim neler dusundum hakkımda hersey kotu olucak diye o lekelenmeyide görunce adetimde hklısınız abartmısım yorumunuz için cok sagolun

Erkek arkadasımla eylül ayında sürtünme ile ilişki yasadık. Yakınlasmadan önce akıntı geldi ondan sonrasında bana temas etti cıplaktık ama en fazla 10 sanıye surmustur sonrasında korumasını taktırdım ama akıntı geldi mi bilmiyorum. 3 aydır adet oluyorum sadece 2 ci ay da adetimin baslagıcı ve sonun da özellikle acıkkahve akıntı olmustu 2 gun kadar. Adet haric akıntım olmadı herhangi. Suan karın deliğimin altında sertlik var gibi psikolojık mı test de yapamıyorum korkuma

Haydar Dümen geldi aklıma 🤦🏻‍♀️ Yaş kaç bu arada ?

3 aydir adet goruyorsun 1 ayda gecen adeten sayarsan bebegin 4 aylik olcak diyorum az kalmis doguma. arkadadim adet olmussun 4 tane cocuk dogurdum leklenme disinda bisey olmadi ben sanmiyorum grbe kaldigi hamile kalmak o kadr kolay degil
Kız çok güldüm🤣ne sanıyor bunlar hamileliği yaa öyle kolay mı

Sürtünme ile hamile kalan var mı acaba 😊rahim ağzında beklemiyor yaa alllah allah

Kalınmaz kalınmaz birşey olmaz ama yine de test yap bak adet olmuşsun zaten ama yine psikolojik olarak kafaya takmazsın böyle şeyleri de yapmayın yahuuu🙃şeytan tepenizde mi bekler ne yapar zaaar🤣

Kalınmaz kalınmaz birşey olmaz ama yine de test yap bak adet olmuşsun zaten ama yine psikolojik olarak kafaya takmazsın böyle şeyleri de yapmayın yahuuu🙃şeytan tepenizde mi bekler ne yapar zaaar🤣
Kendımi o kadar cok kurdum ki lekelenme olurken kramp girmesi belime falan adet zamanındaydı tabi de yada ben kötuye yorumlamak istedim hep kendıme buyuk bir ceza verdim bir daha asla bunu yasamıycam cezamı cektim 😅

SÜRTÜNME İLE GEBE KALINMASI ÇOK ÇOK DÜŞÜK BİR İHTİMAL HATTA MÜMKÜN DEĞİL!!! normal ilişki yaşıyoruz olmuyor sürtünme ile mi olcak arkadaşlar yapmayın yahu ve hatta adet de olmuşsun her ay yoğun kanayacaksın diye bişi yok çok tedirginsen test al yap bu kadar basit. Hatta sen hamile kaldıysan karnında sertlik değil şişlik olması gerekiyordu yani 3 4 aylık gebe olmuş olurdun.

Back