- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 83
Adet olanlar binde bir valla ben 1 sene 2 aydır evliyim hala çocuk olmadıAhahha
Ahaha hamile kalan kişi adet olmaz dımı adet görup hamıle kalanları okuyunca abarttım sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olanlar binde bir valla ben 1 sene 2 aydır evliyim hala çocuk olmadıAhahha
Ahaha hamile kalan kişi adet olmaz dımı adet görup hamıle kalanları okuyunca abarttım sanırım
Kalınmaz kalınmaz birşey olmaz ama yine de test yap bak adet olmuşsun zaten ama yine psikolojik olarak kafaya takmazsın böyle şeyleri de yapmayın yahuuuşeytan tepenizde mi bekler ne yapar zaaar
Kendımi o kadar cok kurdum ki lekelenme olurken kramp girmesi belime falan adet zamanındaydı tabi de yada ben kötuye yorumlamak istedim hep kendıme buyuk bir ceza verdim bKalınmaz kalınmaz birşey olmaz ama yine de test yap bak adet olmuşsun zaten ama yine psikolojik olarak kafaya takmazsın böyle şeyleri de yapmayın yahuuuşeytan tepenizde mi bekler ne yapar zaaar
Haklısınız ben abarttım tecrubesız ve ilk defa yasayınca kendıme eziyet ettım mantıklı sötluyorsunuz. Karnım da şişlik de hissettim sertlikle test alıcam sonunda zaten böyle olmaz. Yorumunuz için çok sagolunSÜRTÜNME İLE GEBE KALINMASI ÇOK ÇOK DÜŞÜK BİR İHTİMAL HATTA MÜMKÜN DEĞİL!!! normal ilişki yaşıyoruz olmuyor sürtünme ile mi olcak arkadaşlar yapmayın yahu ve hatta adet de olmuşsun her ay yoğun kanayacaksın diye bişi yok çok tedirginsen test al yap bu kadar basit. Hatta sen hamile kaldıysan karnında sertlik değil şişlik olması gerekiyordu yani 3 4 aylık gebe olmuş olurdun.
Mantıksız evet sadece o kadar cok yazı okudum ki doktorlar falan kalınıyor akıntısı uzerinize olduysa falan diye oldu mu bılmıyorum ama ondan cok korktum işte yoksa tabiki haklısınızSürtünme yolu ile hamile kalırsan eğer sen de partnerin de rekor kırmış olursunuz muhtemelen ☺
Korkacak birşey yok tamamen psikolojik, rahat ol yani.Mantıksız evet sadece o kadar cok yazı okudum ki doktorlar falan kalınıyor akıntısı uzerinize olduysa falan diye oldu mu bılmıyorum ama ondan cok korktum işte yoksa tabiki haklısınız
Tesekkur ederim biraz içim rahatladıKorkacak birşey yok tamamen psikolojik, rahat ol yani.
hiv sorma yumurtalama takibi yapacanda ust uste iliski yasayacanda oooo zor mesleler benn emziriyorum misal korunuyorz o haldr bile acaba deyip belirti ariyorum.ooo kafamizdan atmaska simdi ye kadr dogardi,)Kız çok güldümne sanıyor bunlar hamileliği yaa öyle kolay mı
Yeni de evlisiniz ve siz gerçek bir ilişki yasıyorsunuz benım ki de soru işte tecrubesizim korktum her yerde yazıları okudum doktorlar falan olabilir akıntı ulasır yumurtalıga falan filan doldum iyiceAdet olanlar binde bir valla ben 1 sene 2 aydır evliyim hala çocuk olmadı
Yani baya abarttınız tabiki gerçek ilişkiye rağmen çocuk olmadı sizde olsaydı düşüp bayılırdım herhalde çocuk öyle hop diye olmuyo korkuyosan da yapma bidaha böyle bişey günahı sizi ilgilendirir ama günah yapmayınYeni de evlisiniz ve siz gerçek bir ilişki yasıyorsunuz benım ki de soru işte tecrubesizim korktum her yerde yazıları okudum doktorlar falan olabilir akıntı ulasır yumurtalıga falan filan doldum iyice
Teşekkür ederim ya içim rahatladı biraz cok kurmustum kafamda internette yazılanları okudukca belirtileri okudukcabebek mebek yok rahat ol mebek te neyse artık öylesi bile yok yani
Tabiki kolay olucak birsey degil bilgim yok bu konu da ama cahillik ettim bana da buyuk ders oldu iyi olduda bu bir daha yapmamYani baya abarttınız tabiki gerçek ilişkiye rağmen çocuk olmadı sizde olsaydı düşüp bayılırdım herhalde çocuk öyle hop diye olmuyo korkuyosan da yapma bidaha böyle bişey günahı sizi ilgilendirir ama günah yapmayın
Dimii ya haklısınız suan bile karnımda şişlik var tas gibi oldu saçmalıyorum iyice adetim de bitti 1 hafta önce iyice saçmalıyorum kendıme eziyetten baska birsy degil gerçekten bır ara bunalımdaydım intihar ederim valla demiştimKız sen internete ne bakıyon karnım ağrıyo yazarsın ölüyorsunuz der ileri düzeyde Psikolojik hamilelik belirtileri yaşayan kadınların karnı bile şişer ona göre çıkar aklından hamile olduğunu
Haklısınız cahilce davrandım bir daha asla kendimi üzücek birsey yapmıycam. Bir cana zarar vermek kim ister ki dediğiniz gibi degilimdir umarım. Test yapma dusuncesi bile psikolojımı bozuyo ama yapmalıyım bence fiyatı kaçtır sizceŞu hayatta en tatlı şey candır hayatından vazgeçip sana intihar etmeyi düşündürecek şeylerin sonuçlarını önce gözden geçir ve ona göre hareket et canım zehir etme hayatı kendine
Bencede ileride eşin olursa çocuk istersen onları cevaplarım seve seve mutluluklar dilerim hayatındaTabiki kolay olucak birsey degil bilgim yok bu konu da ama cahillik ettim bana da buyuk ders oldu iyi olduda bu bir daha yapmam