- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
- 63
sanmiyorum canim 2 gunde olsa yogun kanaman olmusHaklısınız ilk defa böyle birsey yasadım ve cok korkuyorum aglıyorum her gun adetim lekeli oldu diye ve sanki az geliyor 2 gun yogun sonrasında azalma oluyor yada ben taktım siz daha iyi bilirsiniz cocuklarınız var
Dogru soyluyorsunuz. Karnımda bır kaç gundur hissettigim sertlik var şiş gibi umarım baska birseydendir sizce test yapsam mısanmiyorum canim 2 gunde olsa yogun kanaman olmus
yap icinde kalmasinDogru soyluyorsunuz. Karnımda bır kaç gundur hissettigim sertlik var şiş gibi umarım baska birseydendir sizce test yapsam mı
Yaparım yorumunuz için cok tesekkur ederim :)yap icinde kalmasin
Sadece cok duwunmuwsun ve hormonlar bozulmuw merak etme daha fazla düşünmezsen normale donerHaklısınız ilk defa böyle birsey yasadım ve cok korkuyorum aglıyorum her gun adetim lekeli oldu diye ve sanki az geliyor 2 gun yogun sonrasında azalma oluyor yada ben taktım siz daha iyi bilirsiniz cocuklarınız var
3 aydır adet oluyosun eğer böyle hamile kalırsan bebeğin bütün masrafları bana aitErkek arkadasımla eylül ayında sürtünme ile ilişki yasadık. Yakınlasmadan önce akıntı geldi ondan sonrasında bana temas etti cıplaktık ama en fazla 10 sanıye surmustur sonrasında korumasını taktırdım ama akıntı geldi mi bilmiyorum. 3 aydır adet oluyorum sadece 2 ci ay da adetimin baslagıcı ve sonun da özellikle acıkkahve akıntı olmustu 2 gun kadar. Adet haric akıntım olmadı herhangi. Suan karın deliğimin altında sertlik var gibi psikolojık mı test de yapamıyorum korkuma
Kesinlikle kendimı cok dinledim neler dusundum hakkımda hersey kotu olucak diye o lekelenmeyide görunce adetimde hklısınız abartmısım yorumunuz için cok sagolunSadece cok duwunmuwsun ve hormonlar bozulmuw merak etme daha fazla düşünmezsen normale doner
Ahaha hamile kalan kişi adet olmaz dımı adet görup hamıle kalanları okuyunca abarttım sanırım3 aydır adet oluyosun eğer böyle hamile kalırsan bebeğin bütün masrafları bana ait
Gazdır o gazDogru soyluyorsunuz. Karnımda bır kaç gundur hissettigim sertlik var şiş gibi umarım baska birseydendir sizce test yapsam mı
Erkek arkadasımla eylül ayında sürtünme ile ilişki yasadık. Yakınlasmadan önce akıntı geldi ondan sonrasında bana temas etti cıplaktık ama en fazla 10 sanıye surmustur sonrasında korumasını taktırdım ama akıntı geldi mi bilmiyorum. 3 aydır adet oluyorum sadece 2 ci ay da adetimin baslagıcı ve sonun da özellikle acıkkahve akıntı olmustu 2 gun kadar. Adet haric akıntım olmadı herhangi. Suan karın deliğimin altında sertlik var gibi psikolojık mı test de yapamıyorum korkuma
Kız çok güldüm3 aydir adet goruyorsun 1 ayda gecen adeten sayarsan bebegin 4 aylik olcak diyorum az kalmis doguma. arkadadim adet olmussun 4 tane cocuk dogurdum leklenme disinda bisey olmadi ben sanmiyorum grbe kaldigi hamile kalmak o kadr kolay degil
22Haydar Dümen geldi aklımaYaş kaç bu arada ?
İnşallahGazdır o gaz
Mantıksız tabi ama ulasabılıyormus dediler falan temas olduysa o yere ama siz haklısınız mantıksız boylesiSürtünme ile hamile kalan var mı acabarahim ağzında beklemiyor yaa alllah allah
Kalınmaz kalınmaz birşey olmaz ama yine de test yap bak adet olmuşsun zaten ama yine psikolojik olarak kafaya takmazsın böyle şeyleri de yapmayın yahuuuşeytan tepenizde mi bekler ne yapar zaaar
Kendımi o kadar cok kurdum ki lekelenme olurken kramp girmesi belime falan adet zamanındaydı tabi de yada ben kötuye yorumlamak istedim hep kendıme buyuk bir ceza verdim bir daha asla bunu yasamıycam cezamı cektimKalınmaz kalınmaz birşey olmaz ama yine de test yap bak adet olmuşsun zaten ama yine psikolojik olarak kafaya takmazsın böyle şeyleri de yapmayın yahuuuşeytan tepenizde mi bekler ne yapar zaaar
Aynen valla 16 ay oldu daha bekliyoruzhamileyseniz tebrik ederim ben 10 aydır kalamadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?