Hamileyken regl olanları duydum. Hamilesinizdir o zaman.Ki gerginlikten eksik yazmışım farklı markalardan en az 7 8 tane idrar testi de yaptım hepsi negatif çıkmıştı mümkün olabileceğini düşünmüyorum ama işte kafamdan çıkaramadım
Kötü kalplisiniz stres yaşayan insanlar az da olsa kendilerini rahatlatmak için buraya geliyorlar, benim gibi. Ve gösterdiğiniz tepkiHamileyken regl olanları duydum. Hamilesinizdir o zaman.
Ben fikrimi soyledim, gerçekten de var çünkü. Google da aratırsan çıkar karşına zaten.Kötü kalplisiniz stres yaşayan insanlar az da olsa kendilerini rahatlatmak için buraya geliyorlar, benim gibi. Ve gösterdiğiniz tepki
Canım dört defa adet olmuşsun üstüne test de yapmışsın bir sürü hem de negatif çıkmış böyle bir şeyin ihtimali yok iç çamaşırı varken sürtünme ile hamile kalınmaz burada bir ayda defalarca sabah akşam ilişkiye girip çocuğu olmayanlar var için rahat olsun internette ödem söktürücü bir sürü yöntem var şişliğin için onları deneyebilirsin. Gıda intoleransın olabilir bu yüzden de şişiyor olabilirsin.Merhaba, 4 ay önce erkek arkadaşımla sürtünmeli bir ilişki yaşadık ikimizde de iç çamaşırlarımız vardı. Zevk suyu ihtimali aklıma çok sonradan geldi ve beni korkuttu. Hiçbir şekilde oraya bir boşalma olmadı dediğim gibi sadece zevk suyu ihtimalinden korkuyorum. İlişkiden sonra 4 defa regl de oldum normal miktarda normal zamanında. Ama beni korkutan şey vücudumdaki ödem ve karnımın şişmeye başlaması açıkçası. Böyle bir durumun mümkün olabileceğini çok zannetmiyorum düzenli regl görmeye devam ettiğim için ama karnım beni fazlasıyla korkuttu. Bir de ekstradan karnım oturduğumda katlanabiliyor da gebelik olsa hiç rahat edemezdim diye de düşünüyorum. Bu konu aylardır kafamdan bir türlü çıkmadı biraz daha düşünmeye devam edersem yalancı gebelik sendromu yaşayacağım diye de korkuyorum. O yüzden biraz yardımınıza ihtiyacım var dalga geçmeden açıklarsanız sevinirim. Teşekkür ederim
buraya hamile miyimdir diye sormaya gelip hamile olmanızın mümkün olmadığını anlatmanız diğer üyenin çok iyi iş çıkardığını gösteriyorDefalarca yapılan idrar testinin yanlış çıkma ihtimali olabilir mi? Hiçbir şekilde organ teması yok arada iç çamaşırı var ve hiçbir belirti yaşamadım bu zamana kadar karnım harici
Sakamisiniz dört kere regl olmuşsun git test al yap kuruntun geçsin senin bu yaptığın yıllardır bin ton paralar döküp tedavilere bile hamile kalamayanlara ayıpMerhaba, 4 ay önce erkek arkadaşımla sürtünmeli bir ilişki yaşadık ikimizde de iç çamaşırlarımız vardı. Zevk suyu ihtimali aklıma çok sonradan geldi ve beni korkuttu. Hiçbir şekilde oraya bir boşalma olmadı dediğim gibi sadece zevk suyu ihtimalinden korkuyorum. İlişkiden sonra 4 defa regl de oldum normal miktarda normal zamanında. Ama beni korkutan şey vücudumdaki ödem ve karnımın şişmeye başlaması açıkçası. Böyle bir durumun mümkün olabileceğini çok zannetmiyorum düzenli regl görmeye devam ettiğim için ama karnım beni fazlasıyla korkuttu. Bir de ekstradan karnım oturduğumda katlanabiliyor da gebelik olsa hiç rahat edemezdim diye de düşünüyorum. Bu konu aylardır kafamdan bir türlü çıkmadı biraz daha düşünmeye devam edersem yalancı gebelik sendromu yaşayacağım diye de korkuyorum. O yüzden biraz yardımınıza ihtiyacım var dalga geçmeden açıklarsanız sevinirim. Teşekkür ederim
Bunun gerçekten isteyerek olmadığını nasıl anlatabilirim bilmiyorum inanın bana ben de bu korkuyu yaşamak istemezdim ama insanım elinde olmuyor teşekkür ederim yine deSakamisiniz dört kere regl olmuşsun git test al yap kuruntun geçsin senin bu yaptığın yıllardır bin ton paralar döküp tedavilere bile hamile kalamayanlara ayıp
Farkında olup kendine inandıramamak cok zor gerçekten tesekkur ederimCanım dört defa adet olmuşsun üstüne test de yapmışsın bir sürü hem de negatif çıkmış böyle bir şeyin ihtimali yok iç çamaşırı varken sürtünme ile hamile kalınmaz burada bir ayda defalarca sabah akşam ilişkiye girip çocuğu olmayanlar var için rahat olsun internette ödem söktürücü bir sürü yöntem var şişliğin için onları deneyebilirsin. Gıda intoleransın olabilir bu yüzden de şişiyor olabilirsin.
Kötü kalplisin diye yazan sen hamilemiyin diyen sen…Kötü kalplisiniz stres yaşayan insanlar az da olsa kendilerini rahatlatmak için buraya geliyorlar, benim gibi. Ve gösterdiğiniz tepki
Yazdığı şeyin dalga amaçlı yazıldığını düşünmüştüm o yüzden böyle bir şey yazmıştımKötü kalplisin diye yazan sen hamilemiyin diyen sen…
Yeni üye sorunu…
Hepsi de hamile olduğunu sanıyor
Sürtünmeyin o zaman bacılar sürtelemeyin sürtmeyin…
Sonra gelip soru soruyorsunuz
Saygı 0Yazdığı şeyin dalga amaçlı yazıldığını düşünmüştüm o yüzden böyle bir şey yazmıştım
Yok daha neler iyice tuhaflaştınız. Gebe falan değilsinMerhaba, 4 ay önce erkek arkadaşımla sürtünmeli bir ilişki yaşadık ikimizde de iç çamaşırlarımız vardı. Zevk suyu ihtimali aklıma çok sonradan geldi ve beni korkuttu. Hiçbir şekilde oraya bir boşalma olmadı dediğim gibi sadece zevk suyu ihtimalinden korkuyorum. İlişkiden sonra 4 defa regl de oldum normal miktarda normal zamanında. Ama beni korkutan şey vücudumdaki ödem ve karnımın şişmeye başlaması açıkçası. Böyle bir durumun mümkün olabileceğini çok zannetmiyorum düzenli regl görmeye devam ettiğim için ama karnım beni fazlasıyla korkuttu. Bir de ekstradan karnım oturduğumda katlanabiliyor da gebelik olsa hiç rahat edemezdim diye de düşünüyorum. Bu konu aylardır kafamdan bir türlü çıkmadı biraz daha düşünmeye devam edersem yalancı gebelik sendromu yaşayacağım diye de korkuyorum. O yüzden biraz yardımınıza ihtiyacım var dalga geçmeden açıklarsanız sevinirim. Teşekkür ederim
Teşekkür ederimZevk suyundan hamile kalma olasılığınız çok düşük. Psikolojik olan bir durum bence yaşadığınız. Ovulasyon döneminde olup penis içinize girse de %100 hamile kalacaksınız diye bir şey yok.