Sürtünme ile gebelik

Allah razı olsun.. sadece adetin 3.günü yaptığımdan acaba test yanlış cevap vermiş midir onu düşündüm
ben şimdiye kadar belki 50 tane test yapmışımdır ama hiç adetken yapmadım, sonuçta adet demek hamile olmadığının bir kanıtı. Sen düşünme bunları hamile değilsin.

ben şimdiye kadar belki 50 tane test yapmışımdır ama hiç adetken yapmadım, sonuçta adet demek hamile olmadığının bir kanıtı. Sen düşünme bunları hamile değilsin.
Evet ben bilgi sahibi olmadığımdan adet mi yoksa üstüne görme mi diye düşündüm hep ondan adetken test yaptım

Yok hamile değilsin

Ben onu da okudum bekaret engellemiyormuş hiç. Düşünsene hem bakire hem gebe olduğumu
İnternetten araştırma yapma balim basım agriyo yaz neler çıkar tek öldürüp kefenlemedikleri kalır .
için hala rahat değilse görün doktora kuzum ama adet olmuşsun üzerine görme öyle olmaz

Benim başıma hep öyle şeyler geliyo ki hep bahane sıkıyolar iyi birisin diyolar bi de ayrılırken en kötüsü de benden ayrılıp hiç pişman olmuyolar neden anlamadım
Canım benim demekki doğru insana denk gelmedin ;

Evet düşünmekten yemek bile yemedim dün akşam sadece bu düşünce beni çok yordu. Hem ayrılık acısı hem bu olunca..
Düşünecek bişey yok balım korkma değmeyecek insanlar için de üzülüp aç kalma helal olsun hakkım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…