• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ile gebelik

Yok canım sorabilirsin tabiki ben senin soruna gülmedim telaşına güldüm ama dalga geçer gibi değil samimiyetle :) herkes herşeyi bilemez bazı şeyler yaşanarak öğrenilir . Zevk suyu ile çok nadir tabiki hamile kalanlar varmış çok nadir diyorum ama. Sen böyle bir riske girmemek için dikkatli ol ya prezervatif yada ertesi gün hapı kullan yoksa korktuğun başına gelebilir canım .
Ablacım benden ayrıldı. Bi daha böyle birşey yapmam.. zevk suyu ile hamile kalanlar oluyormuş evet bi arkadaşım öyle hamile kaldı ama cinsel birleşme yaşamış. Bende birleşme olmafı

Ablacım benden ayrıldı. Bi daha böyle birşey yapmam.. zevk suyu ile hamile kalanlar oluyormuş evet bi arkadaşım öyle hamile kaldı ama cinsel birleşme yaşamış. Bende birleşme olmafı
Canım benim açık konuşmak gerekirse eğer . Nekadar ulaşılmaz olursan okadar değerli olursun bunu unutma . Kendine değer ver kolay ulaşılan şeylerin değeri olmaz . Bedenini kimseye kullandırma . Kalbinde bedeninin bir parçası . Seni seven sana dokunmaya kiyamayandir . Umarım çok güzel bir gelecek seni bekliyordur :)

Canım benim açık konuşmak gerekirse eğer . Nekadar ulaşılmaz olursan okadar değerli olursun bunu unutma . Kendine değer ver kolay ulaşılan şeylerin değeri olmaz . Bedenini kimseye kullandırma . Kalbinde bedeninin bir parçası . Seni seven sana dokunmaya kiyamayandir . Umarım çok güzel bir gelecek seni bekliyordur :)
Güzel dilekkeriniz için teşekkür ederim. Bana büyük bi ders oldu

Bebetime marka test ile yaptım bu test hatalıymış şimdi tekrardan mı test almam lazım? Herkes bu testten şikayetçi off kesin bozuk test bana geldi

Sürtünmeyle hamile kalma olasılığı belki %1 dir o da boşalma olursa, sende o yok bu yok üzerine adet gelmiş üzerine 4 tane negatif test. Hamile olmadığına ikna olman için ne dememiz veya ne yapmamız lazım artık yeter.

Sürtünmeyle hamile kalma olasılığı belki %1 dir o da boşalma olursa, sende o yok bu yok üzerine adet gelmiş üzerine 4 tane negatif test. Hamile olmadığına ikna olman için ne dememiz veya ne yapmamız lazım artık yeter.
9 ay sonra doğurmazsa o zaman inanır herhalde🤦‍♀️

Düzgğnce cevap verceksiniz altı üstü

Milyon kere insan gibi de yazdım anlamadın anlamayacaksın da. Millet bıktı bu saçma sorularından artık umursamıyor ve ciddiye almıyor seni farkında mısın?
Bekle bak kaldi 7ay o zamana doğum olmazsa %1555 hamile değilsin 🤦‍♀️

Back