• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ile gebelik

Sana daha kaç türlü anlatılması lazım ya bak 7 senedir uğraşıyorum girmediğim şekil pozisyon kalmadı senin yaşadıklarının hepsi psikolojik o kadar kolay değil hamile kalmak
Kendini hamileyim galiba diye şartlarsan eğer 9 ay boyunca karnında şişer o yüzden git doktora hamile olmadığını öğren rahatla burayıda rahat bırak kendinide
Sen yanlış yöntem uyguluyorsun canım bu kızdan ders al 🤣

Ben kafama takmasam eğer böyle bişeyi inanın sormazdım bile napıyım yani

İlişki üstünden 4 hafta geçti daha
Hamilelik öyle hesaplanmaz canım ilişki tarihinin önemi yoktur, ilişki olmadan önce ki son adet tarihinden hesaplanır üzerine de 2 hafta eklenir. Yani şu an hamile olsan en az 7 haftalık olması lazım ve çizginin alası çıkması lazım. Hem ilişki deme ona ilişki yaşamamışsın ki.

Sürtünme ile ilişki yaşayarak hamile kalınır evet ama vajina girişine boşalma olmalıdır ki içeri sperm kaçsın.
Klitoris bölgesiyle hamile kalmanın imkanı yok ki adet olmuşssunuz.

Ah ah kaçamak sevişme sonrası kafaya takılan sorular Bende senin gibiydim en ufak birleyfen hamile kalacağımı düşünürdüm kiloyoristen hamile kalınmaz spermin rahim içerisine boşalması lazım ve de mide bulantın yumurtlama dönemindesin normal stresten dolayı olabilir zaten sperm yumurta da 3-5 gün içerisinde döllenir. Kahve rengi lekeler de üşütmüşsündür mevsim degişikliligidir korkma 😂

Evet vajinusmus olup 4kere boyle hamile kalan birini birini gördüm hastanede ama bildiğin boşalma ile zevk suyu ile değil arkadaşım.
Internette her okuduğuna inanırsan ohhooo direk ac mezara gir derler adama.
Elim adami günü gün ederken sen burda kafayi yiyip dur ne diyeyimki simdi.
ciddimisin ya benm esim de ust tarafina biraz bosaldi hemen yikandim. icime girmedi . vajinanin ustune biraz bosaldi. hamile kalinmaz diyo. ben logusaym. surtunme gibi biseydi. korkuyorum ya.

Ah ah kaçamak sevişme sonrası kafaya takılan sorular Bende senin gibiydim en ufak birleyfen hamile kalacağımı düşünürdüm kiloyoristen hamile kalınmaz spermin rahim içerisine boşalması lazım ve de mide bulantın yumurtlama dönemindesin normal stresten dolayı olabilir zaten sperm yumurta da 3-5 gün içerisinde döllenir. Kahve rengi lekeler de üşütmüşsündür mevsim degişikliligidir korkma 😂
iyide vajinusmus olup 4 kez hamile kalan varmis. bende esim ust tarafima bosaldi surtunme gibiydi hemen yikandim. icime girmedi . cok korkiyorum. emziriyorum

Dalga geçmiyorum. Gazdır o. (SANSÜR!) dışından değmeyle sürtmeyle boşalmayla hamile kalınmaz ki. Biz lisedeyken hurafeler anlatılırdı kızın biri havuza girmiş havuza spermlerini bırakan biri yüzünden hamile kalmış falan diye :)
kalinmazmi peki vajinusmus olup gene kalanlar nasil oluyor. bende emziriyorum . esim surtundu be ust tarafa biraz bosaldi hemen yikandim. icime girmedi. olasilik varmidir. nette okuyunca oyle hamile kalan varmis

Back