Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ko cahil değil dalga geçiyor herkesle resmen eglence arıyor kendine, bosver arkadaşım mubarek günde Allah hidayet versin bunaBen senin cahil biri olduğuna inanmıyorum kullandığın terimlerden belli git bir kan testi yap insanları rahat bırak artık şaka gibisin sinirlerim bozuldu artık konunu görmekten burada yıllarca uğraşan insanlar var canlarını acıtma artık yeter
AminTabii ko cahil değil dalga geçiyor herkesle resmen eglence arıyor kendine, bosver arkadaşım mubarek günde Allah hidayet versin buna
Ablacım allah inşallah hayırlı evlatlar nasip eder inanın çok içten söylüyorum sakın bu sorumu dalga geçmek gibi de algılamayın cahilliğimden sordum. İnanın içten dualarım sizinle
Ben zaten cahil değilim ciddi olarak soruyorum neden tepki gösteriyorsunhz anlamadım?
Evet bu konuda cahil olmam tüm konularda cahil yapmaz beni dimi
Wvet anladım da bazı sitelerde imkan var deniliyor ondan kafam karıştı benimkeşke o kadar kolay olsaydışimdi bir futbol takımı kurmuştum
o kadar imkansız anladın ???
Sana daha kaç türlü anlatılması lazım ya bak 7 senedir uğraşıyorum girmediğim şekil pozisyon kalmadı senin yaşadıklarının hepsi psikolojik o kadar kolay değil hamile kalmakNiyetim kimseyle de kavga etmek falan değil dalga geçmek hele hiç değil
Eğer hamile olsaydın 6 haftalık olurdu şimdiye ve anlı şanlı bir çizgi çıkardı testteOardon şu olacak öbürü bulanık
Bunda pozitiflik yok dimi???Yani ben 3.5 haftalık hamileyken bile bundan daha pozitifti
İlişki üstünden 4 hafta geçti dahaEğer hamile olsaydın 6 haftalık olurdu şimdiye ve anlı şanlı bir çizgi çıkardı testte
Dalga falan geçmiyorum kimseyle böyle bi konuda dalga geçmemBence dalga geciyosun bizle gercek degilsin ve egleniyorsun