• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ile gebelik

İlişkiden 4 haftanın üstüne yine yaptım silik çizgi mi var bana mı öyle geliyo

Eklentiler

• 81C75002-6717-451A-A00C-78382A8B778E.jpeg
    81C75002-6717-451A-A00C-78382A8B778E.jpeg
    59,7 KB · Görüntüleme: 105
Oardon şu olacak öbürü bulanık

Eklentiler

• CC5B7EC4-D768-43CF-B0B4-BE94776B8470.jpeg
    CC5B7EC4-D768-43CF-B0B4-BE94776B8470.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 96
Ben senin cahil biri olduğuna inanmıyorum kullandığın terimlerden belli git bir kan testi yap insanları rahat bırak artık şaka gibisin sinirlerim bozuldu artık konunu görmekten burada yıllarca uğraşan insanlar var canlarını acıtma artık yeter

Ben senin cahil biri olduğuna inanmıyorum kullandığın terimlerden belli git bir kan testi yap insanları rahat bırak artık şaka gibisin sinirlerim bozuldu artık konunu görmekten burada yıllarca uğraşan insanlar var canlarını acıtma artık yeter
Tabii ko cahil değil dalga geçiyor herkesle resmen eglence arıyor kendine, bosver arkadaşım mubarek günde Allah hidayet versin buna

Tabii ko cahil değil dalga geçiyor herkesle resmen eglence arıyor kendine, bosver arkadaşım mubarek günde Allah hidayet versin buna
Amin
Gerçekten tuhaf birisi inşallah dalga geçiyordur yok eğer gerçekse Allah çevresine yardım etsin

Ben zaten cahil değilim ciddi olarak soruyorum neden tepki gösteriyorsunhz anlamadım?

Niyetim kimseyle de kavga etmek falan değil dalga geçmek hele hiç değil

keşke o kadar kolay olsaydı :D şimdi bir futbol takımı kurmuştum :D
o kadar imkansız anladın ???

Niyetim kimseyle de kavga etmek falan değil dalga geçmek hele hiç değil
Sana daha kaç türlü anlatılması lazım ya bak 7 senedir uğraşıyorum girmediğim şekil pozisyon kalmadı senin yaşadıklarının hepsi psikolojik o kadar kolay değil hamile kalmak
Kendini hamileyim galiba diye şartlarsan eğer 9 ay boyunca karnında şişer o yüzden git doktora hamile olmadığını öğren rahatla burayıda rahat bırak kendinide

Back