Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim hamile oldugunu sanmam. ihtimal her zaman var. ama oyle kolay bir sey de degil. adet olmasan endise ederdim ama olmussun 19 gun sonra test yapmissin olsa cikardi
İdrarım yeterli gelmedi de ondan mı negatif cıktı diye düşündüm ben çünkü yaparken kendimi zorlamıştım..evet canim hamile oldugunu sanmam. ihtimal her zaman var. ama oyle kolay bir sey de degil. adet olmasan endise ederdim ama olmussun 19 gun sonra test yapmissin olsa cikardi
miktarla alakasi yok canim. bak sana kesin formul sunuyorum. bugun ucuz bir test al. yarin sabah ilk is testi dene. idrar vucudunda en az 4 saat kalmis olmali. gun icinde cok su icipde yapilan testlerin yanlis cikma ihtimali var. uc damla yeterli miktarla alakasi yok. ilk is yap bunu bu sonuca gore yoksa tamam artik kafandan at. ikna ol ve psikolojine daha fazla zarar verme.İdrarım yeterli gelmedi de ondan mı negatif cıktı diye düşündüm ben çünkü yaparken kendimi zorlamıştım..
Akşam alıp yapsam olmaz mı ? Ya abla demek istediğimi anlamıyosun..miktarla alakasi yok canim. bak sana kesin formul sunuyorum. bugun ucuz bir test al. yarin sabah ilk is testi dene. idrar vucudunda en az 4 saat kalmis olmali. gun icinde cok su icipde yapilan testlerin yanlis cikma ihtimali var. uc damla yeterli miktarla alakasi yok. ilk is yap bunu bu sonuca gore yoksa tamam artik kafandan at. ikna ol ve psikolojine daha fazla zarar verme.
olmaz canim aksam. sabah ilk idrarla yapilir testler bunu da yazar paketinde. istersen yap ama yanilma payi oluyor gun icinde yapildigindaAkşam alıp yapsam olmaz mı ? Ya abla demek istediğimi anlamıyosun..
Neden böyle dedin baksana sen imkan yok derken başkaları imkan var diyo rahmimde his var diyorumDeveye hendek atlatmak sana laf anlatmaktan daha kolay olurdu eminim, hatta deve dile gelip teşekkür bile ederdi o derece.
Tek diyeceğim Allah aklını korusun inşallah.
Imkan adet olmasaydın vardi adet olmuşsun hala imkan diyorsun his diyorsun da diyorsun. Laf anlamıyorsun anlamakta istemiyorsunNeden böyle dedin baksana sen imkan yok derken başkaları imkan var diyo rahmimde his var diyorum
Belki adet değildir üstüne görmedir diyorum millet hamileyken adet gördüm yazmış 4 ay adet gören olmuşImkan adet olmasaydın vardi adet olmuşsun hala imkan diyorsun his diyorsun da diyorsun. Laf anlamıyorsun anlamakta istemiyorsun
Bak şimdi deve hendekten atlıyorBelki adet değildir üstüne görmedir diyorum millet hamileyken adet gördüm yazmış 4 ay adet gören olmuş
Kalp kırmayın nokur böyle cvp verceğinize düzgünce bişiler söyleyin kafam rahatlasınBak şimdi deve hendekten atlıyor
Hamile değilsin işte..Az önce yine yaptım
Evet yaptığım saatin önemi yok dimiHamile değilsin işte..
Ablacım allah inşallah hayırlı evlatlar nasip eder inanın çok içten söylüyorum sakın bu sorumu dalga geçmek gibi de algılamayın cahilliğimden sordum. İnanın içten dualarım sizinleYok canım hamile değilsin merak etme . :) Ben 5 yıldır uğraşıyorum olmuyor . Öyle hamile kalınmaz .
Yok canım sorabilirsin tabiki ben senin soruna gülmedim telaşına güldüm ama dalga geçer gibi değil samimiyetle :) herkes herşeyi bilemez bazı şeyler yaşanarak öğrenilir . Zevk suyu ile çok nadir tabiki hamile kalanlar varmış çok nadir diyorum ama. Sen böyle bir riske girmemek için dikkatli ol ya prezervatif yada ertesi gün hapı kullan yoksa korktuğun başına gelebilir canım .Ablacım allah inşallah hayırlı evlatlar nasip eder inanın çok içten söylüyorum sakın bu sorumu dalga geçmek gibi de algılamayın cahilliğimden sordum. İnanın içten dualarım sizinle