• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürpriz yapmak istiyorum, fakat fazla mı olur ?

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.790
6.952
158
Kızlar merhaba önce ki konumda da erkek arkadaşımdan bahsetmişim. Bi ayrılık yaşadık benim hatalarım oldu tekrar görüşüyoruz diye. Bana karşı eskisi gibi değil sadece bazı duyguları canlandırmaya çalışıyorum yüzyüze daha çabuk aşarız diye düşünüyorum.
Güzel bi restorantta rakı-balık yapalım istiyorum haftasonu yer ayırtacagım. İki arkadaş gibi dertleşip sohbet ederiz. Sizce abartı olur mu? Yoksa bi kahve içmek sinemaya gitmek mi dersiniz? Kararsız kaldım.

Yoo erkek arkadaşında buna uycak yapıda biriyse çokta güzel olur fazla olcak bişey yok

Kızlar merhaba önce ki konumda da erkek arkadaşımdan bahsetmişim. Bi ayrılık yaşadık benim hatalarım oldu tekrar görüşüyoruz diye. Bana karşı eskisi gibi değil sadece bazı duyguları canlandırmaya çalışıyorum yüzyüze daha çabuk aşarız diye düşünüyorum.
Güzel bi restorantta rakı-balık yapalım istiyorum haftasonu yer ayırtacagım. İki arkadaş gibi dertleşip sohbet ederiz. Sizce abartı olur mu? Yoksa bi kahve içmek sinemaya gitmek mi dersiniz? Kararsız kaldım.

Sinir olduğunuzu bildiği ve defalarca yapma dediğiniz halde televizyonda gördüğü güzel kadınlara "taş gibi, ilik gibi" diyen, siz kızınca da size anormal muamelesi yapan ve her tartışma sonunda "ben evlenmeyi düşünmüyorum haberin olsun" gibi şeyler söyleyen adam için uğraşmayın. İlla yemek yiyecekseniz, o düşünsün, o ayarlasın, öyle giderseniz.

Babing sonunda elinde patlayacak bu ilişki.
Bırak o çabalasın.
Adama resmen gitmenden korkuyorum mesajı veriyorsun.
Yine sıkılacak böyle üstüne düşersen.
Sinsi demişti dersin. Bu da burda dursun.

Önceki konularınızı bilmiyorum ama gerçekten hatalı olan sizseniz güzel olur tabi.
Hatalı olan karşı tarafsa ve sizi hatalı olduğunuza inandırmışsa gereksiz olur bence. Bu tarz adimlariniz erkek arkadaşınıza sizi daha çok kırması için gerekli cesareti verecektir.

Hatalı olan noclearmind noclearmind , "eski konularını biliyorum, birşey yapma veya değmez ona" diyenlere cevabımdır. Bu yüzden birşeyleri düzeltmesi gerekiyor.

Bence Rakı|Balık çok güzel olabilir, iyi fikir.

Sana şans verdiyse bunu iyi kullan derim... ama sadece onu kaybetmemek için değil. Kendine de şans ver ve bazı davranışlarını "gerçek anlamda" düzeltmeye çalış.

Ha bu arada çok aceleci de davranma ikinizin de zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Özelikle senin dağılan psikolojin için.

Unutma önce senin ruhsal durumun düzelmeli ki, erkek arkadaşın ile aran düzelsin.

Herşey güzel olacak.

Haftasonuysa tabiki rakı balık. Abartı bişey gibi değil normal yaşantınız gibi teklif edin onada. Haftasonu kahve beni bozar mesela,haftasonu ritüelim rakı balık yönünde :)

Raki mi:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Tövbe ya rabbim ya..
Estagfirullah..
Raki ne ya..

Sinir olduğunuzu bildiği ve defalarca yapma dediğiniz halde televizyonda gördüğü güzel kadınlara "taş gibi, ilik gibi" diyen, siz kızınca da size anormal muamelesi yapan ve her tartışma sonunda "ben evlenmeyi düşünmüyorum haberin olsun" gibi şeyler söyleyen adam için uğraşmayın. İlla yemek yiyecekseniz, o düşünsün, o ayarlasın, öyle giderseniz.
Haklısınız tabiki fakat onları asmistik. Ozur dileyip gönlümü aldi bi daha da tekrarlamamisti. Evlilik muhabbetini es geçiyorum suan. Ben kendi hatalarimi tolere etmeye çalışıyorum aslında.

="Orkideeeee, post: 52753721, member: 825515"]Raki mi:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Tövbe ya rabbim ya..
Estagfirullah..
Raki ne ya..
rakı damıtma yoluyla elde edilen alkollü bir içecektir. Genellikle suyla içilir. Yanında şalgam güzel gider. Fiyatı cep yakabilir ama yanında içmesini bilen insanlarla da çok güzel gider. Anason tohumu kullanılır. :)))

Babing sonunda elinde patlayacak bu ilişki.
Bırak o çabalasın.
Adama resmen gitmenden korkuyorum mesajı veriyorsun.
Yine sıkılacak böyle üstüne düşersen.
Sinsi demişti dersin. Bu da burda dursun.
Sinsi haklisin fakat ben kendi hatalarimi unutturmak istiyorum. Onunda benimde hatalarımız oldu o elinden geldigince duzeltti. Bende kendi adima duzeltmek istiyorum aslinda. Bizim aramızda ilgi verdi totosu kalkti gibi bi muhabbet donmedi. Benle olan problemi küfür etmem ani parlayislarim felandi. Simdi duzeldigimi gostermek istiyorum. Inan ustune bile gitmiyorum. Surekli napiyosun nerdesin canim askim tarzinda takılmıyorum. Suan 2 arkadas gibiyiz.

Belli ki onunla akşam yemeğinde mutlu olacaksınız. Kendi mutluluğunuz için böyle bir yemek ayarlayın.
Hayat çok ayrıntı düşünecek kadar uzun değil. İyi eğlenceler...

Back
X